- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem. Azt az U-boot (rendszerbetöltő) webes felületéről tudod majd feltenni. Nekem két lépésben ment, ahogy itt le is írtam.
Kezdésként az első kiadást, vagyis a tomato64-2024.4-gl-mt6000-sysupgrade.bin.zip fw-t tettem rá a gyári webes recovery felületen keresztül, majd erre ment rá a friss tomato64-2025.3-gl-mt6000-update.tzst update.
Utóbbi linkelt file-t pedig már a Tomato saját firmware upgrade menüjéből tudod feltenni.
-
Igen kell regisztrálni, és tudsz fizetni EC-MC-vel is, meg PayPal-al és Google Pay-el is. Én sok éve használom, semmi gondom nem volt vele. De az Ali is egy piactér, én a routert pl. német raktárból vettem, itt is volt azt hiszem 4 nap alatt.
https://www.aliexpress.com/item/1005008647253445.html
CD0810 kóddal ugyanonnan jelenleg HUF43,638.00.
-
-
-
Ha jól rémlik már MediaTek-re se nagyon lehetne, mert a Tomato GUI licence csak BroadCom-ra engedi használni azt. De nem akarok hülyeséget mondani, akit jobban érdekel majd utána jár. Szóval a lényeg, én már ezen is csodálkoztam, hogy MediaTek alapú router Tomato-t futtat.
A másik meg a jövő idő, hogy lesz, vagy nem lesz... A lényeg nekem az, hogy most nincs. Azért nem fogok most megvenni egy több tízezres vasat, hogy hátha majd lesz rá. Lényegében ezért nem vettem meg anno az ASUS TUF-AX3000-et se, pedig arra már el is kezdték fejleszteni a Tomato-t, csak ugye leállt a projekt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Tomato firmware
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- Kompakt vízhűtés
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Elden Ring
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest