- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dDiego
aktív tag
válasz
Gorneck #2282 üzenetére
Nekem a legújabb everest szerintem fölémér.
Kipróbáltam a TAT-ot és ha ha a TAT 70 fokot mutatott, akkor az everest már 74 körül.
Onnan gondolom a TAT-ot pontosabbnak, h ha 70 fokra van belőve a warning temp, akkor a TAT 70 fokjánál kezd jelezni a speaker, nem az everesténél (az már régen 75 körül jár).
Kipróbálom a coretempet is. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Gorneck #2168 üzenetére
Majd ha meglesz a cucc vege
Addig raersz toprengeni...
Amugy nagyon jo kis lapocska 22K-ert.Minden ugyanaz mint a p35-os s3on,6 fazisu,firewire,minden baszas.Es raadasul lefele is tudom allitani az fsb es az mch feszt is
xs-es eredmenyek alapjan 470-480 meglehet fasza procivalJol kiprobalom majd
-
T@nk
tag
válasz
Gorneck #2030 üzenetére
Köszi, a BIOS frissités segített. Eddig 3220 Mhz-ig sikerült eljutnom, igaz csak 4 órát futtatam az orthost . Minden fesz normálon hagytam, egyedül a RAM-nak adtam 0,1v. Aminek külön örülök, hogy a BIOS-ban az energia gazdálkodási funkciókat hagyhattam alapon, annélkül is megy a tuning. Jópofa ahogy a lap szabályozza az intel gyári hűtőjét, valamikor tőbb percre is leáll a venti ha csak netezek. 73%-os tuning alapórajelen..... na szóval eddig meg vagyok elégedve a konfiggal.
[link] -
ész ventura
aktív tag
-
Finwe
őstag
válasz
Gorneck #1970 üzenetére
Megfagy a kép. De már letudva a probléma, a memset progi bent volt az indító pultban (
), miután kivettem nem problémázott.
Most tartok 7*500@1.344V-on, a bios-ban 1.4V-ot
állítottam, wazz ez nagyon sok
Itt 1.29-1.31V-en 15 perc után hibázott, igaz 1.35V lenne az eredeti....Ha nem hibázik végre itt a proci akkor a mem időzítéseket lejebb tolom a csupa 6-ról
Finwe
-
danee91
senior tag
válasz
Gorneck #1931 üzenetére
Sajna nem megy. Múltkor ennyin próbáltam, 250 FSB, 2x ramszorzó, normal ramfesz, auto pcie freki, úgy elindult. Ha 100-ra fixálom, már nem megy. Viszont újraindítás után állandóan olvasgatja az optikai meghajtókat, és nem megy tovább. Kikapcs bekapcso után minden jó, ugyanazon fsb-n megy, csak restartnál csinálja.
-
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #1903 üzenetére
még az x38-as lapon is pont ugyanaz az chip van, mint a 965p-n, emiatt gondolom, hogy a p35 sem kivétel
a pci slotok felett van -
keszegduda
őstag
válasz
Gorneck #1894 üzenetére
Nem lesz ultrabrutál tuning, jóformán alapon lesz használva és egy G0 steppinges proci lesz benne. Nem nekem lesz, csak egy jó lapot szeretnék alá tenni. De egy kis tuning megejthető, amíg bírja alapfeszen, úgy 3GHz körül. Az is lehet hogy nem quad lesz, hanem sima core2 duo 6750 vagy 6850-es...de én inkább a quad felé hajlok.
-
Csapi007
veterán
-
Neoka
aktív tag
válasz
Gorneck #1832 üzenetére
Gorneck23: leginkább a telepítési gondok voltak mire gondoltam. Pedig nekem az 1 hszből pont az jött le -> elrettentés, de ha te mondod, nem rettenek el a laptól.
Azon vagyok, hogy megvegyem, de fizetést azért megvárom. :-)
mazda626: Nagyon kis vicces vagy!
Nem érdekel a sugárzás része. Ilyen módon akkor az utcára se menj ki, mert rád zuhan egy repölő.
Csak érdeklődtem a lapról, azt hittem a fórumnak pont ez a célja-> infomáció csere.
-
Neoka
aktív tag
válasz
Gorneck #1830 üzenetére
Tőlem kérdezed?
nem tudom. Ezért kérdeztem rá.
Itt láttam a fórumtémában az első hozzászólásban... ezért kérdeztem rá.Azzal tisztában vagyok, hogy lapcsere előfordulhat bármelyikkel.
Látom nagyon nagy értjük egymást, megpróbálom másképp:
Ezt a lapot néztem ki, mennyire mondható stabilnak? A kezdeti problémák amikről lehet itt olvasni a fórumban még meg vannak, vagy azok inkább csak egyedi esetek voltak?
Tetszik a lap és ha még megbízható is akkor egyértelmű, hogy ezt venném meg.
-
Neoka
aktív tag
válasz
Gorneck #1827 üzenetére
Bocsi lehet rosszul fogalmaztam.
kezdjük újra:
Ezt a lapot néztem ki, de mint eddig mindig, vásárlás előtt jöttem megnézni a jó öreg PH-t hogy mit írtok erről a lapról.
Beleolvastam a fórumba és olvastam olyanokat, amiktől egy picit elbátortalanodtam.
Pl: rögtön az első hsz-ben amiket olvastam Winfos telpítési probléma, az újraindulás. -
Reac^
őstag
válasz
Gorneck #1798 üzenetére
Na. Ma nálam járt egy P35C-DS3R & 2180 &2x1/1066 kingmax masina.
100%-ra ugyanezekkel a beállításokkal sosem indult, viszont 8x375=3000-n alapfeszen simán. De csak annyit változtatva, hogy 8x400, és már nem indult 1,4v-vel sem
. Úgyis ha a memóriát viszakorlátoztam. F2-es bios volt fenn.
Szerintetek mi akadályozta meg, hogy 3000 fölé menjek?
-
danee91
senior tag
válasz
Gorneck #1810 üzenetére
Ahhoz fel kéne utaznom 300km-t... Szal marad MSN és teló.
UI: ezen vunk:
Robust Graphics Booster----------auto
CPU Clock Ratio------------------8
CPU Host Clock Control-----------enabled
CPU Host Frequency--------------380
PCIe Frequency------------------100
CIA 2----------------------------disabled
System Memory Multiplier---------2,5
High Speed Dram DLL Settings-----option 1
Performance Enhance-------------standard
Dram Timing Selectable-----------manual
Cas Latency Time----------------5
Dram Ras to Cas------------------5
Ras Precharge--------------------5
Precharge Delay------------------15
Act to Act Delay------------------auto
Rank Write to Read Delay----------auto
Write to Precharge Delay----------auto
Refresh to Act Delay---------------auto
Read to Precharge-----------------auto
trd-------------------------------auto
trd Phase Adjustment-------------auto
System Voltage Control------------manual
DDR2 Overvoltage Control----------+0,3
PCIe Overvoltage Control-----------normal
FSB Overvoltage Control------------normal
GMCH Overvoltage Control------------- > normal
V Core-------------------------------- > 1,4V(gyári hűtő miatt)
Windows elindult, de eddig mindig Orthos fagyott le, vagy kékhalál, vagy restart. -
danee91
senior tag
válasz
Gorneck #1798 üzenetére
Próbáltuk 400-on de az már sok nekije. 380-at mondtam neki a windows elindult, de lehet még így se lesz jó. Amúgy Kingmax oldala gMCH-nak +0,1-et ír, azt is áttettük annyira.
Szerk.: cpu feszt nem lenne jobb manuálisan beállítani? Amikor 1,4V-ot adtunk neki, cpu-z 1,36-ot, everest 1,4-et írt. Valszeg drop miatt 1,36. Most 8*380-on normal fesszel everest és cpu-z is 1,3-at ír. Sztem ez kevés nem?
-
stigma
addikt
válasz
Gorneck #1795 üzenetére
hát mondom akkor sko gép össze van kötve routerrel (D-link). az én gépem saját magát nem látja, meg szeretnék osztani,másolgatni hálón de semmi.Ilyet csináltam már még régi gépemen, minden ok volt most nemmegy eddig ezen.amúg megvolt az otthoni hálózat beállítása, reset is, megosztotam mapákat is és mikor hálózati hely hozzáadására emgyek nemlátom magam.mindössze eza gondom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged