Új hozzászólás Aktív témák
-
M4c1k4
csendes tag
válasz
eszgé100 #2948 üzenetére
Köszönöm az információt!
Megint figyelmetlen voltam, mert nem vettem észre a két lap között a kondi különbséget, de az is lehet, hogy mindkét helyen ugyan az a kép volt.
Innen volt egy link egy másik totyikba, ahol kivesézték, hogy a 8+2 fázis valójában 4+1 fázisnak felel meg, mert a PWM ic-k is csak 5 fázisúak a lapokon, csak két induktivitás van fázisonként, ami összesen 10db. Így már rá lehet fogni a 8+2-őt. Ügyes marketing fogás!Még azt is írták, hogy kevés a puffer kondi a tápon. Így a UD3P mégiscsak jobb választás, ha több a szűrő kondi, bár nem tudom mennyi a kapacitásuk..
Előteszteltet keresek, persze garanciával, de ha nagyon drága, akkor inkább veszek egy X3 720-at. Ha lesz rá pénzem!!
-
M4c1k4
csendes tag
Szia! Köszi a választ!
Még soha nem csináltam ilyet. Gondolkodok egy Phenom II X2 550-en én is és reménykedek, hogy tudok belőle 4 magost csinálni.Persze erre nem szabad számítani, mert valamiért csak le van tiltva az a két mag. Majd ha meg lesz alaplap, proci, meg RAM is rendben lesz, akkor majd többet tudok én is.
Köszi a segítséget! Üdv. :
-
M4c1k4
csendes tag
válasz
Zoli-206 #2942 üzenetére
Már párszor írtam gyártónak, de eddig még soha nem írtak vissza megoldást.
De köszönöm, meg fogom próbálni!Fluor is utalt már rá, de végül is mit jelent a 770T - UD3P végén a P betű?
(Prémium?) Nekem azt mondták egy Boltban, hogy ezek helyett jött a sima UD3Végül még azt is megírná valaki, hogy az ACC (Advanced Clock Calibration) funkció működik-e a 770TA -nál? Azt olvastam, hogy legfrissebb BIOS-ban benne van.
Köszi a választ!
-
M4c1k4
csendes tag
válasz
Zoli-206 #2938 üzenetére
Köszi! Nekem is teccik
Ettől tartok én is, egy ismerősöm is úgy vette a DDR3 RAM-okat, hogy elvitte a gépet.
Végül is nekem csak az ECC-s RAM-okat kell elvinnem, Csak az a baj, hogy raktáron nem sok helyen van ilyen alaplap, így meg kell rendelnem. Esetleg, ha van valakinek Békéscsaba v. környékén ilyen alaplapja, valamint megengedné, hogy kipróbáljuk benne a fenti Samsung ECC-s ramokat. Ez az ötlet most jutott az eszembe.
Szerintem kicsi az esélye, hogy lesz ilyen fórumtárs!Most már jobban testszik a 770TA, mert szerintem kelleni fog az eSata, meg az USB3, mert legalább 2 évre venném a gépet!
Köszönöm a segítséged!
-
M4c1k4
csendes tag
válasz
audi100td #2551 üzenetére
Üdv. Mindenkinek!
Most regisztráltam! A Gigabyte MA 770TA - UD3 alaplappal kapcsolatban lenne kérdésem.
Van 4GB Samsung DDR3-as ECC RAM memóriám. Szerintetek a fenti alaplap támogatná a M391B5673EH1-CF8 ramot? A gyártói oldalon nem egyértelmű a leírás, mert azt írják, hogy ha ECC-s ramot szeretnék "installálni", akkor olyan Procit vegyek bele, ami támogatja.Ezért megnéztem a Phenom II processzorok architektúráját, és valóban integrált DDR2, DDR3-as memória vezérlő van bennük.
http://support.amd.com/us/Processor_TechDocs/46878_Phenom_II_PDS_3.04_PUB.pdf
Ha valakinek van ezen a téren tapasztalata, kérem segítsen abban, hogy meg merjem-e venni az alaplapot, vagy adjam el a RAM-ot?
A másik alaplap, amit néztem a MA 770T - UD3, csak ezen nincs USB3 és a hátoldali kivezetéseknél nincs eSata port.
Köszönöm a segítséget!
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest