- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Motaba78
addikt
válasz
polgcsabi #4592 üzenetére
"Talán az AMD Phenom II procijai ilyen szarok, hogy nem tudnak lekezelni 8gb-ot?"
tuti biztos,hogy nem ez a probléma nekem 16GB-al is simán ment a giga deszka.
Ilyen felállásban nekem frankón működik:
2*2GB
4*2GB
2*4GB
4*4GB
Ott sem a cpu lesz a ludas, persze ha nem a cpu a hibás, és rongyá volt feszelve előtte. -
-
HULK89
csendes tag
válasz
polgcsabi #1194 üzenetére
Köszi a gyors választ, sajnos most jutottam csak géphez...
Végül is ez a gép haveromnak lesz, szóval ő kért meg hogy kérdezzek utána a dolgoknak, mert mindenhol mást mondanak, én meg az alkatrészekhez sajnos nem értek egyáltalán, ezért is kértem a ti segítségeteket akik értenek hozzá, esetleg akinek pont ilyen alaplapja van, és tudna véleményt mondani, hogy milyen memória van hozzá.
Szóval azért is esett a GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P lapra a választás, mert komolyabb tuningot egyenlőre nem tervezünk semmi téren a konfigon, ezért fölösleges extrák nem kellenek egyenlőre.
Szerinted/szerintetek akkor a DDR3 2048/1600MHz Kingmax FLGE85F-B8MF7 x 2db megfelelne az Alaplapnak és a procinak ?
Esetleg ha tudnátok mondani egy megfelelő Memóriát amit az Ipon-ról is be lehet szerezni és passzol az Alaplapba, azt megköszönném.
Bocs csak sík hülye vagyok, főleg Memória tekintetben, hogy mi passzolna a legjobban a lapba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest