- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gorneck
legenda
válasz
katt777 #24187 üzenetére
Ezen mi olyan fura? 6550enem majd alapfeszen tudta az 530as fsb-t...felette 1,6tal se ment...
Bootolj 1,35tel olyan fsb-n ahol tuti stabil volt a cucc...szét ET5-tel, setfsb-vel vagy clockgennel emeld szépen az fsb-t...meg fogod tudni mi volt a gond...cpu fesz vagy nem megy többet a ramod...Semmit...attól a szenzor nem javul meg...ninja cu erős túlzás...tx2 elég...
Slett: Jól teszed és legalább megírod milyen az új pörkölő...
-
XaraX
addikt
válasz
katt777 #24039 üzenetére
Kingmaxmól csak 800-as van 2 gb modulból,igaz,azok elmannek kb 1000-oig(legalábbis ami nekem van,az tudja,volt még egy pár,az is tudta).
Ha annyi elég,az is jó választás lehet.
Gianni-nál próbáld meg szerintem,ha sűrgős.
Tessék,új info,mégis van 2 gb más az 1066-ból is,Én sem tudtam.
Igaz,ki tudja,nálunk mikor lesz. -
athomi
veterán
válasz
katt777 #23909 üzenetére
A legújabb Prime95-öt használod?
-
bim
veterán
válasz
katt777 #23896 üzenetére
jol becsaptad magad mert látszatra tök stabil órajelet produkálok én is neked 4 magra 3,9ghz-en ugy hogy több progi is fut párhuzamosan csak éppen a P95 behal pár perc alatt.
de lesz@rom mit futtatsz...
az orthost G0 procik megjelenése óta nem tartják mérvadonak terhelés szempontjábol.
nyilván ha már az is hibát dob akkor nem stabil a rendszered... -
Gorneck
legenda
válasz
katt777 #23688 üzenetére
Én meg még nem taliztam olyannal amit áramtalanítás után úgy indult volna ahogy kell...965+p35. Mind duplán indult, mint amikor bios matatás után mented a beállításokat...leáll elindul...
A mostani géped is áramtalanítod?
Mondjuk, ha kattog a táp az baj...
Mert ott nem az van amit fentebb írtam...elindul leáll elindul leáll.
PPSH: Ha nincs lekapcsolva a táp akkor mizu? Milyen táp?
-
Gorneck
legenda
válasz
katt777 #23609 üzenetére
És akkor mi van? Mint írtam nem a CF számít...hanem, hogy Quad alá sokkal jobb tuninglap, mint a DS3.
De nem értem mi a bajod, hogy egy lapon van CF. Nem az drágítja...hanem az egyéb.
P45ből Én személy szerint valszeg be fogok próbálni egy DS3P-t. Utána úgyis szívása lesz a nahalem miatt... -
Pancsermeste
őstag
válasz
katt777 #21163 üzenetére
Szia!
8x500MHz esélyes...
Miképp??? - valahogy így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest