Új hozzászólás Aktív témák
-
Psytróger
tag
Az én lapom is IPON-ból van, szóval asszem marad a hangkártya-vásárlás. Már csak azért is mert a garis herce-hurca költségei szerintem simán elérnék egy új hangkártya árát, és ezt a 2-3 hetes ügyintézést nagyon nem szeretném... Az alaplapra meg még úgyis van 2,5 év garim, szóval ha bonyolódna a helyzet, még mindig ráérek vele
-
tlac
nagyúr
a hibernálás alatt azt értem amikor a memória tartalma a vinyóra kerül, a gép teljesen kikapcsol
az s3 móddal lehet probléma tuning mellett, ekkor a gép úgy kapcsol ki, hogy a ram áram alatt marad, tartalma nem kerül a vinyóra
(van még egy olyan is, ami az előző kettő jó tulajdonságait ötvözi, tehát kinyomja a ram tartalmát vinyóra, de kikapcsolásnál áram alatt tartja a ramot, erről nem tudok, hogy a win képes lenne-e rá) -
tlac
nagyúr
Sokak szerint azért nem jön vissza a Vista alvó állapotból tuning után mert karcsú a táp alatta
ezt nem tudom kimondta, de ez hülyeség
Röviden: FSB limit van valahol..... létezik hogy az alaplap döglik ki a quad alatt?
400-nál biztos nincs fsb limited
csak a suspend to ram nem működik rendesen tuning alatt
-
twine
veterán
Sziasztok
...és még mindig a Vista "alvó állapot":
Sokak szerint azért nem jön vissza a Vista alvó állapotból tuning után mert karcsú a táp alatta:
Kipróbáltam minőségi táppal, ugyanaz a hibajelenség....
VISZONT:
Kiderült, ha 8-as szorzó helyett 9-est használok, 378-as(3400MHz) FSB-ig tökéletes a gép, illetve a hibernálás...380-as FSB felett előjön a már említett hibajelenség(nem tér vissza hibernálásból)...
Eddig 8*400-on használtam a gépet és így a memókat is tudtam 2,5szorzóval 1000-en hajtani!
Röviden: FSB limit van valahol..... létezik hogy az alaplap döglik ki a quad alatt?
Mert egyébként meg a procit 9*400-on "Prime-olhatom" napokig,,,tök stabil....
Van valakinek ilyen combója?: Q6600-Vista-P35c-DS3r? Leirhatná a tapasztalatát...
Ha ötlete nem lenne senkinek akkor csak okulás képpen....(mert olvastam már itt hasnló problémát)
alacsonyabb FSB magasabb szorzó,,és visszatér hibernálásból!!!
(de azért még mindig örülnék a szélesebb sávszélességnek, mert igy ugye csökkent egy picit)
Üdv
Twine -
szacsee
nagyúr
Valszeg táp lessz a hunyó...kérj kölcsön, ha tudsz egy minőségi 500-ast legalább. Ha veszel, akkor tápos topikban érdeklődj...Nálam a BS2 500-as 1,5V felett kezd rakoncátlankodni, de ez ugye le is adja áganként a 18A-t, a mercury meg szerintem nem tudja azt sem ami rá van írva..
-
Gorneck
legenda
Jól értettem...nincs bennük ilyen emlékeim szerint clockgen és et5-ben szinte biztos. Egyébként értelme nem sok mivel általában elég sokat kell babrálni a feszekkel...ergo értelme nem sok...
Lehet mindenféle profilt csinálni...f11-f12vel aszhem...olyat amit te szeretnél olyan feszekkel amikkel te szeretnél...
-
tlac
nagyúr
Melyik terheli kevésbé a rendszert,, illetve melyik lesz megbizhatóbb illetve gyorsabb?
kevésbé terheli a rendszert, gyorsabb
azt nem tudom, hogy megbízhatóbb-e
(az inteles biztos, hogy nem túlságosan az, kemény tuning mellett szeret széthullani, de hát nem is arra van tervezve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest