Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Az én lapomnál érdemes a legujabb biost felrakni?

-
semetka
őstag
Hát ilyet ne mláttam még.
Felraktam az F10 es biost ahogy mondtátok de akkor nincs csak 1 smart fan beállítás.
Na ez hogy lehet??? -
ádika86
aktív tag
na megvan az új bios
f11 -
RockHaRD
addikt
emberek, vki segítsen, mert szétbasz az ideg. Eddig simán jó volt minden a lappal, most meg egy csapásra elfelejti a kurva tuningot, ujra beállítom, erre AKÁRMIT állítok, az fsb-t defaulton hagyja. Mondom legyen 380x9, erre megint 266 marad. Legyen 420x8, megint 266-on marad. beszarok már. Ramok bírják faszásan, voltage koöntrolnál ramoknak 2,2V van everestben, cpu-nak 1,45 mc +0,1 fsb +0,1.. időzitések is jók... mi a f@szom van ilyenkor?

-
Gorneck
legenda
Ha a procinak nem kell több, mint egy 18k-s lap akkor minek vennék drágábbat alá? Ez nem presztízskérdés...
2,1V-ot leadja...ennél több nem is kell...lsd a példád...
2,1 felett Én már nem is nagyon merek adni a ramomnak...
Mennyi feszt kapott max a Kingmax?Quaddal lehet...de wolffal nem tapasztaltam ilyet...kb uannyi...
Loadline-ra meg nőtt a droop/drop...akkor most mi van?Olcsóbb/jó lapot előbb visznek el...mivel az emberek többségének erre fussa...

-
Atla
senior tag
ááááááááááá
Belöttem a procit most meg nem tudom a RAM-okat hozzá löni!
Egy hete szenvedek ezzel a xar procival!
Kiveszem azt megtaposom
-
bim
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
nem vagyunk egyformák...
ha veszek egy 50 rugos procit meg egy 50 rugo feletti vga-t akkor nem teszek alá egy also kategoriás lapot.
pont te mondtad hogy a drop jelentősen nagyobb ds3-ban mint a felső kategoriás lapoknál.a memofeszekről pedig ne is beszéljünk..ennyi nekem bőven elég.és mondjuk ha pénzé szeretnéd tenni szerintem jobb áron eladható egy ds3p vagy az feletti lap. -
ádika86
aktív tag
hali na letöltöttem f11-es biost. van benne egy autoexec.bat, egy flash895.exe és egy p35ds3r.f11. akkor ezeket kell feltenni egy pen drive-ra, ujraindítás, endet nyomogatom, lementem régi biost pen drive-ra, megadom neki az ujnak a helyét felteszi és ennyi? valaki help

-
Gorneck
legenda
Khhm...8400 alá S3 is elég...a smart bigyó meg nem értem miért nincs benne mikor az uccsó trágya első rev-es lapokba is benne van...
Mint írtam anno DS4 és a lapom között semmi pluszt nem véltem felfedezni ami miatt meg kellett volna azt tartanom...droop/drop is annyi volt.
Ha az nyugtat a cuccaim DS4esbe se mennek többet...550 felett az is instabil volt a procimmal... -
Zsoo21
aktív tag
Nekem ennyi a hőfok alapjáraton megy a 8400-es 3GHz-en.A realtemp mutat mást csak.
[link] -
Laraxior
titán
-
semetka
őstag
-
Atla
senior tag
Cpu 1.400v/Bios/ 1.360v/CPU-Z/
Dimm: +0.3 2.26V
Többi Normal! -
Atla
senior tag
válasz
semetka
üzenetére
Ilyet keress Biosban: PC Health Status-->CPU Smart Fan Control Mod-->Auto,PWM,Voltage,
Persze a felette lévö CPU Smart Fan Method-ot Enable-ra rakd!
Ha háromtüs a hütöd akkor rakd Voltage-ra,és ha pl:játszol és melegszik a procid akkor magasabb fordulatra kapcsol a venti!Mindig annyira amennyire kell!
-
semetka
őstag
Ha felraktam 1066 ra a memet akkor 200 al kevesebb a 3d mark pont
De a mem olvasás meg a többi azok azért jobbak.
Na most akkor mennyi Mhzre állítsam.
Nem tom eldönteni.

-
sz.j
nagyúr
Engem nem bosszant semmi, mivel szuper jól "antituningolható" is a ds4.

-
-
semetka
őstag
De nekem a biosban csak egy smart fan beállítás van.
Az is csak enable meg disable lehet, ne mtom miért csak ez a 2 beállítás van.
Ja egyébként 12006 pontot kaptam a 3dmark 06ban.
de még a mem 800 ba fut.
Majd letesztelem megin ha felhúzom 1066 ra. -
Lateralus
csendes tag
Melyik a legmegbízhatóbb bios, vagy úgy kérdezem melyiket tegyem fel szerintetek az e6750-es proci mellé ?
-
kicsigeri
senior tag
-
semetka
őstag
Felraktam max fordulatra a procihűtőt, de semmi hangja.
1700on pörög maxon.
A régi procihűtőm 2500 at is tudott forogni.
Gondolom az e8400 nek nem kell akkora fordulat.
Mi a valós hőmérséklet??
CPU
CPU mag 1
CPUmag 2 -
szacsee
nagyúr
Valszeg táp lessz a hunyó...kérj kölcsön, ha tudsz egy minőségi 500-ast legalább. Ha veszel, akkor tápos topikban érdeklődj...Nálam a BS2 500-as 1,5V felett kezd rakoncátlankodni, de ez ugye le is adja áganként a 18A-t, a mercury meg szerintem nem tudja azt sem ami rá van írva..

-
twine
veterán
Sziasztok!
Segitségre volna szükségem, mert már meg-őőőőőrülök:
Adott egy p35c-ds3r lap és egy q6600 proccc......
Alapon tökéletesen mőködik a hibernálás(Vista),,,viszont ahogy meghúzom a procit, hibernálás után nem tud visszatérni....probálkozik, beindulnak a ventik, de a monitorra nem rak ki jelet,,, reset sem segit, csak a "hosszan nyomom az off gombot", azután pedig visszarakja magát alapra.... az előző e6300-as procimat rommá tudtam huzni ugyanebben a lapban, mégsem volt "hibernálásos" baja....
A táp lenne a hunyó? (Mercury 430Watt)ez utóbbiért kéretik nem megdobálni mindenféle tojásokkal
meg paradicsommal...
üdv
Twine -
semetka
őstag
Na összeraktam a gépet, szerencse elsőnek indult.
Viszont ne mvolt egér (USB-s). Na ott leparáztam.
Winfos reinstall akkor már volt.
Most viszont a cpu hűfokkal nem vok kibékülve.
Mindkét mag 50 fok alapon, de a proc hűtő csak 800 at forog.
Nem lehet valahogy feltornátni a fordulatot??? -
szacsee
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Nyáháhá..
Megoldódott a probléma...nem User Error volt, hanem Support Error...
I Love ASUS.
Feltettem a 0809-es biost és azzaljó lett, még tesztelgetem húzva is, majd kiderül mi a bibi...
4Gb-ot viszont mivel tesztelhetem 100%-ra?
4 wines memtest jó lessz hozzá, vagy jó a goldmem is?
-
Seci
tag
Sziasztok!
Tanácsot várok az alábbi problémára.
GA-P35-DS3 (rev. 2.0) F12-es biosszal E2160-as proci.
2 db Kingmax 800 2 GB memória memtest 3.4 szerint jó mindkettő.
Egybe és külön-külön is teszteltem.
Nem volt még húzva semmi.
A hibajelenség a következő.
Total Commanderben CRC ellenőrzésnél 4 GB-tal hibát ír ki arra amire 2 GB-tal nem bármelyik modullal is csinálom.
Köszi előre is! -
szacsee
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Megnézem azzal is, tegnap 1 modullal is hibázott.
Arra gyanakszom, hogy a Transaction Booster Level 3-at nem komálja, pedig a ram 780-on megy 5-5-5-18-as időzítésen..
Na most hibázott a win-es is...
A memók szerintem jók, mivel nem nagyon téptem őket, szinte mindig alapon mentek és 1,85V-ot kaptak, most csak 1,8V -on megy, mivel 780-hoz az is elég..szerintem..
-
bim
veterán
fuuuj! arcpiritó ez a fiatalság harmincon tulrol.

lara:engem nem izgat fel a q9450 érkezése.szerintem órajelben számottevően nem fog többet tudni mint a jelenlegi procim.3dmarkra meg nem vagyok ráizgulva.
nem láttam még az uj trészert.van egy ollyan sejtésem hogy én már nagyon több pénzt nem ölök DDR2-be.talán ha kifogok valami nagyo jó vételt..még egy jó VGAt akarok venni és talán egy erősebb tápot.meg aproságokat.raptor meg ilyenek...
-
szacsee
nagyúr
Hali!
Jöttem börzönködni, mert ahogy látom a P5K topik nem nagyon élvez prioritást az eszesebbek számára...talán csak nem megjavultak a lapok..
Szóval a nagy kérdés, 4Gb ramot egyszerre hogyé lehet letesztelni?
Memtest-ből mennyit küldjek rá (win-es) 3-at? 4-et? vagy elég 1-et is?
Ja 32 bites OS-t használok, de arra kivi vagyok, hogy stabil-e egy beállítás...
-
semetka
őstag
Holnap reggel rakom össze a gépet, suliba nem mék be

Reggel 8 kor kelek aztán szépen nyugodtan lesz időm
-
westlake
félisten
ha meg nem lett volna.. egy kis feszmeres (p35-ds4 rev2.0)
-
Laraxior
titán
hagy jöjjön...lassan jöhetne a Q9450 is,bár még gürizni kell picit
Lehet csak május elején tudom megvenni,de legalább addig már tudom milyen FPO-st lesz érdemes beszerezni.Mellesleg én meg vagyok most elégedve a procival is, a biossal is,csak a memóriával nem
majd megoldom,ha elérhető áron lesz a 2x2GB Ballistix modul.
Az új Tracer csúnya piros lesz
Láttad már? 
-
bim
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
nekem efnyóc van de mindig kiprobálom az aktuális uj biost.sajna szerintem nekünk már nem terem babér a vén 6-os prockonkkal.az uj biosok már a 8xxx-nak szólnak.

xara:gondolom azt a csatit csak akkor kell használni ha2 olyan kártyát üzemeltetsz aminek nincs külön tápcsatlakozoja és esetleg huzod őket mint disznó..
megasanyi: te lennél az első akinek elindulna USB-s egérrel a gép.viszont PS2-es egérrel az enyém működött.
-
XaraX
addikt
Thx.
Pöcs voltam,saját hibám.
A legbosszantobb,hogy ugye,annak a molexnek elvileg nem is kellett volna a lapra dugva lenni.
Gyanítom,a chipszett lett bibis,egyáltalán nem melegszik,amikor be van kapcsolva a gép.
Ventik pörögnek,és annyi.
De lesz holnap másik,vagy rábeszélem a boltot a cserére,vagy veszek egy másikat.
Eddig mindig bejött,meg tudtam beszélni minden kiskerben,hogy vettem egy újat,és amikor kiderült,hogy rosz a hardver,akkor visszakaptam az árát. -
DjKoxi
senior tag
Ha a vga-nak van saját feszcsatlakozö akkor is érdemes egy molex-et a lapra rádugni?
-
fiftyke
tag
Senkinek nincs ötlete #20298 <- erre ?

-
Zsoo21
aktív tag
Wolfdale E8400-es procinál mivel érdemes megnézni a hőfokot menyiknek lehet hinni.?

-
semetka
őstag
Ez durva.
Akkor én tanulok a hibádból és én rá nem kötöm azt az esatás cuccot amit kaptam hozzá.
Öszinte részvétem -
XaraX
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Esküszöm,szégyellem leírni.

a lapra dugott molex ág másik csatijára zalman elosztóval ventik vannak kötve, a fehér csatikra.
Tökéletes volt,mignem ma a gyereknek a gépébe kivettem egy ventit az enyémből,aminek 3 tűs csatija van,és egy molex csatis került a helyére.
Kicsit zavaros,gondolom,lényeg az,hogy sikerült a az alaplapnak külömbözö átalakítókon keresztül elvileg 2x 12v-ot adbom.
Azaz a molexen megkapta,és egy másik ág molexén keresztül mégegyszer.
Azóta halott,ha nincs benne ram,vga,akkor sem sipog érte.
A ventik pörögnek,kivéve a cpu venti,mert a csatlakozon nem ad le delejt.
Mindent kipróbáltam a másik gépben,mennek,kivéve a lap.
A hdd led világít folyamatosan,ha nincs is rádugva winyo,akkor is
Bocs,a hibákért,most laptopozom,és ezt nagyon utálom.
-
Gorneck
legenda
Javítva mindenkinél minden!

XaraX: Mit tettél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára kb 210e Ft!
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

f11
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Loadline-ra meg nőtt a droop/drop...akkor most mi van?