- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomhod
őstag
na jó és másnak is
-
attailor
csendes tag
-
nap
addikt
Köszönjük szépen a Vintage 52' reklámot. Egyébként Szegeden is a Vintage 52' volt az egyik legjobb bolt, amíg be nem zárt. Szívesen jártam a Vintage 52'-be. Aztán volt egy bolt a Vintage 52' helyén a Gogol utcában, az meg elköltözött Sándorfalvára. De nem írom ki a nevét mert az már reklám lenne... Szóval most nincs már Vintage 52' Szegeden. Viszont hiába van bárhol máshol Vintage 52', oda nem járok, mert messze van.
Amiért viszont írni akartam, az ez.
Ez meg inkább a gyártóról (önidézet): ez, ez, meg ez. -
Infomaker
tag
Köszi mindenkinek!
Megmondom őszintén, hogy nem látok fullcsöves, legalább 50W kombókat 70e körül.
A másik, amiért tetszene a Line6 150wattosa, hogy ezért a 70 rugóért, amennyiért megvehetném, jár hozzá a 4kapcsolós pedál is, és így nincs szükség a kis digitech multieffektre.
Egy fullcsöveshez pedig meg kéne tartani, és akkor ott leszek ahol a part szakad, hogy fullcsöves kombó, és egy 10ezer forintos digitech RP100 elé kötve...
Sosem voltam egy "sound b.zi", a félmillás csövesek, és a 10e ft csőemulátorok között olyan óriási sound különbséget nem tudok észrevenni, pedig biztos van.
A másik tényező pedig majd a bulikon "fikázók", hogy jaj látom nem csöves kombó, ó te szegény..ezeket már megtanultam ignorálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest