- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert1987
tag
Ismét itt!
Frappáns válasz volt, hogy rakjam át a ramokat, de mihelyt anyagi helyzetem engedi, veszek még 2 gigát, szval akkor tele lesz mind a 4 foglalat.
Ezelőtt 2 platformom is Inteles volt, így nem tudom hol kell nézni, hogy lehet-e magot oldani, de ha vki megírja mit kell figyelnem szívesen megnézem
Nekem a Crossfire vagy SLI építés fel sem merült, így ez nem volt szempont a vásárlásnál. Azért választottam ezt a lapot, mert ennél többet nem is akartam érte kiadni, illetve a Gigabyte-ot mint márkát nagyon kedvelem.
Fagyást vagy hasonló hibát nem tapasztaltam eddig, szval stabilnak mondható a szerkezet.
Az alaplap hőmérsékletéről annyit, hogy most 34fok, szemben az előző lapom (Giga P35-DS3) 45 fokával, tehát a lap hűtése jónak mondható szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest