Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple Watch
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
aldebaran
üzenetére
Ebből azért így nehéz lenne kitalálni hogy miért. Nekem semmi gondom nem volt a 4.8.2 és a 4.8.3-as op24 -ekkel se, de nekem dhcp-s a wan nem pppoe mint a többségnek. Routerről se volt net vagy csak a kliesekről? Mit jelent a nem működik? Ping 8.8.8.8 se ment vagy csak a böngészőben nem jött be a popcornhub.com?
Luciban a network\diagnostics -ban lehet webes felületen is routerről pinget nézni vagy ssh-n. Amúgy a tomato64 is arra a 24.10.x-re épül mint a flint op24 bétának nevezett verziója. -
-
SztiviVander
addikt
válasz
aldebaran
üzenetére
a 4.8.4 snapshot az op21-es. az op24-ből csak gondolom hogy esetleg lesz valamikor újabb verzió, én azt tippeltem a 24.10.3 openwrt-ből azért nem csináltak saját verziót merthogy bugos volt és nem látták érdemesnek dolgozni vele. de hogy lesz-e és hogy pár nap vagy pár hét múlva lesz újabb op24-es azt ki tudja, erről nem adnak infót glinet fórumokon se pedig olvasgatom azokat is mikor van időm.
úgy értettem hogy ha felment az op24-es fw, akkor abban a luci felületen a system\software menüben lehet új csomagokat is telepíteni és az upgrade fülön lehet(ne) frissíteni is a már fent lévő csomagokat. erre írtam hogy ott ne frissítsd a fw-el együtt már feltelepült csomagokat és akkor nem lesz gond. op21-es fw alatt nincs ilyen probléma lehetőség mert annak a repojába már nem kerülnek új csomagok így frissíteni és elrontani se lehet

-
-
SztiviVander
addikt
válasz
aldebaran
üzenetére
Jajj, hát nem kell ám mindent elsőre elhinni az orákulumnak mert sokszor a legelső valami reddit fórumban talált választ beirja ami sokszor hülyeség is.
Amúgy simán upgradeltem a 4.8.2 stabilrol a 4.8.2 ow24-re és megmaradt minden beállitás. De a 4.8.3-ra is bátran ráengedném. Annyi hogy az ow24-esben már az opensource mtk sdk van (gyanitom a tomato64-ben is) és az a glinet szerint bugos, de én nem tapasztaltam semmi hibát azzal sem. Azt meg nem árulják el hogy pontosan miben rosszabb az opensource driver mint az ow21-ben lévő mediatekes.
-
SztiviVander
addikt
-
SztiviVander
addikt
válasz
aldebaran
üzenetére
Dehogynem. A gyari Ow21-es alapu stable fw-nel csak a gyari feluleten lehet a wifi beallitasoknal, a high az a max 1000mW-ot jelenti. Luciban hiaba allitgatod az teny.
Az ow24-es alapu gyari fw-ben pedig mar lucibol is lehet a teljesitmenyt allitani csak elobb pa-ra kell allitani a regiot. A wireless confok sem teljesen azonosak a ketfele openwrt alatt, ujban at lettek nevezve a radio adapterek es a regiben ilyen 40 meg 70 a txpower erteke, ow24 alatt meg mar dbm-ben kell beirni (20, 23, 27). Mellesleg t64 alatt is panama regioval (meg talan meg taiwan, thaifold, fulopszigetek) van csak 100mW-nal nagyobbra allitasi lehetoseg, -
-
válasz
aldebaran
üzenetére
Nem ez nem az sajnos , itt csak a lucy korábban elmentett beállításait lehet visszatölteni az "nvramba"
Tudom, hogy emlékeim szerint az áramtalanított router reset gombját benyomva tartva kell áram alá helyezni és mindadig nyomni, míg a led át nem vált lassú villogásba. De erősítsetek már meg vagy cáfoljatok kérlek! -
válasz
aldebaran
üzenetére
Köszi, de ezt most tanulópénznek könyvelem le. Nem bonyolítom újra. Örülök, hogy túl vagyok a fizetésen.
A kuponkódokat sosem tudtam eddig a helyükön kezelni. Már mikor a nejem a sparos kuponokkal közelít felém tolom visdsza neki, hogy na akkor menj és vásárold le Te. De ezt most elb@xtam nem is tudtam értelmezni, hogy miaz a CD0810 kód, azt hittem, hogy azt a régi vásárlóknak küldik a felhasználói fiókba. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pánik a memóriapiacon
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gumi és felni topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Luciban a network\diagnostics -ban lehet webes felületen is routerről pinget nézni vagy ssh-n. Amúgy a tomato64 is arra a 24.10.x-re épül mint a flint op24 bétának nevezett verziója.