- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #37 üzenetére
Köszi!
"De nem kell túlaggódni" ... jaa ja, mint a régi szép időkben. -
válasz
Intruder2k5 #35 üzenetére
A zip-et előbb ki kell bontani akarmi.bin -re ugye?
-
válasz
Intruder2k5 #29 üzenetére
A tomato fw-t majd a Lucy utolsó alsó sorából simán fel lehet tenni, mint egy open wrt sysupgrade-t. Ha igen akkor ittt is kell mad egy reset az első bootolás után .... azt hogyan ?
-
A kuponkódok már a létezésükkel teljes indukciós bizonyítékai az árdrágításnak.Meg a bankom hétfó reggelig nem érhető el a netenés nem tudom most a kártyáról lefogyott péánzt pótolni.
-
válasz
aldebaran #31 üzenetére
Köszi, de ezt most tanulópénznek könyvelem le. Nem bonyolítom újra. Örülök, hogy túl vagyok a fizetésen.
A kuponkódokat sosem tudtam eddig a helyükön kezelni. Már mikor a nejem a sparos kuponokkal közelít felém tolom visdsza neki, hogy na akkor menj és vásárold le Te. De ezt most elb@xtam nem is tudtam értelmezni, hogy miaz a CD0810 kód, azt hittem, hogy azt a régi vásárlóknak küldik a felhasználói fiókba. -
válasz
Intruder2k5 #29 üzenetére
Köszi. Mindig tanul az ember.
-
Már lassan sínen lesz.
-
válasz
Intruder2k5 #26 üzenetére
Köszi. Akkor beregizek és én is onnan veszem, nem a polákoktól.
-
válasz
Intruder2k5 #21 üzenetére
Köszönöm a második PPPOE sessionnek utána nézek. A switch AP wan-lan átalakítás nekem is így rémlett.
-
válasz
Intruder2k5 #19 üzenetére
Köszönöm szépen.
Csak azért akarom így mert az inverterem és a külső kamerám ragyogóan megy az onttal és azt már nem akarom machinálni. A wifiket majd kikapcsolom az onton.
Ha majd meglesz az új vas, akkor jelentkezek egy-két segítségért.
Nagyon kecsegtető ez a vas !!
Tomatoval a Switch-AP mód nagyon elvetemült ötlet? Az ONt 2,5gigás Lan portját dugnám a router 2,5gigás Lan1 portjára. -
Ha nem kapcsolom az ontot passtrough módba és a routert nat mögé teszem, akkor csak a dyndns elérés válik lehetetlenné, vagy vannak egyéb hátrányai is? A routerre dugott meghajtóval sem lehet torrentezni?
-
válasz
Intruder2k5 #12 üzenetére
Tehát a Qualcomm procira sosem lesz Tomato64 támogatás?
A 6GHz wifit úgysem tudjuk kihasználni (egyelőre) a többi wiufiben meg többet tud a Flint2. -
Jó játéknak tűnik. Gondolom, hogy megfontolgattad a Flint3 nagytesót is. Ha volt ilyen, akkor megosztanád, hogy miért ezt és miért nem amazt választottad?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest