Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
68k-t

-
Kicsirics77
veterán

na ez már küldetés
-
-
S.Feri
őstag
Javaslom minden nap legyen aukciofigyelőnk.

-
Mark97
tag
helló!Nem vesztek föl a ph-es klánba a ketes és a 3-as serveren??
-
Barna94
csendes tag
helótok !!!
nincs vkinek 1 35 v 36os szintű mellkasi páncélja 1-es szerveren????? -
Mark97
tag
most mit mondjak neki azon kivül h adjam meg ??(NEM FOGOM MEG ADNI AZ BISZTOS!!)
-
just
aktív tag
Ez a nap vicce
Amúgy 1-es szintű a srác 
-
róland
veterán
Felértem a 20-29-es aréna csúcsára: [link]
-
Vigneau
félisten
Lesz 2 üres helyünk az 1-es szerveren. Ha tudtok jelentkezőkről, akkor ne tartsátok magatokban az információt.

-
dante3
addikt
válasz
üzenetére
Nem rossz dolog ez klántárs nevének átszinezése, piacon is könnyeben tudunk jobb cucchoz jutni, legalábbis nem volt még rá példa, hogy egymásnak ne adtuk volna olcsóbban a megunt dolgainkat!
Mindíg figyelem az időt, ha komolyan érdekel valami az aukcióról, csak most a párom lezavart a boltba /akkor még rövid volt/, felértem /addigra nagyon rövidre váltott/, minden mindegy alapon licitáltam, - 5 percel számoltam, de sajnos nem volt annyi!
Most az aukción a Cipőm meg a +7 alkat összejött, viszont a hat kajából csak egy hal sikerült!
-
törölt tag
Sok előnye van, alapvetően még a patch előtti rubinozásból alakult ki, ott egy szemfüles percszámolgató nagyon nagy károkat tudott okozni rubinozó karaktereknek, és pár eset után kialakult a mostani helyzet.
Egymást csak véletlenül nyomtuk túl (volt rá példa), és így elfértünk...voltak helyezkedések, de elfértünk.
Van egy harcos, egy szinttel alattam aki egyszer nagyon meg lett gyepálva rubinos túllicit miatt.. őt pl. én kaptam el, hiába számolta ki a perceket, olyan sokat ütött túl hogy meg lett csípve (több lapon is elcsíptem).
Akik értintve vannak azok közt megy a levél, és ha nincs is ott aukció végéig, akkor is tud a túllicitről.
A tiedet meg amugy is látom a klánszín miatt
-
Vigneau
félisten
Közben Yamael és Mark97 is Pro Legato lett, -stick- pedig Centurio.

-
Vigneau
félisten
Új szövetséges klánunk lett, kérem megnézni a leírást.

-
törölt tag
Semmit sem számít, a karakter csak azt használja amennyit kipénzeltél, az semmit nem befolyásol hogy túlzó példával neked akár 1000karizmád van, ha abból csak 100-t gyakoroltál ki, a karakter azzal a 100-l harcol, és nem többel.
..és ha látsz egy fegyvert +5000 sebzéssel, de - 800 karizmával akkor nem vennéd meg?
..és mint tudjuk ami kicsiben az nagyban.
Vannak lépcsőfokok a cuccokban, mikor mi a jó, ezen a szinten ezt nyomja a progi, más szinten meg mást.
A képzettség minuszos Uridos cuccoknak is megvan a haszna, viszonylag jó a páncélértéke, Táliths-szal párosítva pedig átmenetinek venni nem rossz döntés, ugyan nem százalékban adja a fürgeséget, hanem fixen, de azért segít az is..és +7-s sebzésű. -
Mark97
tag
nincs vkinek egy 40-es szintû cucca??
-
törölt tag
Ez attól függ...sose írd hogy soha

Lehet hogy megszaladsz valamelyik tulajdonságban, és akkor miért ne vennél minuszos cuccot?
Pl. a Táliths cuccokkal felnyomod a páncélodat majd, de közben az egekbe emelkedik a képzettséged...kihasználni úgy sem tudod, pl. nekem most 271 lenne a képzettségem, ha ki tudnám pénzelni.
..és 209 a jelenlegi, egy pont növelése 85ezer pénz.
szal miért ne vennék minuszos képzettségű cuccot?..minden attók függ milyen áron van a piacon, és mennyi a plusszom.
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Na ez is elmehetne privben, pláne ha már bensőséges a hangnem.

Mindamellett ha már így kiderült term. boldog névnapot Smiti-nek. -
S.Feri
őstag
Nagyon kellene egy 70 feletti sebzésű fegyver. 39*1.25 ami jó nekem. 48-as szintig látok a piacon.
-
Vigneau
félisten
Időközben Misimókus is Legatus lett...

-
róland
veterán
Érdekes: [link]
-
smiti
veterán
Van nekem egy István komám:
A Te névnapod mámma vagyon, hogy a 220 volt vágna agyon! Örüljél, hogy ezt is megélted, ma este meg hányjál tarkát vagy fehéret!

-
PantherG
csendes tag
Hallo.
-
smiti
veterán
Nem tudja valaki s1-en mikor váltott nagyon rövidre az aukció?

-
Henker2
addikt
5. Helyen az Egyesület!!!

-
Mark97
tag
lécci szedjétek le rolam öket:Sephinroth,maz,H.Gladius,Murni.lécci szedjétek le rolam öket!!!!

-
róland
veterán
Utálok könyvelni. MOst itt van előttem 25 mai csata eredménye, amit rögzítenem kellene.
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A hógolyozásban

-
ROBERTOH
őstag
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

Aki a 3-mas szerveren a PH egyesület tagja szeretne lenni, most jelentkezhet, mert szintet léptünk.

-
Skynet258
veterán
Bár még sehol sem vagyok tőletek (10-es szinten vergődök épp), de remélem ezt az arányt tudom majd tartani a későbbiekben is:
Csaták: 158
Győzelem: 132
Vereség: 26
Döntetlen: 0
Zsákmányolt arany: 12.212 Arany
Elvesztett arany 740 Arany
Sikeres találatok 5.684
Kapott találatok 1.866 -
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ki csinálta már ezt ? És ki a negyedik?

-
Kicsirics77
veterán
-
Thrawn
félisten
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!

-
S.Feri
őstag
Szép jó reggelt!
6-os vagy 7-es Karizma púdert keresek.
-
dante3
addikt
válasz
Vigneau
üzenetére
Ha jól tudom, egy nap ötször kihívnak arénába, akkor kapsz egy kis pihit! Pont belefutottál egy olyan emberkébe sztem, akit mások is kihívtak!
Amúgy nekem sem tetszik, az expedíció közbeni támadás, nem egyszer veszítettem el így csatát, mert közben HP-m alacsony lett!
Más: Ez a Perseus emberke folyamatosan lever, de nem akartam neki írni, mert elég erős a klánjuk, hátha sorba jönnek a haverjaival!

-
Vigneau
félisten
Ez nekem sem nyerte el a tetszésem. No meg az, hogy 20 perc alatt 4x ki tudtak hívni egyszer - persze ugyanaz az arc. Ha én akarok mást kihívni másodszor - egyből az 5 perces pihenőt követően -, akkor meg az adott ipse "védettséget" élvez és hagyom kipihenni a fáradalmait...

-
joki19
tag
Ha expedición vagy takarításon vagyok, akkor megtudnak támadni?
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kevés a lóvé sztem! Inkább lelépnek páran, az egyik tippem: Jumper!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)