Hirdetés
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Flashcash
üzenetére
Akkor készlethiány van, reggel amikor írtam még simán meg tudtam volna venni, csak hát a fiaméval együtt nekünk már három van itthon belőle, szóval nem kapkodtam érte. Sajnos ez ilyen, eddig is így volt, egyszer megvehető, aztán két órával később már nem. Lehet holnap, vagy hétfőn újra elérhető lesz, ha venni akarsz, akkor naponta többször is rá kell nézni.
-
válasz
Flashcash
üzenetére
Ilyen távlatokban még nem tudok nyilatkozni, mert az első ilyen routeremet is csak július végén kaptam kézhez, azóta használom, és hát azóta volt fw csere is, szóval a legnagyobb uptime nálam azt hiszem 42 nap volt. Azt el tudom mondani, hogy eddig sosem tapasztaltam stabilitás problémákat, nem volt sem lassulás, sem random újraindulás, sem más egyéb anomália, szóval én bátran ajánlom. Illetve kiegészítésként ott a TomatoAnon, abban van GL.iNet GL-MT6000 router, 135 nap uptime-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest