Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli-206
senior tag
Nem kell semmilyen driver win7 alá. lementettem a bios-t, ha gyorsan elküldöd privibe a mail címed, akkor elküldöm
szerk: adatlapodon megtaláltam, bocsi, máris megy. Teljesen kitapasztalva még nincs az új bios, későn értem haza. Holnap átnézem alaposabban, ha addig nem boldogulnál.
-
vizirider
tag
ez a tuti kingmax cucc, cpu nb vidnek adjál+0,05 voltot vagy akár 0,1-et is mondjuk és akár 1.9 voltot a ramoknak. (nálam ment ilyen ram 2,05 volton is)
95% ra mondom hogy az nb vid alapfesze kicsi a 0,05 volt elvileg stabilizálni fogja a cuccost.
és ez nem amd hanem gigabyte jelenség...... -
eszgé100
őstag
vagy még azt is megnézheted, hogy a win7-ben az Energiagazdálkodási lehetőségeken belül a Processzor Energiagazdálkodásánál a Minimális processzorteljesítmény le van-e véve 5%-ra. nálam ez kavart be és azért nem ment a CnQ.
mrbig25: akkor már csak 1100 hsz jut fejenként.
, még kellene 2 ember aztán akkor egész gyorsan végeznénk, de ha csak ketten leszünk úgy is megcsinálhatjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest