Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Az XP-t szeretném újrarakni, és a Wndows xp prof lemezről próbáltam bootolni, de nem síkerült, mindig ez a Xpress jön be.
De most megpróbálom a CMOS Reset-elem ki-rövidzár variációt mert délelött "kicsit keményebben" tuningoltam (fagyás, kékhalál minden volt) és lehet, hogy nem tért magához a gép.
-
scream
veterán
a mostani lapommal /EP35C-DS3R/ az alacsony VID-es /1.175 v/ E0-ás E8400-am 4 GHz-et 1.248-1.232 v között viszi...
prime alatt semmi baja, de elkezdek CoD-ozni és amikor már kilépnék a game-ből újraindul a gép...ugyan ez van amikor pl 3D Mark-ot futtatnék ... szóval lehet több feszt kéne adni neki ... remélem új lappal /P35-DS4/ javul ez az eredmény
-
bzs73
őstag
Biosba 1.125...valamennyi volt adva neki azthiszem.Pár órája van nálam a lap még ismerkedek vele mert elég fura a sok p45 után.Alig van valami,de megy rendesen.
Használtan vettem de mint a zsír új olyan.Nekem az volt a lényeg hogy ne EP legyen hanem sima p35 mert azok még jobban mentek valamivel,mert nem volt belepakolva ez az energiatakarékos izé,ami a tuningnak nem tesz jót.
Na majd megszokom ezt a lapot is.Az biztos hogy hasít nagyon.Olyan lapjaim voltak mostanába hogy asus maximus II formula,p5q deluxe stb,és még jó pár és be se bootoltak 1.104v-on.Az ud3p már majdnem bebootolt de az se akarta.Hát még van egy premium lapom azt is eladom valószínű és marad ez. -
bzs73
őstag
A4 team-nél is annyi még,de nem csak ott.Kérdeztem tőlük.Amugy nekem is kedden jön a p35ds4,igaz én használtan veszem de nem ep-s hanem sima p-s még.
Amugy most már nagyon felizgattatok ezzel a lappal.Kíváncsi leszek rá.Lehet hogy ez a 18k-s lap veri wolf procival a nagy lapok többségét.Nekem aztán lessz viszonyítási alapom mert mindenféle lapom volt az elmúlt 2-3 hónapba.
p5q-e,ud3r,maximus II formula,ud3p,p5q deluxe ill premium,és most lessz a legolcsóbb lapom.Lehet ez megy majd a legjobban -
sz.j
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest