- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Azt még megpróbálom. Amúgy F3 van, az a legújabb ha jól láttam. RealTemp nem fagy. Most 1,36V: 10perce megy a small fft és most 54-50-50-54 fokosak a magok. TjMax-ra 95fokot ír a Realtemp. Azért annyi nem járatnám a cuccot.
mod: Cortemp 0.97.1-el nézem: 59-55-55-59 fokot ír ugyan arra. A biztonság kedvéért inkább amagasabbat veszem figyelembe de szvsz még így is bőven jó hőfok. Egész jó ez az TR Ultra 120...
-
Qru
MODERÁTOR
Na akkor minden normal-on, (g)mch kapott +0,1V-ot, most megy a small fft 9x350-en. c1e-eist: off. Memóriát nem csesztetem még, megy szépen 700MHz, az tuti nem korlátoz most le.
Viszont a CoreTemp 0.97 lefagy folyton.
Másik hőmérő porgi ami kb megbízható?
mod: 1,4V bios-ból, prime terhelésnél 1,36V. Nem is drop-ol sokat a dezska... 965 több feszt eldobott. Most ott vok ahol anno E6300-al, csak ugye most van +2 magom.
-
emre33
addikt
Itt kérdezte meg, mert ez a része egyforma lehet a P35-el. És itt több ember megfordul.
Szóval alul is müködne.
Sajnao tt meg az a baj hogy alatta lesz az X-FI kártyám.
-
-
Ősember
őstag
hurrá
nálam viszont pont az van ,hogy ha nem hütök és hagyom, hogy minden melegedjen, akkor emelkedik a vdimma FIx szerint pont akkor nem kellene, hogy jo értékeket kapjak, ha meleg van
Stalker-2572: hát pedig azért marhára nem mindegy, hogy nem tudok hütéssel tartosan 2.3v-ot sem adni
-
BinLaden
tag
ok bocs
mert már leszedtem párszor és le is ellenőriztem addig nem is volt semmi gond amíg bele nem raktam az új procit( még be sem töltött az xp már 65 fokos volt) ezért raktam vissza a régi procit de sajnos az is melegedik ilyet én még nem láttam elötte ugyanebben a lapban még a 40 fokot sem érte el alapon most meg 60 fokos -
Zolexx
aktív tag
-
Laraxior
titán
Kettőt találhatsz...Ősembertől,kintt volt a hirdetés,hogy új ramok érkeztek.
Le akartam csapni,egy kitre,de sajna a tápvásárlás,és az új pumpa miatt nem fog menni. Lesz később is. -
-
helkis
veterán
ja énis furcsálom ezt, de ezt mutatja.. miért hazundnék?
én arra gondolok, hogy az apc-is vesz fel valamennyi kakaót ill a (monitor standby) modem, router, hangfaltáp, ami szintén ide van bedugva, ezek nem áramtalanodnak mikor ki van kapcsolva a gép, tehát ezeknek van valamennyi fogyija pl. 20w. ebből az a kérdés következik, hogy akkor mi a fenétől eszik 20w-ot kikapcsolva, míg 5w-ot standbyban? talán azért mert a táp nem is tudja, hogy ki van kapcsolva a gép? így ő egyáltalán nem csinál semmit, vagy csak nagyon minimumon.megy, míg kikapcslova azt várja ugye, hogy mikor lesz bekapcsolva és lehet hogy ez több energiába kerül.persze ennek semmi alapja, csak a sötétben taperok..
ha lesz F8-as bios, és nem fog menni vele az S3 akkor írok Gigáéknak, hogy legalább egy Audit küldjenek..
addig F7C. -
Bile Demon
őstag
Amin még éppen elindul
ez 5-5-5-18 TRD9Ja és Turbó bár úgy vettem észre, hogy SEMMI nem változik hogy standard vagy turbó ezekkel a beállításokkal tök egyforma.
A 4-4-4-12 nem megy.
És az 5-5-5-18 TRD8 amit auton beállít az sem stabil, sok óra után néha hibázik a windows, a memtest persze Nem hozza ki a hibát. -
Bile Demon
őstag
Nekem csont nélkül megy, csütörtök óta le se állítottam a gépet, 4x volt elküldve STR-be, ma éjjel lepauseolt videot hagytam a képernyőn, és normális kép fogadott reggel (emlékszem régebben ilyenkor feketeség volt és újra kellett indítani a lejátszót, igaz az még ati kártyával volt...). F11-es BIOS és tuning is van, na nem sok, csak 7*400 undervoltageal.
-
bim
veterán
tudom.ezt dumáltam hogy nincs rola screenem...semmi más nem érdekelne csak annyi hogy mennyivel gyorsabb (ha gyorsabb) a trd.6. de sajna már nem fogom megtudni.
más:feltettem a vistát egy particiora és az érdekelne hogy ki lehet e kapcsolni hogy ne kérdezzen rá mindig ha el akarok inditani vagy futtatni akarok egy progit.
-
Gorneck
legenda
Ezt most nem vágom...
Szal minden normál és tuning mellett (fsb emelés játszik csak)?Érdekes amit sz.j ír...de már olvastam róla, hogy minden normálon és tuning mellett auto emeli a feszt a lap...de pl ezt nem tapasztaltam soha...
Mindig kimaradok minden érdekességből...
-
-
_ak_
addikt
nem tom mire gondolsz. nekem az volt a problémám h el sem indult a metestet86+ ha be van kapcsolva az AHCI a biosban, anélkül elindul szépen... csak most nem tom, h be kell-e még vmit állítanom vagy sem? pl bekapcsolhatom a EEC (vagy ECC?
), de h mennyi ramot teszteljen mindet bisban álítottat vagy spd?
-
bim
veterán
nemcsak 1125-n stabil hanem egészen 1180-ig az ,és 1200-on is csak az 5-ös teszt 99%-nál hibázik.
csak utána meguntam a játékot a memokkal és vissza akartam állni a 24/7-es beállitásaimra . először észre sem vettem hogy nem 8x450 hanem 8x266-on indul a gép.winben vettem valamin észre.talán everest....
rebooot és biosban meg a 8x450-es beállitás figyelt.F10 és boot-boot képernyőn ujra csak 8x266.utána cirmost nyomtam és az segitett.
sajna tuningban sem léptem semmit előrébb.pár napig használom ezzel a gépet és meglátom mi lesz.tulajdonképpen nekem az USB-s egerem szarakodik és remélem az megjavul tőle.ha igen akkor hagyom ezt a biost, ha nem akkor visszadobom az F8-at.sejtettem hogy a resetfetisizmusodat nem tudod legyürni.
-
bim
veterán
jahh.
ehhez a részhez nem nyultak.
viszont futtattam egy memtest86+t 1200-on és az 5-ös teszt végén hibát szórt.se előtte se utána.99%-nál pont.
ez nem is érdekes hanem utána vissza akartam állitani 8x450-re és hiába volt biosban belőve neki a 8x450 mégis 8x266-on indult el...
csak cirmos segitett rajta.ilyet még egy biossal sem tapasztaltam. -
westlake
félisten
szerintem olvasd at megegyszer amit irtam
en tisztaban vagyok azzal, amit te leirtal
#18888: akkor megprobalom elmagyarzni.. a kolleganak 2.1-es p35-ds4-es lapja van (f2-es bios az utolso), amihez elmeletileg nem passzol a tobbi p35-ds4-es lap (<rev2.1) bios-a (ami jelenleg az f12-es).. miutan sikerult feltennie a 2.1-es p35-ds4-es lapjara az elmeletileg nem hozza valo f12-es bios-t, csodalkozasomban megkerdeztem igy a nagyvilagtol, hogyan lehetsege ez.. majd elkezdtem csak ugy mellekesen sajat magamnak fejtegetni, hogy vajon akkor mier adott ki a gigabyte kulon bios-t a 2.1-es p35-ds4-es lapokhoz, ha egyszer jo hozzajuk a jol bevalt f1x-es szeria is.. majd arra jutottam (sajatz magammal kiegyeztem), hogy valoszinuleg az ep szerias lap bios-aban van valamilyen masfele beallitas, ami esetleg nem tenne jot a regebbi p35-ds4-eknek (<rev.2.1).. valoszinuleg ezet (vagy valamilyen hasonlookbol kifolyolag) van kulon bios az ep szerias lapokhoz..
erre te leirod, hogy a "p35 ds4-nél a rev1.x és rev2.x-ekhez ugyanaz a bios van..
csak az ep35-ös különbözik..
en meg mindig nem ertem, hogy ezt mire fol irtad.. en tudom ezt es nem is allitottam sehol ezeknek az ellenkezojet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest