- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
AcCEsS
senior tag
Köszönöm! Igen, már kaptam választ, de te továbbbi információkkal bővítetted, így teljes körű lett a "tudásom". (Ezexerint te is váltottál erre a router típusra?) Időhiány miatt kicsit lassan haladok a régi router beállításainak az újra történő migrálásával. Úgy néztem, hogy a DHCP Reservation kézi beállítását ki lehet váltani a Dnsmasq Custom configuration részében az értékeket soronként megadásával, valahogy így: dhcp-host=11:22:33:44:55:66,kamera-bejarat,10.0.0.25 Jól gondolom, hogy ezt a hosts fájlok kezeléséhez hasonló módon fájlból (addn-hosts=/jffs/hosts) nem lehet megoldani?
-
lancethepant
lelkes újonc
I apologize for using Google Translate to post this. I hope this is not prohibited. I found this forum thread a few weeks ago and have been following the conversation ever since.
@attire
Could you elaborate on your firewall issue? FreshTomato recently introduced some firewall changes that were integrated into Tomato64, and I'm wondering if these are causing your issue. Tudod, melyik Nightly hibát hagyta abba az utolsó működésed? -
Ja hát végül is ezek nightly buildek, nem stabil kiadások... De jó ha legalább leírjuk itt, hogy más ne fusson bele, akinek szüksége lenne az említett funkciókra. Mondjuk az éles routeren nekem is a stabil 2025.3 van fent (igaz nem használok VPN-t), a tesztrouteren próbálgatom a többit, szóval nagy problémát nem okoz egy-egy ilyen hiba.
-
100-200 mW az egészségügyi határérték
Igaz nem folyamatosan, de a GSM telefonok ennek akár a 10, 15x-ösével is adnak, ráadásul a fejedhez tartva azt, vagy épp mindig több is van belőle a környezetedben. Meg aztán laknak emberek több millió Wattal sugárzó rádióadók környezetében is, mint pl. Solt, 2 mega Watt. Szóval én nagyon nem parázok emiatt a 0,5 Watt miatt, ami szintén nem folyamatos adást jelent.
-
Igen, talán egy minimális kékes árnyalat van a fehérben is, de amikor kék, akkor az egyértelműen kék.
ITT mondjuk azt írja, hogy
Solid white: Working normally
, de a másik router is hibátlanul megy ~12 napja, és azon mégis kék. Meg persze egyáltalán nem biztos, hogy Tomato alatt is ugyanaz a szisztéma mint a gyári szofttal, csak arra nem jöttem még rá, hogy miért tér el a két routeren.ITT is van erről szó, most olvasgatom.
-
-
Egyébként emiatt nem kell feltétlenül fordítani, vannak letölthető nightly buildek is.
-
Szia nekem debian 13 trixie rc2 alatt működött a dolog elég mostoha körülmények között egy magam által eszkábált wifi repeateren keresztül kaptam a netet igen lomha hálózati körülmények mellett másodjára, mert először a befejezés előtt a nővér odébb tolta a repeater routert és dobott két hibát ... kishíján megütött a guta. Aztán az adott paranccsal kitakarítottam a szemetet és újra nekiugrottam , akkor végre lefutott a folyamat ... egy fél délelőtt kelett hozzá.
Amúgy semmi különös.sudo nala update && sudo nala upgrade
sudo nala autoremove
sudo nala autopurge
sudo nala cleanapt install bc build-essential file git libncurses-dev rsync unzip wget
git clone https://github.com/tomato64/tomato64.git
cd tomato64make mt6000
és ennyi volt ... a szemem gúvadt fél napig, néha megmozgattam az egeret, hogy ne aludjon be a rendszer.
A mappa tisztításhoz a
make distclean parancsot használtam.Hajrá!
-
Szia!
Nocsak, még egy ismerős arc. De ha Te is átpártolsz, ki fog Padavant fordítani?
Először még úgy volt, hogy nálam is marad egy Xiaomi, de végül fiam is a csere mellett döntött, szóval mégsem fog kelleni már Padavan-t forgatni. Mondjuk volt belőle 4 darab itthon, lehet egyet megtartok tartalékba, ha bármi történne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Formula-1
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- EAFC 26
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest