Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Moleman

addikt

válasz #56474624 #26471 üzenetére

Azért tényleg nagyon más a kettő, mind hangszínre, mind játszhatóságra. Rakhatsz elektromos húrokat akusztikusra, akkor nyakprofiltól függően lehet hasonló élmény, de úgy erőtlenebb hangja lesz, főleg egy nagyobb testű gitárnak.
    Neked kell tudnod, hogy mire van szükséged, csak azért szólok, hogy nem árt az óvatosság, távolról sem helyettesítő termékek. Bár az én szememben egy strat és egy tele sem helyettesíthető egymással. :)

Ha akusztikus, akkor tömörfedlapost javasolnék, elvégre nem vagy már kezdő, érdemes kicsit többet rászánni, 50-60 körül néha igazán jók is szoktak lenni használtan, igaz ritkán. Az elektronika hiányát én nem tekinteném kizáró oknak, van elektronikás akusztikusom, az elmúlt egy évben kb kétszer volt bedugva, emiatt nem érdemes lemondani egy jó vételről. Igazán jó felvételt úgyis csak jó mikrofonnal lehet készíteni.
    Legfeljebb később szereltetsz bele, munkadíjjal együtt kb 15-től kezdődnek az alap rendszerek (az enyémbe is utólag rakattam, mikor szükségem volt rá).

A másik oldalon ott van az, hogy beteljesítheted a régi álmod, újonnan 100+ ezres elektromos gitárokat kaphatsz 40-60 között, használtan, akadnak gyöngyszemek. :)

(#26472) kemotox & (#26473) Eastman
    Nagyon egyre jár már az agyunk! :C

Új hozzászólás Aktív témák