- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
válasz
higherping #3156 üzenetére
naigen..
ez már vissza volt osztva 800ra, mindenesetre visszavettem 600-ra, ramokat 667-re, így HT 811,8 Mhz és a ramok pedig 900MHz környékén futnak 4-4-3-8-at(SUPERTALENT ROXX
) everest tesztje alatt így már ninics kékhalál, hanem a lap eléri a 60°C-ot, és leállitja a tesztet.
-ennyire káros ha a lap 60°c fölé megy?
-ha NB/SB-nek adok +0,2V-ot, az mennyire befolyásolja a teljesitményt, élettartamot, hőmérsékletet?
szerk.: ya és orthost milyen beállításokon érdemes futtatni?köszi előre is
-
Borokafa
őstag
válasz
higherping #3156 üzenetére
Miért kell visszavenni a HT-t ???? Akkora a tuning?
-
volvoguy
addikt
válasz
higherping #3063 üzenetére
igazándiból magam szerettem volna megoldani. szervizbe nem akatam vinni. ott igaz hogy megcsinálják, csak hát mégis...jobb ha én is jelen vagyok....
hülye kérdés, de ha az IDE vinyómat probálnám bele az uj rendszerbe? akkor legalább kiderülne, hogy mi nem jó...mert ha azzal se lenne jó, akkor ne ma vinyó lenne a hibás...és ebben az esetben, ujra kell telepitenem az xp-t? mármint alaplapcserénél?
-
volvoguy
addikt
válasz
higherping #2681 üzenetére
értem. csak azért mert nem nagyon akarom üzletbe vinni, nem nagyon bizom az iylen dolgokban. beviszed, leteszed a gondosan összeválogatott alkatrészeket a pultra, eljössz, majd miuátn távozol beb*sszák a raktárba, hogy majd összerakjuk, vagy fogja kicseréli az uj gyári procit egy használtra...vagy az uj házzat összekaristolja...volt már erre példa...
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
higherping #2659 üzenetére
Ez egy jó kis összefoglalás hibakódokra: [link]
-
nesa
veterán
válasz
higherping #2663 üzenetére
Nemtudom en anno nem gariztattam le mert ha nemvolt mozgatva a gep ill a kabelek akkor nem volt gond.
-
nesa
veterán
válasz
A jelenseg ismeros valszeg VGA lehet a ludas ,nekem is volt ilyen kartyam ami idonkent makacskodott es nem adott kepet aztan birizga es megint jo(azota mar odaadtam valakinek) kb 3-4 eve iylen de azt vettem eszre hogy eleg a monitor kabelt bizergalni es megjavul ,talan neked is ilyen.
Azert tegyel 1 probat a masik slotba is. -
Fel
addikt
válasz
Próbáld ki a 4x-es (sárga) slotban is a vga-t.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
higherping #2655 üzenetére
Szerencsére nálam a 4-4-4 -et megtartja és csak a 12 helyett van 18 illetve az utána következőnél 24 helyett 26. Ennyi nálam még belefér, bár win alól manuálisan a memset progival tudnám módosítani, de annyit nem jelent sebességben.
-
diablo1984
veterán
válasz
higherping #2634 üzenetére
jah, nekem teljesitményre van állitva, mert ne menjen aludni, ha torrentezek!
amúgy ezért volt zárolva a cucc, ezért kellet bejelentkeznem a múltkor, mert elment aludni.....na nekem ez a része nem kell, azt a laptopom elég ha csinálja!
-
diablo1984
veterán
válasz
higherping #2628 üzenetére
és nálad a cnq tunning mellett is visszaveszi a procit? akkor lehet én nem tudom használni, mert nekem nem!
de lehet, hogy azért stabil a gépem!
-
bnss
veterán
válasz
higherping #2628 üzenetére
Jobb lesz, ha passzívvá teszem magam, mert már azt sem veszem észre, ami a szemem előtt van.
-
nesa
veterán
válasz
higherping #2619 üzenetére
Koszonom csak ara akartam ravilagitani ismet hogy ennel a lapnal nincs ertelme eroltetni a CL4....inkabb CL5 be probald 1000 kozelebe vinni tobb haszna van.... magyarul ne oszd vissza a ramokat.
Bon3ss
Kicsit benezted mert az 1 4000+ birsalma csak 5400+ ra van huzva. -
bnss
veterán
válasz
higherping #2620 üzenetére
Mondjuk ez a a 2,8GHz - szvsz - minden általános felhasználásra elég. Ezekszerint az 5400+-os birsalma nem annyira tuningos, mint kisebb testvérei (G1-es stepping között).
-
bnss
veterán
válasz
higherping #2615 üzenetére
Kevesebb fesszel nem megy a CPU ennyit?
-
nesa
veterán
válasz
higherping #2615 üzenetére
Megtenned nekem hogy ezt lemered CL5 be is,minden bealitas ugyanaz legyen csak CL5.
Amugy 2,2v megy CL4 be 900 at 2,3v 920-930 CL5 be meg kicsivel 1000 felett.
-
Geller72
veterán
válasz
higherping #2612 üzenetére
Milyen ramokkal?
-
higherping
csendes tag
válasz
higherping #2479 üzenetére
Mivel volt időm a tuninggal próbálkozni, sokkal jobb eredményre jutottam, mint bármikor eddig.
A 4000+ rev. G1 procim jelenleg 2800-on (10,5x267-en) fut 1,4V-on (ami full terhelés alatt az Everest szerint 1,42V), DDR2-667 (CPU/7) memória beállításokkal DDR2-800-on (kézzel beállítva a 4-4-4-12-2T) 2,15V-on, HT 800-ra visszavéve (így 1068 Mhz). A NB/SB +feszt nem kapott.
A TMPGEnc 4.0 XPress videót kódol Xvid-ből mpg-be, full terhelés alatt kb 10 perc után beállt a CPU 51 fokra az alaplap 62 fokra, ennél feljebb nem megy. Fagyásnak v. restartnak nyoma nincs egyenlőre, bízom benne hogy így is marad. KÉP
-
Fel
addikt
válasz
higherping #2472 üzenetére
Biztosan lehet állítani a szorzót, mert azt a cpuban lockolják, és ugye 5000+ BE-ben nics, az alaplaptól meg azt csinálsz amit akarsz
-
nesa
veterán
válasz
higherping #1755 üzenetére
Majd ha belemerulsz es felrakod esetleg az F5 biost nyomhatnal 1 everest stab tesztet a homersekletek miatt, mivel nagyon hasonlo a konfigunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest