Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SztiviVander

addikt

válasz instantwater #948 üzenetére

Azt nem tudom hasznal-e vki ilyet, de a flint2-nel is csak kezzel lehet felrakni az op24-re alapulo gyarit. Mivel jo ideje igy van nem is hiszem hogy egyhamar hivatalosan is atternek 24es branch alapokra. Azt irjak ugye hogy a 21es openwrt-ig az mtk wifi egysegekhez a mediatek altal kiadott sdk volt hasznalva, de az ennel ujabb openwrt release-ekben attertek egy opensource mtk sdk-ra ami a glinet szerint meg kisse bugos es anomaliakat okozhat, ezert maradtak a default gyari fw-el a 21es openwrt branch alapokon. Ettol fuggetlenul nekem a flinten az op24es verzio van fent, en nem vettem eszre semmi negativumot az op21hez kepest. Viszont a 21 repoja mar reg nem frissul, az ujabb openwrt appok pedig nem mind konpatibilisek a 21el, szoval ilyen szempontbol a 24nek nyilvan van elonye. Illetve a tomato64 is a legfrissebb 24.10.4-re epul es azzal sincs itt senkinek baja.
    -
    Es Intruder epp most nevezte at az eredetileg a flint2 nek keszult offtopikot altalanos gl inetre, szoval ha tovabbi kerdesed van OTT tedd majd fel kerlek.

Új hozzászólás Aktív témák