- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
HULK89
csendes tag
válasz
polgcsabi #1194 üzenetére
Köszi a gyors választ, sajnos most jutottam csak géphez...
Végül is ez a gép haveromnak lesz, szóval ő kért meg hogy kérdezzek utána a dolgoknak, mert mindenhol mást mondanak, én meg az alkatrészekhez sajnos nem értek egyáltalán, ezért is kértem a ti segítségeteket akik értenek hozzá, esetleg akinek pont ilyen alaplapja van, és tudna véleményt mondani, hogy milyen memória van hozzá.
Szóval azért is esett a GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P lapra a választás, mert komolyabb tuningot egyenlőre nem tervezünk semmi téren a konfigon, ezért fölösleges extrák nem kellenek egyenlőre.
Szerinted/szerintetek akkor a DDR3 2048/1600MHz Kingmax FLGE85F-B8MF7 x 2db megfelelne az Alaplapnak és a procinak ?
Esetleg ha tudnátok mondani egy megfelelő Memóriát amit az Ipon-ról is be lehet szerezni és passzol az Alaplapba, azt megköszönném.
Bocs csak sík hülye vagyok, főleg Memória tekintetben, hogy mi passzolna a legjobban a lapba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest