- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
Geller72 #2590 üzenetére
Én azt vettem észre, h régen ha fsb-t emeltem, szorzót csökkentettem, nőtt az everest memó kezelésem. Most hiába teszem ezt semmi sem változik. Adott mhz-en állandó a teszt, független az fsb-től.
Más: az f4a vagy az f3 bios a gyorsabb? Ha igen mennyivel? Az f4től mennyivel gyorsabbak, ha gyorsabbak? -
-
ns--
tag
válasz
Geller72 #2416 üzenetére
akkor csak az f5 filet rakjam ra a bootcdre neroval?
vagyis, csinaljak egy boot cdt neroval, aztan modositom kulso szerkesztessel az autoexec.bat-ot vagyis hozzaadom, és meg hozzaadom az f5t, de .bin kent vagy siman?
és aztan amikor 2xorra irom (ugye a batch meg az f5) akkor le is záromjol irtam?
-
ns--
tag
válasz
Geller72 #2395 üzenetére
cpu es system venti felporog
10percig hagytam elem nelkul aramtalanitva alaplap kivéve semmi kabel benne teljesen szűzen.
10perc alatt semmilyen aramforras nelkul fizikaliag lehetetlen h menjen, kivéve ha mellettem lett volna valami elektromagneses tér és az árammal telitette volna az áramkoroket de azt eszrevettem volna mert kisult volna a TVmmenjen = ne torolje cmost
-
ns--
tag
válasz
Geller72 #2386 üzenetére
ugyanugy van bekotve ahogy ebben a gepben amin vagyok, ugyanis a 2 gep kozott ugralok a floppy meghajtoval és teljesen ugyanugy van
bootfloppyt is xpvel csinaltam, format, aztan ms dos boot
persze nem tudom h "üzemel-e" a lapon az FDD, de hát oda van be dugva, a rendes kabelell.szerk: értelemszeruen ebben a gepben mukodik a floppy
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Geller72 #2160 üzenetére
Hella!
Az 1. HSZ tartalmának nagy részét én írtam.
A hőmérsékletinfo lehet kicsit szerencsétlenül lett megfogalmazva, ugyanis abban az időben, mikor a hozzászólás készült a legtöbb alaplap a Brisbane magos procik hőmérsékletét nem jól mérte, mivel alapjáraton igen magas hőmérsékletet detektáltak. Ennek következtében az alaplap beépített túlhevülési védelme lekapcsolta a gépet.
Nos, ennél a lapnál ez már a legelső BIOS-al sem volt probléma. A maghőmérséklet lehet problémás, de maga CPU hőmérséklete szvsz rendben van. Mondom ezt egy 4400+ Birsbane proci használata mellett.
A CnQ-ra annyit tudok mondani, hogy procifesz és prociszorzó fixálása okozhatja a problémát, ha feltételezem, hogy a winnel minden rendben van. A CnQ alatti felezést meg el kellene felejteni, mivel az csak a 10-es szorzóval rendelkező procik speciális esete. 11.5-ös szorzónál is 5-re veszi vissza a szorzót, ami ugye nemigazán felezés
Mod: nem lett volna elegendő simán floppyra felmásolni a BIOS fájlt? Kicsit túlbonyolítottad szerintem
VGA-nak pedig javaslom egy HD2600XT GDDR3 beszerzését
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest