- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
csucsbicep #1198 üzenetére
Akkor meg aztán tiszta haszon...
Amennyivel jobb az IPC, annyival kevésbé tuningos?
-
panses
aktív tag
válasz
csucsbicep #492 üzenetére
Van az is, de abban K3570 van azt meg nem részletezném... Hidd el a H77-est kipróbáltam
-
panses
aktív tag
válasz
csucsbicep #490 üzenetére
Akkor leírom a tényt: van itthon egy H77-d3h, i5 3450-el. A H77-es alaplapban a szorzót fel lehet vinni fixen 35-re, pedig az i5 3450 alapból csak 3,1 Ghz-es! Én erre gondoltam. Lehet, hogy félre értettük egymást.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
csucsbicep #486 üzenetére
Úgy tudtam, hogy a h77 ivy bridge procinál hagyja a plusz 4 szorzót, de lehet ,hogy rosszul tudtam...
-
válasz
csucsbicep #196 üzenetére
Nekem az elején fura volt a chipset hőmérséklete. Ha jól emlékszem valahol 50 fok felett van. Sok, de nem igazán változik, mindegy neki a tehelés vagy tuning.
Nincs mit tenni, ez ennyi.Mégvalami. Írj már légyszi az aláírásodba egy "n" betűt, legyen inkább "zsebünkben"
Bocs, báncsa a szemem...hülyegyerek: Üdv a klubban. És érdekes a neved.
-
válasz
csucsbicep #192 üzenetére
Ezelőtti lapomon volt ilyen Etron USB3 vezérlő. Korai driverekkel kissé lassabb volt a dolog, azután valahol rendbetették, és máris olvasott a pendrive-om 100MB/s -el. Ahogy kell.
És magam is letiltok minden áltlam nem használt fura chipet a lapomon (UD3H), usb3, sata, hang, stb... ez nem jelenthet gondot. Sőt. -
HSM
félisten
válasz
csucsbicep #192 üzenetére
Nem igazán ismerem a csipet, de amit hallottam, az csak kompatibilitási jellegű "galiba". Az megszűnik, ha kikapcsolod.
Amúgy a nagytesókon mind a VIA VL800-as vezérlője van, ami lényegesen jobb hírű. -
HSM
félisten
válasz
csucsbicep #190 üzenetére
Volt pár BIOS-os apróság, ami nem volt tökéletes, de szépen megjavultak. Megbízható, jó kis lapok, igényesen megtervezve, és gyártva, jóminőségű alkatrészekből.
Ugyan nem tuningolom a 3570K-m, de fél óra alatt 4500-on volt. -
HSM
félisten
válasz
csucsbicep #188 üzenetére
Még senki nem bánta meg innen tudtommal, hogy Gigát vett. A ventit viszont csak 4-pines házventit tudnak, egyféleképpen vezérelni (3 csatlakozón egyféle görbe menti szabályzás) és a CPU-hűtőt tudja 3 pinen is. Nem nagy szám, de a procihűtő vezérlés teljesen jól működik.
A házhűtés meg fillérekből megoldható jobban, mint az automata megoldások, potméterekkel, vagy szabályzópanellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autodesk - Revit
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest