Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vonzó Realme mutatkozott be
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
HULK89
csendes tag
válasz
polgcsabi
üzenetére
Köszi a gyors választ, sajnos most jutottam csak géphez...
Végül is ez a gép haveromnak lesz, szóval ő kért meg hogy kérdezzek utána a dolgoknak, mert mindenhol mást mondanak, én meg az alkatrészekhez sajnos nem értek egyáltalán, ezért is kértem a ti segítségeteket akik értenek hozzá, esetleg akinek pont ilyen alaplapja van, és tudna véleményt mondani, hogy milyen memória van hozzá.
Szóval azért is esett a GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P lapra a választás, mert komolyabb tuningot egyenlőre nem tervezünk semmi téren a konfigon, ezért fölösleges extrák nem kellenek egyenlőre.
Szerinted/szerintetek akkor a DDR3 2048/1600MHz Kingmax FLGE85F-B8MF7 x 2db megfelelne az Alaplapnak és a procinak ?
Esetleg ha tudnátok mondani egy megfelelő Memóriát amit az Ipon-ról is be lehet szerezni és passzol az Alaplapba, azt megköszönném.
Bocs csak sík hülye vagyok, főleg Memória tekintetben, hogy mi passzolna a legjobban a lapba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi