- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef m.
tag
válasz
Tomi7887 #3844 üzenetére
Szia!
A 20-as szorzót is próbáltam de egy Everest test után lett vége ,ugy hogy nem kisérleteztem vele.a 3.8Ghz.en stabilan ment ,egy forumos kollégával leveleztük le a RAID tömbünk és a memória beállitásaink tapasztalatait,vagy 100 különféle beállitás és teszt lefuttatása mellet.A procihütöt elnyomja az 5870-es, és a 4db. rendszerhütő hangja!.vagy én valami nagyon jó példányt fogtam ki.Az az igazság ,hogy elég zsufolt a házam:
a vinyók miatt és fütenek azok is,az eyefinity miatt meg nincs alsóbb órajelkapu az 5870-esen,igy magasabb fordulaton kell járatni a ventilátorát,mert nem szeretem az 50°c feletti értékeket normál munkánál./CAD/
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest