- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atti_2010 #47 üzenetére
valahoyg ugy olvastam ki hogy ud5 es 7 tud 8x-t a masik 2o 4x de akkor legyen igazad es akkor akar a 25k lap is jo lenne nekem
(#45) kucseranor: nekem is a kinalattal van a bajomjatekra hasznalom a gepet szoval kulonleges kivansagaim annyira nincsenek... de lehet elviszik a lapom ma holnap es nem varnek 1 honapot... viszont amenyit rafizetek lapra ha esetleg 43k ert ud5 veszek lehet inkabb lekene adni procit is es venni sandry-t mert arban mar ott tartanek valhol... viszont kitudja lehet a buldozer annyira jo lersz hoyg megeri varni ra... de kicsit zsakbamacskakent erzem... es nemtudom mennyire jo befektetes az am3+ lap mikor anno az am2+ is voltak gondok ...szoval alap valtasbol vennek max 5 k rafizetessel 1 jo 2500k+ lapot (965be lecserelve) igy viszont megint nemtudom mit csinaljak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged