Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Az egyesületi üzeneteket mikortól láthatom?
-
gergo84
aktív tag
ez vagyok én
"smukk" gladiátor tanonc a 2.szerveren
szint: 9
toplista: 5351
aréna: 4102
erő :25; képzettség: 30; fürgeség: 30; alkat: 20; karizma 41; páncél: 474; sebzés: 11-15legyőztem az aréna 1, 2, 5dik helyezettjét. már csak oda kell érnem a rangsorban is, és enyém a cím

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
220-as fürgeség

-
Flash Gordon
senior tag
Ez a ballee úgylátom levette a prémiumos szövegét...

-
S.Feri
őstag
Gyerekek, ha valakinek van eldó cucca S1-en ami jó rám itt a lehetőség.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Köszi!

-
róland
veterán
Ugyan az összes expediciós pontom ráment, de végre sikerült kiszabadulnom egy nálam erősebb csapat mögül.
-
Thrawn
félisten
Kezd tele lenni a t.k.m az Akkad-al

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
just-al priviben megdumáltuk, hogy nem probléma stb., úgyhogy visszajelentkeztem
Kaphatok valami más rangot, mert ígymég az üzifalat se látom
-
róland
veterán
Huhh mennyit kell gürizni a fejlődésért ebben az új arénában. Ennyi vereséget régen gyűjtöttem be egymás után. De legalább prémesként olcsó az expedíció és jól hoz a konyhára.
-
-
S.Feri
őstag
No én most kiugrom kicsit Ukrajnába megtankolni. Addig olyat teszek amit régen, megyek az istállóba dolgozni. prémesként munka... pfujjj
-
just
aktív tag
-
törölt tag
Jó bré-re rakott a kocsmáros, kért 4 barbárt..és még neki is álltam volna összeszedni, mert az első próba bejött, amikor szintet léptem, és a barbár táborba betelepedett a viking harcos

kénytelen voltam lemondani..
-
ChromeX
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
mondjuk én is így vagyok vele csak az életemet leviszi és kajára kell költenem emitatt, vagy utána valaki más megtámad és nem vagyok gépnél nem tudok gyógyítani magamon akkor az viszont lehet hogy szed aranyat
-
róland
veterán
1-es szerveren nincs valakinek egy 4-es köszörűköve?
-
ChromeX
addikt
hello ma reggel betámadott egy 36os szintűs2őn írtam neki hogy ezt miért? azt válaszolta hogy állítolag a s3on az én klánom üti az ottani karakterét és ezért itt vág vissza
valaki odacsapna neki?zcsoport a neve s2őn az s3on pedig zoliking -
S.Feri
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
DE aszintem megmarad? Vagy mindegyiken előrül kell kezdenem?
-
S.Feri
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Mert az sem mind1 melyik szerveren vagyok? A szerverek között lehet váltogatni?
-
S.Feri
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
s1-en nyomom.
-
S.Feri
őstag
Valakinek valami fullos 21-es szintű fegyvere eladósorban kallódóban nincs?
Vigneau! üdvözlöm az anyóst!

-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ja, néha megvillanok itt-ott

-
róland
veterán
válasz
gergo84
üzenetére
Ha eléred a 10. szintet automatikusan átkerülsz az új arénába.
Én vásárolnék sms-ben 2 hét prémium előfizetést, és megpróbálnék minél közelebb jutni az aréna bajnoka címhez. Arra kell, figyelni, hogy nálad gyengébbeket hívj ki - ekkor nemkapsz tapasztalati pontot, de rengeteg pénzt lehet szerezni a fejlődéshez.
-
gergo84
aktív tag
lenne egy apró kérdésem.
6298. vagyok az arénában. 8.szintü vagyok
mi van akkor ha elérem a 10.szintet, de addigra nem tudok eljutni az arána 1. helyig. nagyon sokan vannak előttem. és a "bal" oldali tagokkal meg nem harcolhatok.
- esetleg átugrok a másik csoportba úgy, hogy nem lettem az aréna bajnoka? -
smiti
veterán
Lacee kolléga 1148 arannyal, Tucana pedig 1536 arannyal járult hozzá fejlődésemhez

-
Vigneau
félisten
Eltüntem egy időre, a távollétemben az Ügyintézők kezelik a klán ügyes-bajos gondjait.
Közben Tucana is érdeklődött, hogy miért támadtam meg - persze teljesen kulturáltan. Ettől függetlenül nem foglalkoztam vele, nekem sem szokták megmondani a nagyobbak, hogy miért csapnak le. Bár a válasz lehetett volna ez is: csak. De mondhatnám azt is, hogy neki lenne a feladata kulturáltságra inteni a saját embereit. Egyszer megtámadtam, egyelőre többször nem tervezem. A tiszta játék híve vagyok. Úgyhogy egy szava sem lehet.
-
törölt tag
Jó a szivacs, nekem is van most bent egy fejlesztés ami ideiglenes, dobott a küldetés egy páncél fejlesztést, karizmát meg mostanában ritkán ad be az aukció, így ideiglenesen rádobtam a páncélt az üres cuccomra, és majd kimosom ha lesz karizmám...vagy olyan fejlesztés ami akkor kell.

-
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
..és milyen jól tud esni 
kagyula: vettem, előnyben is részesítem őket.
De majd megpróbálom ezt megbeszélni velük, mert könnyen egy olyan helyzet alakulhat ki, amikor én verem őket miattatok (joggal), ők pedig vernek titeket miattam (úgy gondolják joggal), és már senki sem emlékszik hogy ki kezdte
Szal megírom Dre-nek hogy ne verjenek titeket xp határon kivül, mert akkor én is megadom magamnak ezt a jogot velük szemben. -
Kicsirics77
veterán
vannak még csodák

-
Zewa
senior tag
Nekem pár napja volt egy kis jövedelem forrásom: nexus1.
Betámadom: Mondom Ejha! 42xx arany! WOW! (1hp-ra) Aztán ha elérte a 24 et levertem.
Igy egymás utn 5 ször
Kelelt a lové ittenem
Sztem nem votl gépnél bár nem toma kkor minek hagy ennyi lovét magánál. isten tartsa megjo szokását! 
mod: Proba kedvééért belerugtam és nolám! 1400arany

-
S.Feri
őstag
Ezeknek a tisztitőszivacsoknak van határa? Vagy minden eszközt megtisztít a fejlesztéstől?
-
kagyula
aktív tag
Gyorsak vagytok, mire odaértem TheCreep –hez, már le volt ütve 1hp-re.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt a képet meg b-type gyűjteményébe küldöm, az ’Akkad’ baráti társaság engem is megtalált, +5 szintkülönbséggel:

-
smiti
veterán
Húúú, mi ez háború? igen el vannak vérezve

-
róland
veterán
válasz
üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor ez arra van, hogy mindenki a saját arénájában boldoguljon. Ne pedig az erősebb klántagok csapkodják a gyengébb ellenfeleket.
Nekem is volt már, hogy egy csatám után egy 5 szinttel erősebb társa megvert valakinek. (De prémesként szerintem hamar utolérem, s akkor ...)
-
smiti
veterán
-
smiti
veterán
Lacee kollega hozzájárult a fejlődésemhez:
smiti zsákmánya: 3.196
-
Thrawn
félisten
válasz
üzenetére
Akkor a szabály értelmében én a 31. szintemmel csak 30-as támadhatok be? Vagy a szintemet (30-39) átlépve támadhatok egy 22-es szintű karaktert is?
szerk: nem egy karakterre gondoltam hogy mindenki csapkodja meg jól, hanem az egész klánra úgy, hogy itt megbeszéljük ki kit vállal be.
S.Feri: igen a küldetéseknek élek, lételemem a kalandozás
Meg persze kicsit kényelmetlenül érzem magam az Arénában a 277. helyen
-
törölt tag

Ez egy harcos játék, megengedhető a verekedés.
Arra kell csak vigyázni, hogy ne szolgáltassuk ki a klánt, vagy bármelyik harcosunkat a szabályoknak:a szabály és a kieg:
"
§5 Zúzás
I Definíció/korlátozás
24 órán belül 5 támadásnál több ugyanarra a karakterre zúzásnak minösül. Ez nem engedélyezett.II. Akadályozás (kieg)
36 órán belül 6-nál több támadás akadályozásnak minősül. Emellet az egyes szintekhez támadási korlátok vannak, aminek átlépése szintén akadályozásnak minősül. A büntetési tételek megegyeznek a Zúzás büntetési tételeivel
Támadási korlát egyes szinteken:* 1-9 szint +/-8 szint,
* 10-19 szint +/-8 szint
* 20-29 szint +/-8 szint
* 30-39 szint +/-9 szint
* 40-49 szint +/-9 szint
* 50- szint +/-10 szintÉrvényes: 2007. november 5-én 00:00-tól (kieg vége)
III Kivételes esetek
Abban az esetben, ha a karaktert egy másik karakter vagy egy klán folytonos napi támadásokkal meggátolja a játékban vagy a fejlödésben, a karakter(ek) büntethetöek. A kihágás megállapitása mindenkor a Game Operator feladata.
" -
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Sztem meg kell várni mit reagálnak, illetve támadnak-e.
Minden esetben kell kép a fenyegetésükről, hogy legyen mire hivatkozni ha mégis folytatni akarják.
Fenyegetés esetén is inkább jelenteni kell, mint támadni...Ha pedig támadni akarnak (amit kétlek), akkor megbeszélitek hogy hogyan tovább.

-
Thrawn
félisten
válasz
üzenetére
Eszembe nem jutna egy ilyen manővert megbeszélés nélkül végrehajtani. Nem vagyok vérengzős típus, arénázni is csak akkor megyek ha feladatba kapom (kivéve ha nekem esnek).
November 5-től? És mit tartalmaz majd? Vagy csak akkor derül ki? Most akkor végigütjük őket vagy sem? Vagy már visszaírt hogy meggondolták magukat?
Nincs több kérdésem
-
Vigneau
félisten
Nézzétek meg a csávók szintjeit, és aszerint segítsetek Ferinek, ha kérhetem. Ha én megcsapom őket, az szintén zúzásnak minősül. Nem akarok olyan lenni, mint ők. Bár ha sokat szívóznak, akkor leütöm mindet. Létezik akkor szabály arra, hogy mennyivel lentebbi szintű embert nem szabad megverni?
-
S.Feri
őstag
Jó estét az uraknak!
Tegnap óta én is a klán tagja lettem végre.
Viszont máris egy kis segítséget kérnék tőletek. A mai napon a Kamikaze [Kamikaze] klán egy becses tagja, amiért egyik tagukat becsületes csatában legyóztem az arénában, lezúzott és küldtek egy kedves üzenetet is amelyben megkérnek, hogy ne húzzak ójat a klánukkal.
Konkrétan TheCreep-ről lenne szó aki 21-es én pedig 16-os. Szóval az ő helyre tételében kérnék egy kis segítséget tőletek.
Nem is tudtam, hogy van topikunk, persze gondolhattam volna.

-
róland
veterán
250-en belül az arénámban.
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

valaki odacsapna neki?zcsoport a neve s2őn az s3on pedig zoliking

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)