Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"És oda viszont tényleg jól jön a speedram."
Játékra teljesen felejtős az IGP (HD4000-em van 3570K-ban, próbáltam), nem is arra való. A speedrammal meg annyit érsz el, hogy 10 helyett 12FPS-ed lesz ugyanazon a beállításon, szóval értelme közel 0, tehát feleslegesen kidobott pénz, ráadásul hibaforrás, ugyanis a maximális támogatott memóriasebesség a legmodernebb Ivy Bridge prociknál is csak 1600Mhz.
Lehet, nem jött át a többiek mondanivalója, de ha már másnak javasolsz konfigot, akkor az ő igényeit kéne figyelembe venni, nem a tiédet, nem gondolod? -
panses
aktív tag
Hát sajna a telepítő már nem jut el addíg, hogy kérdezzen... de lehet, hogy az f18-as bios is bekavar! Nem tudom már ,hogy mit állítottam a boot opcióban de pl volt hogy el sem idult a gép, csak egy hosszú két rövid csipp és kész, mehetett a reset. Ráadásul nem tudom hogy lehet előhívni a tartalék biost, az én buta lapomon nincs választó kapcsoló
-
panses
aktív tag
HÚ APÁM! Akkor mindenki fel ült a szopórollerre úgy mint én? Már csak az nem világos hogy a telepítéskor kell f6-ot nyomni vagy felrakom Ide módban a Win-t és az újra indításkor. Kicsomagoltam a drivert persze nem egy automata .exe hanem minden féle .ini kacatok vannak benne... nehogy elkényelmesedjen a paraszt!
-
panses
aktív tag
Intel SATA Preinstall driver
(For AHCI / RAID Mode)
Note: Press F6 during Windows setup to read from floppy.
Erre gondolsz? Ezt nem próbáltam még. Este már fel akartam gyújtani a gépetledobta az agyam a láncot. Most melóban vagyok azaz a kollégám dolgozik én meg forumozok, úgyhogy csak próbálok infókat szippantani ahonnan tudok. Azért az elég TRÉ hogy az ember vesz egy SSD-t 2012-ben és mókolni kell miatta a Win7 SP1-et.
Csigi: Lehúztam az összes többi SATA kábelt, csak az SSD volt rádugva, a telepítőt meg feltoltam USB3-as pendrive-ra és onnan toltam, egyébként eszméletlen sebességgel telepít így
-
panses
aktív tag
Szent Isten! Melyik balf.... szervíz az? Tényleg nem tudják itthon megállapítani egy alaplapról hogy rossz vagy jó? És ezek kapnak fizetést?
Azért ez fel vet bennem némi fogyasztóvédelmi aggodalmat! jó hogy nem kéri az összes tartozékot csomagolással együtt a büdös gyökér egy egy-két éves alaplapnál!
Téged aztán felültettek a szopórollerre rendesen!És ez a Giga hivatalos szervíze itthon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest