- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
szottyadtdin
csendes tag
válasz
#21795072 #498 üzenetére
Üdv
Vettem egy Z77X-UD3H lapot.Ahhoz Gondoltam I5 3550-et Corsair XMS3 2000MHz 9-10-9-27-es időzítéssel 2X4GB-ot. Azt szeretném kérdezni, hogy valaki találkozott ezzel az alaplap memória párossal? El tudja kezelni? A gigabyte honlapján a memória támogatási listában a 2Ghz-es ramoknál nem találtam a listában corsair-t, de a 2133-as ramoknál igen. Érdemes megvennem hozzá azt a corsairt vagy nézzek inkább kisebbet hozzá?
Előre köszönöm a segítséget!!! -
HSM
félisten
válasz
#21795072 #496 üzenetére
Nem értetted, amit írok. A ~80 ezer forintos 3770 igen jól mérhetően gyorsabb sok szituációban egy 3450-nél, tehát ha arra költök, kapok érte plussz sebességet.
Ha nem akarok tuningolni, de gyors gépet akarok, akkor a Z77-el kidobtam 10 000 forintot az ablakon a SEMMIRE. Érted, nem mindenki szórja a pénzt csak azért, mert van neki. Én magamnak Z77 lapot vettem, mert szeretek állítgatni, tesztelgetni, de ha valakinek erre sincs ingerenciája, akkor semmi értelme.
Az pedig, hogy benne van a tuningpotenciál, attól az még tuning. Egy tuningolt processzor soha nem fogja egy gyári értéken tekerő stabilitását adni, vagy pedig oly kevéssé van húzva, hogy azért meg kár vele vesződni. Márpedig van, akit ez zavar. 3 évig használtam tuningolt gépet, mert kellett játékokhoz, de ma már szerencsére nem kell bankot rabolni, ha valaki alapórajelen keres megfelelő teljesítményt, tehát nem fogom húzni a 3570K-mat, amíg nem lesz feltétlen szükséges, és az szerintem nem mostanában lesz.
Hidd el, érezni a különbséget, jobb egy tuningmentes gép. -
HSM
félisten
válasz
#21795072 #494 üzenetére
1. Kinek mi a drága... Ha 30e fölött minden proci drága, akkor mit mondassz a 250 000-es csúcsmodellekre, vagy a közel félmillióba kerülő szerverprocikra?
2. Minek? Ha az illető nem akar tuningolni (márpedig nem mindenki akar) akkor minek vegyen H77 lapot, amikor 10 ezressel olcsóbban megkapja ugyanazt? Mert pl. egy 3770K tuning nélkül is gyorsabb egy 3450-nél, vagy a régi kétmagos I3-aknál, de tuning nélkül a H77 és Z77 között semmi, de semmi különbség nincs, ugyanúgy tudja a smart response-t, a rapid startot, a multi-GPU-t, mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- LEGO klub
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Subaru topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest