- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
samfishR #4660 üzenetére
80 fokos CPU-nál én már túl sokat nem is csodálkoznék. Milyen hűtője van? 2 alkatrész összeakadásából, nem hiszem, hogy származna túlzott hőveszteség/termelés. Olyankor intabilitás tapasztalható, de az inkább alaplap és memória között szokott előfordulni tapasztalataim szerint. Ez a lap szerintem annyira nem érzékeny memóriára...
-
diablo1984
veterán
válasz
samfishR #4407 üzenetére
jah, ez így megy? nem egyszerűbb a 7600gt-re egy passzív hűtőt venni? mert jön az elgondolás, hogy játszani akarok, puff, szét a gépet, belerakni a vga-t, driver telepítés és kész, lehet játszani...alig 10 perc.... fél óra műlva ráunsz, driver le, szét a gépet, vga ki, moncsit átkötni, win boot, driver telepít...alig 10-15 perc szintén.....
hát nem is tudom, nem egy ép ötlet az már döfi!
mellesleg az ati és nvidia driver köztudottan tud azért akadni rendesen! szóval a 2 vga illesztő ne legyen a gépeden! -
hocilala
csendes tag
válasz
samfishR #4035 üzenetére
Hali! Én most lőttem be a cool & quietet a lapon (proci 64 X2 4400+). BIOS autón, proci driver, és energiagazdálkodás a windowsban minimum. Everest, és az AMD CPU monitor is mutatja, hogy "nyugalomban" 5 a szorzó és 1.1V a feszkó. Viszont egy hibát észleltem, videólejátszást követően (zoom player 5 pro) nem áll vissza takarékosba, csak ha elkezdem csesztetni az energiagazdálkodás beállításait. Egyéb alkalmazásoknál jól frissül. Ha leállítom, visszaáll. Ezzel találkozott már valaki?
-
-
higherping
csendes tag
válasz
samfishR #3163 üzenetére
OK, akkor megtaláltad a HT beállításokat
. Azt elfelejtettem írni, hogy a ramokat is érdemes megpróbálni 800-ról 667-re visszavenni, így nagyobb mem osztót használ és nagyobb esélyed van, hogy a ramjaid nem fulladnak ki. Nálam is kb. így néz ki, 2100-as proci 2800-on, 800-as HT és 667-es memo beállítással fut. Tanácsolták, hogy a memot ne osszam vissza 667-re és lazítsak az időzítéseken inkább, de nálam ez nem jött be. 10,5x proci szorzóhoz 6-os mem osztót használ ddr800 esetén, így a ramjaim 2800-nál már 2800/6*2=933-on kellett volna hogy menjenek. Na ezt nem bírták
, még 2,2V-on sem. A NB-nek nálam nem kellett +fesz. Szvsz így is elég forró
, nem akartam még jobban feszelni. Az Orthos 9-esen futott, amikor teszteltem.
-
Ste
addikt
válasz
samfishR #3163 üzenetére
a lap hőmérséklete itt a Pwm-ek hőmérséklete (itt a 60fok kb olyan mint hosszú távon a tojásaidat sütögetni - nem langyos olajban)
ha nb-nek adsz plusz feszt, akkor már a kolbászt is sütögeted, nem csak a tojást
ebből szerintem le tudod vonni, hogy mennyire befolyásolja gyenge szellőzésnél az élettartamot
komolyabb tuninghoz kell egy jó hűtő és rendes házszellőzés (ahol a lap nem 60 fok, és az északi hídra sem ragad oda és nyálkásodik el az újad, amikor megérinted)orthos-t legalább 8-as prioritással célszerű futtatni minél tovább, de 5-6 óráig legalább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest