- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5 #500 üzenetére
Bizony ment mert emlekszem mindent kiprobaltam benne mikor eloszor raraktam 2021 elejen az ac68u-ra a FT-t. De azota se kapcsoltam be mert nekem nincs ra szuksegem, szoval passz hogy mikor romlott el.
-
xabolcs
őstag
válasz
Intruder2k5 #495 üzenetére
Ha már a bootloader sem működik, akkor ...
... akkor jon a kepbe Chuanhong Guo mtk_uartboot munkaja!
Termeszetesen az inditofajlokat be kell szerezni hozza!Ahogy a README irja:
With this, it's possible to recover Mediatek ARM routers over UART even if the bootloader in flash is completely broken.
Voltam olyan szerencsetlen, hogy ki kellett probaljam (egy masik routeren)! -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #501 üzenetére
Ja, értem, köszi. Vannak fontosabb featurek, akkor csak egy javított kód kéne, és idővel kitisztulna.
-
válasz
Intruder2k5 #488 üzenetére
megvan [kép]
-
válasz
Intruder2k5 #490 üzenetére
:) Csak motoszkált a bogár a fejemben.
A gyári openwrt két configot cserélget , vagy a gyári reszelgetett gui van , vagy át lehet váltani echte LuCI-ra. Persze ez csak config csere nem teljes oprendszer. -
válasz
Intruder2k5 #488 üzenetére
OK. Köszönöm, így lesz!
Én már nem a teszt tzst-t fogom használni, hanem a legutolsó nightly buidet. -
válasz
Intruder2k5 #483 üzenetére
Ha tzst kiterjesztésű fájllal frissítek, akkor a beállításaim megmaradhatnak ugye? Ez csak az aktív fájlrendszer megfelelő mappáit írja felül nemde? Nem kell az nvramot utána törölni? Mentsek előtte configot és update után vissza kell tölteni, vagy ez csak egy lehetőség? Ez a rendszer már nem használ squashfs fájlt a firmware céljára? Hogy is van ez? Az akarmifw.bin az squashfs? Előfordulhat, hogy a fw, amit bin formájában töltöttem fel egy avultasabb régebbi tartalom és routeren meg egy újabb verzió teszi éppen a dolgát?
-
fila
senior tag
válasz
Intruder2k5 #462 üzenetére
nem kell, nem volt beállítva.
most megnéztem az AP-n az alapértelmezett átjáró 192.168.8.1, kipróbálom azt az nvr-en
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #447 üzenetére
Köszi!
Kicsit átszabtam magamnak [kép]
-
fila
senior tag
válasz
Intruder2k5 #451 üzenetére
Köszi,
letesztelem akkor először a jel erősséget, a régi routerre kötve!A pincében lévő router beállításakor mire kell figyelnem?
A fix IP címekkel nem lesz kavar? -
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5 #442 üzenetére
Igen a felületen találtam meg, de annyira pici az a "+" jel hogy egy ideig simán "-" -nak néztem így azzal nem is foglalkoztam. Aztán véletlen fölé vittem az egeret és a piros gombon már látszott rendesen a + jel.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5 #447 üzenetére
Nagyon pofás lett, köszi!
Igaz nem túl sűrűn lépek be ssh-n, de amikor igen akkor nézzen már ki azért valahogy
-
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5 #440 üzenetére
Jópofa, nem akarod közkinccsé tenni?
-
Jelentem reggel megjött úgyhogy csatlakoztam a flin(t)stone családhoz, remek ez a cucc tényleg. Nekem a gyári felülete is nagyon bejön, reszponzív, logikus, átlátható, nem zsúfolt, egyszóval modern. Nekem ez is egy fontos szempont volt hogy ha valami olyan kell amit (még) nem lehet tomato alatt megoldani akkor nem egy bebetonzott gyári fw-re lehet váltani hanem egy openwrt alapra. De most paradicsom lesz (van) rajta egyelőre, ilyen sima upgrade rég volt, 2025.3 sysupgrade bin pikkpakk felment rá, de előtte rátettem azért a gyári 4.8.2 frissítést.
-Azt jól sejtem hogy nincs új wifi adapter létrehozás opció? Guest wifi akkor kilőve? A wifi rész gyanúsan az openwrt-re hajaz, lehet hogy ez a rész még nincs teljesen kész?Vagy ssh-n megszerkesztve a wifi configot tudok hozzáadni csak a felületre nincs kivezetve? Na mindjárt meglesem.
MegtaláltamDe ez olyan se nem tomato se nem openwrt-s megoldás
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #438 üzenetére
Hoppá! Akkor le sem tagadhatom a kernel verziómat, ha kék a ledem.
Cfg save majd visszatölt oké lesz így, ha sysupgradelek én is? -
AcCEsS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #431 üzenetére
Merészkedünk, merészkedünk?
Én a késve megérkezett második routert pár nap járatás után tegnap este beállítottam fő routernek. Egyelőre minden ok, egy dolog tűnt fel, ami a működést nem befolyásolja, csak fura. A fő routeren fut a dnsmasq, amihez az általad mutatott péda segítségével adtam meg a host neveket. Léteznek dinamikusan kiosztott ip címek is, azoknál az elv ugyanaz, csak ip-cím nékül, pl. dhcp-host=00:22:33:44:55:66,kriszti-tablet Teljesen jól működik, a mac cím alapján beazonosított nevet írja ki a dhcp által kiosztott random ip-címek mellé. Viszont az ap módban (csak wireless, nincs wan + nincs dhcp) működő ethernettel bekötött második router ezeket a fő routeren beállított név bejegyzéseket nem látja teljes egészében, amit nem értek. A Device List menüben a mac címek mellett 4-5-6 bejegyzés mellől hiányzik az ip-cím és a név, pedig a fő routeren minden ok. Meg tudom pingelni a routerből az adott eszközt, de arp-ot lekérve sincs a név a listában, csak mac + ip, a név helyett ? van. Nem mindig ugyanazok a nevek hiányoznak, teljesen random a jelenség, illetve egy csomó más eszköz meg jól van listázva a Device menüben. Nem értem, furi.
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #431 üzenetére
Majd írj tapasztalatokat
egyenlőre a 25/08 nightly megy nálam
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #428 üzenetére
Igen, szerkesztettem a korábbi bejegyzésem, egyértelműen újabb az update kernelverziója! Tehát a .tzst-vel lett újabb a verzió!
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #421 üzenetére
Jaa ,na ehhez én már láma vagyok ,mármint értelmezni
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #409 üzenetére
Mondom én ,hülye a saját kárán ..
Time:nem hiszem ,bármilyen ip checker oldalon nézem ,mindig látom hogy ír ip és szolgáltató név
Activity menüt én megmondom őszintén nem látok a router guin
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #401 üzenetére
Ez olyan mint Merlin alatt az atmbol felrakott dns director ?
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #401 üzenetére
Köszönöm, tökéletes!
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #396 üzenetére
Természetesen ,elnézést kérek
Leviszem a kutyát egy körre és felrakom a nightly uccso .ott minden beállítás veszik ?ip reservation ,wifi beállítások érdekelnek ,a több mehet a levesbe ,full gyaluval
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #388 üzenetére
Hihetetlen, hogy a fejlesztő is regisztrált a fórumba!
Na, ilyet se láttam még! Ez ám az odaadás egy téma iránt!
Köszönjük! Ma végre kaptam értesítést, hogy csomagom érkezik, remélem a másik router példány jön meg. 3 perc különbséggel rendeltem meg a két routert, az első 08.25-én már nálam volt, ezt meg körbeutaztatták a fél világon!
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #383 üzenetére
https://raw.githubusercontent.com/StevenBlack/hosts/master/hosts, ez az egyetlen extra ,ami a Te default selectionodhoz képest eltérés .most kivettem ,csak a default db van engedelyezve
Reggelre meglatom,most lassan elteszem magam holnapra
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #379 üzenetére
majd nézzél rá estefelé ,ha nem gond ,kíváncsi vagyok hogy csak nálam jön elő és hogy nightlyvel is vagy csak az utolsó stablevel
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #377 üzenetére
Megtenned?most nézem ,előző posztom óta megint ki van kapcsolva
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5 #372 üzenetére
Örülök hogy megoldódott a hitelesítési probléma (problémád). Én is kipróbáltam tegnap, de rögtön vissza is raktam az augusztus 25.-i verziót, mivel nekem meg csak azzal működik jól az OpenVPN és a tűzfal szabályaim... Érdekes dolgok ezek.
Egyszer biztosam mindent kijavítanak
.
-
válasz
Intruder2k5 #290 üzenetére
Úgy néz ki javították a hibát, a 2025.3 GL-MT6000 AIO Nightly 09.05.25 már jól működik, megszűnt a hitelesítési probléma.
-
válasz
Intruder2k5 #369 üzenetére
Köszönöm, akkor linuxon az MC-t fogom használni.
-
válasz
Intruder2k5 #367 üzenetére
Köszi. Igen sikerült. Működik! Az Anonymus verziót választottam. WinSCP-vel megy windowson. Linuxon terminallal kell majd használni? Mit kell beírni a loginhoz? Gondolom valami ilyesmit? ftp@192.168.8.1:21 ?
-
válasz
Intruder2k5 #365 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Intruder2k5 #363 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
Intruder2k5 #361 üzenetére
Köszi, hogyan kell az ftp-t beélesíteni? Már az első ablak beugrik, hogy tegye-e az NVRAM-ba. Ettől máris bekakiltam. Szóval egy link, vagy egy rövid ukáz sokat segítene nekem.
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #355 üzenetére
Az mire jó ?mármint a WEB?
-
válasz
Érdekes ez a jelszó probléma, de főleg az, hogy a mai napig nem találok róla sehol, senki által jelzést. Vagy csak rosszul keresem... Lényeg a lényeg, ma is feltettem a tegnapi nightly fw-t, és arra jutottam, hogy ha csak kisbetűt, nagybetűt és számot tartalmazó jelszót adtam meg, akkor működik rendesen, de ha különleges karakter, írásjel is kerül bele, akkor már nem tudok többet belépni webes felületen, csak SSH-ban, és már ott is hiába állítok vissza bármilyen jelszót, a webes felület nem fogadta azt el. Azért ez érdekes, hogy nem tűnik fel senkinek...
Amúgy bekerült a nightly buldbe a wireless ethernet bridge mód.
-
the radish
senior tag
válasz
Intruder2k5 #201 üzenetére
Ugyan nem Tomato (Pi), de jeleztem, hogy a múltkor nem sikerült, nos ismételt próbálkozást kövezően már nálam is:
Tavasszal egyszerűen rossz helyre tettem /vagy nem jó elérési utat adtam meg/ és valahol olvastam, hogy ez az új nem cserélhető, így el is engedtem.
Erre most az első próbálkozásra sikerült.
Úgyhogy köszi. -
válasz
Intruder2k5 #343 üzenetére
igen van . pár ezer Ft.
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #339 üzenetére
Jaa ,ezt láttam ,vajon működhet piholehoz is használt blcklisttel?
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #337 üzenetére
Ugyugy ,csakhogy néha épp én vagyok a probléma ..
Ma tervezem délután a transmit6powerreljatszadozast,de előtte korkerdes,adblockot ti hogy oldjatok meg router szinten ?ugye a stock glintes fwben van agh,t64ban meg nincsen
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #334 üzenetére
Most hogy mondod ,rémlik nekem is valami erről a lynksysfirumos topikbol
Amúgy kikapcsoltam q qos ,1000/100 optika ,PPPoE ,jobban belegondolva, nincs rá semmi szükség
Céges dolgok céges vpnen így is jobban hasitanak,minden remote rendszer porgosebbnek tűnt egész múlt héten ,pedig akkor csak ap volt Asus mögé kötve ,egyedül egy 45 perces céges session volt tegnap reggel ,már csak a flinttel ,mint kizárólagos routerrel a rendszerben ,mert főnököm kért egy kis szívességet tegnap hovegi zárás alkalmával
-
válasz
Intruder2k5 #332 üzenetére
THX. Már most rémlik, hogy az NVME SSD-re így csináltan.
-
válasz
Intruder2k5 #328 üzenetére
A partíciós séma mindegy hogy MBR , vagy GPT ?
-
válasz
Intruder2k5 #313 üzenetére
Kék (halvány szürkés ibolyás kék), működik, Lan és Wan is megy, entware, transmission, mindkét wifi is megy. Saját "nightly" build.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #328 üzenetére
Rendben.
Köszönöm -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #324 üzenetére
A particionálás és a formázás részleteire most nem térek ki, gondolom azt meg tudod oldani.
Azaz készítsék 2 partíciót az alábbiak szerint?Legyen egy kisebb, mondjuk 2-3GB méretű partíció az Entware-nek, és a maradék pedig az adatoknak.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #324 üzenetére
Nem volt sürgős, csak azt hittem feledésbe merült.
Köszönöm szépen... -
Balinov
titán
válasz
Kéken csak rebootkor illetve akkor világított ,mikor uboot módba raktam flash előtt ,amúgy fehér
-
attires
tag
válasz
Nagyon halvány kék. Mondhatni (inkább) fehér.
(HDD lóg az USB portján) -
szaboi6512
őstag
válasz
Nekem más routeren ugyan, de a kék szín az USB3.0, a fehér a 2.0-át jelenti.
Félreértettem .... -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #312 üzenetére
Jelen állás szerint egyiknek sincs akadálya.
Holnap megyek érte, egy full üres HDD lesz.
UI: A router is csak a jövő hét 2. felében fog érkezni... -
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #309 üzenetére
Köszönöm ismételten ,asszem így menni fog
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #307 üzenetére
csinaltam egy rollback-et a 2025.3-ra, azt gondolvan, hogy az (is) lehet a hiba oka, de vegul nem az volt ,user tapasztaltlansag/error
Kerdes:
van egy PVE szerver, ami 196.168.50.xx subneten van, Flint-en viszont 192.168.1.xx a subnet
ChatPeti ezt irja
Log in to the Flint 2 Tomato64 web UI.
Go to: Advanced → LAN (sometimes just called LAN Settings).
In the LAN (br0) section you’ll see your current LAN IP, probably192.168.1.1
.
Add an IP Alias entry like this:
IP Address:192.160.50.1
Subnet Mask:255.255.255.0
Save settings and reboot (or restart the LAN service).De en ezt rohadtul nem talalom a menuben. Wiki-n talan ez lenne az, de itt nem igazan enged semmit? Hulye vagyok, rossz helyen keresem, nincs is ilyen vagy csak rohatul le vagyok mar igy fel 12-kor zsibbadva?
A cel az lenne, hogy igy bejussak a PVE-be, majd ott atirjam a PVE host subnetjet a 192.168.1.xxx-re. Magyaran egyszeri dologrol lenne szo, konszolidalnek minden ott futo service-t az uj subnetre.
udv es koszi az eddigi segitseget
Bali
Ja, chatgpt azt mondja, save & reboot. Reboot ilyenkor muszaly?
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #305 üzenetére
probaltam ugy is, ugysem tud kapcsolodni a szolgaltatohoz,
Baaazzzzeeee, Tag WAN a vlan#0-n megoldotta, ezt mar nem mobilnetet osztva, ciposkuszliban irom, hanem a default 2.4-es T64-es wifirol, szinten a stokedlin a ciposkuszlibol
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #300 üzenetére
Igen ,ezt olvastam több helyen is ,ha más fwrol megy az ember ,flash sikerült ,köszi az eddigi segítséget ,még jelentkezem
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #296 üzenetére
Emlékszel ,gyárirol t64 re az első flash kb meddig tartott azután hogy feltoltodtted a bin filet ? Wikin 2.5 percet ír de mar vagy 5-6 perce megy nálam és még nem volt router reboot
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #296 üzenetére
Ja,akkor nem érint ,csak 1-2 kliensen használok vpnt
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #294 üzenetére
marmint VPN-t direktbe a Flint2-n vagy VPN-t valamelyik kliensen futtatva?
-
Balinov
titán
válasz
kritikus infó ,köszi szépen .épp most akarok nekiallnia y64 flashnek,akkor marad a stable 2025.3
-
szaboi6512
őstag
válasz
Köszönöm az infót...
-
válasz
Intruder2k5 #166 üzenetére
Luci-ra lehetne Tomato64 skint készíteni, és akkor legalább azok is éreznék a Tomato feelinget akiknek nem támogatja a routerük
Vannak olyan Luci skinek ahol fa elrendezésben vannak baloldalt a menüpontok, a betűtípust a színvilágot (fejléc lábléc logók stb) Tomato64-esre lehetne igazítani. Ha lenne egy ilyen skin Luci-ra akkor sem használnál openwrt-t ? A Padavan Grey2 skinjének adaptálása Luci-ra is megfordult a fejemben. Sajnos nem értek a programozáshoz, webfejlesztéshez így nem tudom megcsinálni az említett Luci skineket.Ennek a felületnek vizuálisan Luci-ra adaptálása nem lehet nehéz szerintem:
Mint említettem van hasonló elrendezésű Luci skin: -
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #283 üzenetére
Örök hála
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #281 üzenetére
Koszi, meg annyit, hogy mind a 3 fajlt erdemes letolteni, elsore sha256 has checked es a zip-bol kicsomagolni a bin-t? Aztan mind a bin es a tzst fajt be kell a recovery gui-jaban tallozni?
Bocsanat a trivialis kerdesert, utoljarar hasonlot valami SamKnows-os Tiplink G/N routerrel csinaltam, amikor rendes FW-t raktam ra a SK custom FW helyett, ennek meg van vagy 10-12eve
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #278 üzenetére
Igen, jol latod, az az egyetlen , idaig tesztelt parameter ahol kicsit elmarad az asushoz kepest, de az a par mbit nem szamit, PS5-nel ugyis a letoltes szamit, TX szerintem nem annyira, online egyenlore meg csak a gyerkoc jatszik, robloxxal. Azt meg pont lesz*rom, ugy ruhellem. Idaig tetszik, 120 valamennyi euro volt, osszehasonlitva 2021 novembereben vett asus meg 80GBP. Nem ketseg, hogy meg gyari FW-vel is boooven raver koroket az asusra, szoval megegyszer koszi, hogy belinkelted a topikot az Asus router totyikba
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #274 üzenetére
Na szuper. Ez tényleg nem sok. Azt tudtam hogy nagyobb kapacitású táp van az eszközökhöz, de akkor ez így OK. Én 20-30W körül tippeltem. A mediatek mindig jó volt fogyasztásban. Szerintem jól is néz ki a router, okos is, erős is, nem is melegszik úgy, best buy.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #262 üzenetére
És akkor az internal syslogot is érdemes kikapcsolni? Az azt hiszem defaulton ON.
10-12 évet csak elmegy egy ilyen cucc, úgyis másikat veszünk. -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #256 üzenetére
Hamar örültem, már sztornózták....
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #256 üzenetére
Majd lehet hogy kell segítség a Tomato-sításhoz....
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #250 üzenetére
Jól mondod ,bár én is inkább alirol vettem volna de nem találtam olyan storet,aki szállít Írországba
Ha valaki glinet webshopjabol tervezi , WORTHEPENNY8 kuponnal 8% lefaraghato onnét is,hátha valakinek jól jön
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #250 üzenetére
Sajnos már csak magas áron elérhető... Nagyon kelendő lett...
Itt még elérhető kuponnal 52 700-ért, de már ez is jóval drágább.. -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #242 üzenetére
Igen, köztük az enyém
[dhl] -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #243 üzenetére
Igen, teljesen bekavart a TKIP. Egy rossz berögződés volt, ami évekkel ezelőtti N66U-n nekem jól működött, és ösztönszerűen arra állítottam, mert akkor úgy működött nekem jól az eszközeimmel, utána meg már nem használtam az utód ac56U wifijét, hanem külön tkomos wifi ap-kat. PA régió tökéletes. Még nem néztem mennyit számítanak az emelt adóteljesítmények, de hamarosan átállok teljesen az MT6000 szolgáltatásaira.
-
válasz
Intruder2k5 #245 üzenetére
Köszönöm!
Az inssider képeket nézve én is így gondoltam. -
válasz
Intruder2k5 #243 üzenetére
Ha falun lakom kulák portás beépítettség mellett, akkor az 500 miliwatt kb mindkét tartományban mennyire vágja pofán a szomszédokat? Gondolom, hogy a 300 is elég lehet talán? De mindenesetre a 100miliwatt az nagyon zsenge, már egy szilikát falazat is taccsra tudja tenni-.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #238 üzenetére
Ok, köszi.
Ja, a plafon volt a cél (160mHZ)
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #209 üzenetére
Na meglett a bibi. AI segített:
Titkosítás
Menü: Wireless > Security
Állítsd: WPA2 Personal (AES), vagy ha elérhető: WPA3-SAE.
Ne legyen: WPA/WPA2 Mixed, TKIP vagy TKIP+AES.
→ A TKIP azonnal 54 Mbps plafont okoz.
WMM bekapcsolása
Menü: Wireless > Advanced
Kapcsold be a WMM (802.11e QoS) opciót (mindkét rádión).
→ WMM nélkül nincs HT/VHT/HE → 54 Mbps.WMM is ki volt kapcsolva, mert azt hittem azért rossz. Titkosítás meg tkip n volt
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #233 üzenetére
Nekem Entware alatt van...
Hdd, de lehet hogy kell neki egy formázás .
Vennék is egy routert, csak van 3 Ax58-am, ami Asus.. -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #230 üzenetére
Jó ez a transmisi, de annak ellenére hogy nincs korlátozva, csak 3 megaval hajlandó letölteni.
Letöltésben jobban teljesít a qbittorrent nálam..
De még nem ez a routerem van... -
válasz
Intruder2k5 #230 üzenetére
megjegyzés az utólag kutakodóknak ... ez az entware transmission tuningjához való
Köszönöm szépen!
Valóban két partícióm van már csak és azt hiszem, hogy sikerült megcsinálni és kigyomlálni is a fájlrendszert a ga(rá)zdálkodásom után. -
válasz
Intruder2k5 #228 üzenetére
köszi megnézem!
csak azt nem tudom, hogy mi legyen a jffs tacepao-val? -
válasz
Intruder2k5 #226 üzenetére
entware verzió, korábban azt olvatam valahol , hogy a tomato fw transmission bugos, akkor ebben jó a fw transmission?
Szedjem le az entware transmissiont? Hogyan?
Az fw transmission verziót hogy kell beizzítani? -
válasz
Ez sajnos most sem megy. Itt egy videó rólam. Mit csináljak?
[link] -
attires
tag
válasz
Intruder2k5 #219 üzenetére
Köszönöm az információt. Most legalább tudom hogy mennyi ideig tart fordítani
.
Még egy kérdés (nem találtam rá egyértelmű választ):
a sysupgrade.bin -t minden egyes alkalommal "használni" kell, vagy csak akkor ha pl. kernel update is van? -
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #218 üzenetére
Ez jó hír,köszi ,amott még van vagy 20 oldalnyi atolvasnivalo,de nem semmi amit lancethepants csinált idáig
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #216 üzenetére
Lynksysfirumos topikot olvastam ,9-10ik oldal körül van ez a téma hogy ha PPPoE a kapcsolat akkor van olyan szitu hogy lesik a link speed .ez még a 2025rc1 előtt volt ott emlitve
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #209 üzenetére
Másik WiFi-s eszköz nincs kéznél, amivel tudnál mérni egyet?
-De van, egy kínai Tab, ami szintén ugyanezeket a számokat produkálja amit a telefonom.Majd a jövó héten OFF-olom a kaon mesht (4 eszköz) és úgy mérek. Mert már nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy zavarja a MT6000 device-ot. Pedig aztán más csatorna, más sávszél, más helység. Viszont nekem is úton a második MT6000, ennek ellenére
Ki fog tisztulni minden anomália. -
the radish
senior tag
válasz
Intruder2k5 #202 üzenetére
Azonos.
Most bezzeg nem találom a leírást, ami miatt abbahagytam a szórakozást vele.
Végülis nem okoz problémát, mert igaz, hogy fapados, de legalább nem használom. (Tr remote, pc-n és telón is.)
(Ugyanazt szerettem volna feltenni, amit a leírásodban is linkeltél.) -
AcCEsS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #194 üzenetére
Back to the School -15$ kupon + ZEN kártyával fizettem, ami további 4% visszatérítést ad, és ezzel a mai jó dollár árfolyammal ennyire jött ki. Az üzi szerint már feladták mindkettőt. Csak beváljon!
-
válasz
Köszönöm szépen!
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #194 üzenetére
Mester ,erről a tomato64rol hol tudnék bővebb utanaolvasni
-
válasz
Intruder2k5 #148 üzenetére
Felraktam ezt a másik transmission Web UI-t, de ha tótágast állok, akkor is csak a sima transmission web jön be. Mit rontok el?
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #187 üzenetére
Hmm, ez valahogy elkerülte a figyelmemet. Viszont most próbáltam ki a PA régiót. Tényleg engedi 1584mW-ig, el is indul, látszólag OK, viszont a telefonommal 20-40 mbit/sec jön vele, fel-le speedtesten. Amúgy 700-800 at tud a kaon ar1344 5Ghz-es wifijén.
Én továbbra is keresem azt a jó régió/emelt adóteljesítmény/sávszél/csatorna kombót, ami megfelelne.
Igen, 2025.03 verzió.
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #175 üzenetére
Végül én is berendeltem 2 darabot, 36524 lett a vége darabonként! Köszi a tippet!
-
válasz
Intruder2k5 #183 üzenetére
Köszi így lesz! Úgyis a 2,4ghz-re van szükségem ott és a repeatert azon simán a gyári FW-ből kristálytisztán meg lehet valósítani, úgy, hogy nem a fő router kliensei között kell leskelnem, hogy mi lehet a repeater saját IP címe.
-
válasz
Intruder2k5 #180 üzenetére
Egy kicsit off, de mégis megkérdezném. Az egyik munkahelyemen beáldoznék egy routert wifi repeater céljára. Melyiktől válhatok meg inkább Asus RT-N18U , vagy MI R3G ?
-
the radish
senior tag
válasz
Intruder2k5 #180 üzenetére
A második is csak 40.380,- volt.
Szerintem egy időre elköteleződtem úgy, hogy a jelenlegi RT-AX56U kifogástalanul, és teher nélkül teszi a dolgát, hiszen mindent levett a válláról egy raspberry pi.
Na mindegy, elvégre mindenkinek kell egy hóbort. (Mondjuk van egy pár.)
-
szaboi6512
őstag
válasz
38680 ft lett.
-
the radish
senior tag
válasz
Intruder2k5 #177 üzenetére
Szuper, köszi!
-
the radish
senior tag
válasz
Az alján van falra rögzítési lehetőség, azonban nem tudom, hogy ebben az esetben az antennáit fel lehet-e állítani, vagy sem.
Azt látom, hogy előre hajthatók, de vajon hátra is? -
válasz
Intruder2k5 #141 üzenetére
Az árfolyamnak köszönhetően azóta 44k alá ment az ár, és mindjárt indul az akció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borderlands 4
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest