-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attailor #7397 üzenetére
Hát itt vannak nálam sokkal nagyobb szakértők, de én is nem rég nézelődtem, és ebben az árkategóriában a következőket ajánlanám:
Cort ad-810 Nagyon sokan ajánlják a kategóriájában (én is) végső ára 22,5e
Epiphone AJ-100 vagy a dr100 is jó. Ezt is nagyon sokan szeretik 25e
esetleg:
Ibanez v50 pack havernak valami ilyesmije van, a hangja nem rossz, de egy kicsit magasan vannak neki a húrok. 30eHa most vennék ilyen gitárt, akkor én alighanem az első kettő közül választanék. Majdnem ad810-et vettem anno, de végül inkább spóroltam egy kicsit a tömör fedlapra.
Szerk.: benedekconak igaza van a hangológépet illetően. Ha van mikrofonod a géphez, vagy van okostelefonod, azzal is lehet hangolni elég pontosan.
-
válasz
attailor #7397 üzenetére
Ha nincs sok pénzed miért veszel hangológépet? Együttesben fogod nyomni? Vagy felvételeket készítesz majd?
Szerintem tényleg fontos, hogy be legyen hangolva a gityód de akkor is elég egy hangvilla. Megpendíted, benyomod a füledbe és hozzá hangolod az A húrt, majd a többit az A-hoz.
Egyszerű tényleg.Link-esítésre segítség, idézem innen:
"- Hogyan lehet egy hozzászóláson belül formázni a szöveget (kiemelés, off, link, stb.)?- Szerkesztésnél minden ablakban ott van az alábbi részlet a szerkesztőablak alatt:
legegyszerűbb használat: írsz egy szöveget, kijelölöd, és a fenti kattintható kódok valamelyikére kattintassz.
sorban a kattintható kódok jelentései:
B: félkövér
I: dőlt
U: aláhúzott
OFF: (OFF) ezzel lehet egy sort off-ba tenni.(/OFF)
Link: link, pl. a fenti kép " -
nap
addikt
válasz
attailor #7341 üzenetére
Itt a fórum.
Már két éve is panaszkodtak, hogy nem nagyon válaszolgattak az emailekre.Megelőztél.
-
nap
addikt
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
attailor #7338 üzenetére
Egyiket sem fogtam/hallottam még. Egyébként Juliából majd rendelnek, ha akarod (legalábbis felteszem), ha meg nem, akkor a Squier talán megkockáztatható, hogy okés gitár lesz. De ezt teljesen látatlanba mondom, szóval így viszonylag nehéz
Mindenesetre a másik kettőről még ennyi fogalmam sincs.
-
Inv1sus
addikt
válasz
attailor #7330 üzenetére
Én egy nagyon olcsó nejlon húros noname gitárral kezdtem és kicsit sajnálom hogy eladtam. Nagyon szerettem. 15k volt akkoriban (tokkal, pánttal, húrokkal, miegymással.)
Ha nem is minőségit kapsz, nem nagyon járhatsz rosszul. Max akkor ha széttörik, esetleg elválik a ragasztás. Az én noname gitáromnál ilyen nem volt szerencsére.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
attailor #7311 üzenetére
Felejtsd el. Ha olcsón akarsz gitárt, akkor vegyél egy Julia-t, árához képest kifejezetten korrekt hangszer (én is használok időnként egyet és szíveen veszem kézbe...)
Ezalá meg nem érdemes árban menni. Sőt, ebben az árkategóriában is a gitárok nagy többsége teljesen felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest