Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NeoPampalini

senior tag

válasz Ereshkigal #8267 üzenetére

Szia,

Kombót csak használtan és nagyobbat/erősebbet javaslok. Ezeknek a picikéknek igazából nem sok létjogosultságuk van, mert ha elkap a gépszíj és beállsz egy bandába, akkor megint költekezhetsz valami komolyabb cuccra.

Gitarshop.hu-n érdemes nézelődni, erősítőkből mindig találni jókat, most - picit kitolva a te keretedet, de - ezek közül lenne érdemes dönteni (80 vagy 100W, nem számít sokat, a "tányér" mérete annál inkább!):

Warwick Take 12
    Ashdown Five Fifteen

Ezek próbára, kisebb bulikra biztos jók, feltéve hogy nem brutál metált akartok játszani.

Gitár. Három különféle karakter, passzív jazz bass-től az aktív elektronikás, humbuckeres Yamaháig. Nekem ezek közül csak Yamahával volt tapasztalatom, igaz, kisebb kategóriában. Ár/érték arányban elég jók. Squier-ek szintén, bár csak futólag volt ilyenhez szerencsém. Az Ibanez GSR szériáról nem tudok mit mondani, nem próbáltam. Kezdő gitárnak szerintem jó bármelyik, el kell menni boltba és kipróbálni.
    Személy szerint én Cort mániás vagyok, az egyik legjobb ár/érték aránnyal bírnak, remek minőséggel. Az általad felsorolt gitárok árfekvésében érdemes megnézni a T vagy a GB szériát.

Új hozzászólás Aktív témák