Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Elvileg árulnak itt a PH-n is tutira 4 magosat, csak természetesen drágábban, és nem állandóan. Van, aki olcsóbban árul 550-st, mint a bolti, de ugyan úgy lutri. Nem biztos, hogy sok dologban jobb a plusz 1-2 mag. Játékokban még kevés az, amely egy magnál többet kihasznál. A többség, és a régebbiek egy magosak, és inkább proc sebességet szeretik, de, tipikusan az alap sebesség is elegendő nekik, tuningal nem gyorsulnak szinte semmit. Ezen felül az a pár game, ami viszont már használ több magot is, és valszeg ez a jövő. Kérdés, mennyire jövő.
Jelenleg pl a GTA IV ami tutira mindent felhasznál az utcsó Mhz-ig, és magig.
Biztos van még pár ilyen.
-
eszgé100
őstag
különbség a 2 között:
"Annyi, hogy a 770T-UD3-ra 4+1 fázist pakoltak (az UD3P-re is, csak ott megduplázták a kondik számát), nem értem a létjogosultságát ennek a sima UD3-nak, kb. 500Ft-al olcsóbb a "P" változatnál."
idézet audi100td-től
prociból meg keress előteszteltet az apróban, bár már egyre kevesebb. igazegy kicsit drágább, de legalább biztosra mész
-
Allien
veterán
Müxik.
Nekem sikerült 1 magot feloldani. Bár, további tuningot nem nagyon próbáltam, gyári hűtővel nem akarok nagyon.
A ram kérdés tényleg érdekes. nekem pl Mushkin van benne. Mivel árban éppen ott volt kb, mint az olcsóbb Kingstone/Kingmax, inkább ezt választottam. Bár, a tuning szintén kérdéses, igaz erre amúgy sincsen tuti dolog, vagy bejön, vagy nem.
-
Zoli-206
senior tag
Hello, jó ez az avatar, olyan mint Rupert a Family Guy-ban
Szóval, segíteni nem tudok érdemileg. Az biztos, hogy elég sok kompatibilitási probléma van az AM3 lapok és a DDR3 memóriák között, még akkor sem 100% a siker ha betűre pontosan megegyeznek a számok a táblázatban.
Alaplapból talán érdemesebb a TA-t választani, ha szükséged lesz USB3.0/SATA3/E-sata-ra, ha nem, akkor a másik is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest