Új hozzászólás Aktív témák
-
amugy 1-2 honapja en is madjnem ecsereltem a lapomat es orulok hogy vegul nem jott ossze... fajt volna
de a 8xx rol aztmodntak hogy csak a foglalatot csereltek le ezert a feszultseg szabaloyozas kerdeses lesz meg hogy mennyire jol mukodik, persze lehet rosszul emlexem es akkor jol jartal te is a lappal.
-
lehet ne vagyok az elvetemuten hulye de ha neked 6 magosod van meg 890 hogy tudnal jol kijonni?
kisebb ideig hasznaltad a lapot procit ar ertek aranyban meg jobban esik majd mint hinnedha most tehetned ugyan azert az erert 890 vagy 990 lapot vennel?
bar ha te is jo aron vetted a cuccokat mint en is hogy max 1-2 k fogsz bukni akkor nem szoltam
nalam a 6 magos amd ott elodte magat hogy jatekban nem hozta a 4 magos erteket es dragabb, innetol a gondolata is hogy esetleg megvegyem elszallt nagyon gyorsan
-
válasz
Robert1987 #75 üzenetére
ez jol hangzik mert nekem is 40 folott van a mostani es nagyon idegesit
. alulfeszeles megy vele? megfedast ha otthon lennek tudnam mondani mit vegyel ki autobol es rakj manulba...
de igy legy kreativ es nezegesd
-
válasz
Interceptor #73 üzenetére
hmm hat nekem az olcsobb megoldas hogy kb 10k koltuk uj lapra amivel mar bull is megy es ha az annyira jo lesz megveszem azt ha nem akkor varok 1 uj generaciora mert nekem az sb nem tudna ar ertek aranyban annyit adni hogy most ra valtsak.
-
válasz
Robert1987 #51 üzenetére
varjuk az ismeretidet kollega!
legy az eslo aki elegedetten irhatn errol a laprol!
-
most felsoroltad az osszes ismert markat
amugy gigarol halottam amr roszakat igaz lehet inteles vonalon... hat akkor mar varom hogy irjak tutira hogy viszik es azonnal rendelem iponon
picit zaklat a x8 sebesseg de egyefene valahogy megszokom, ha a tobbbi funkcioban egyenerteku ennyit meg elviselek..
ez max 2fpst szamitana olyan terhelesnel ahol mar a vid karik izzadnak rendesen ott meg annyira nem szamit mar az az 1-2 fps
-
hat ha a waarner bros peldajat kovetik majd karacsonykor
hat vennem mar a lapot szivem szerint, de ameg nem viszik az enyemet raerek... meghat ugysincs meg bulldozer...
de azert jolenne mar a tulajanak lenni egy ilyen uj lapnak
es utana lehetne sprolni mar a bulldozerre
meg a masik vid kartyara meg az ssd re ...
sose er veget ez...
remelem a 700 tapom meg tartja magat 1 ideig...
mert a leírasok alapjan mar lassan edes keves lesz
-
mar csak annyi gondom van hogy sehol nem talalok ebbol GA-990FXA-D3 eladot
remeljuk elobb tudok venni ilyen lapot minthoyg elvigyek az enyemet hamrabb akar 1 hettel...
-
na akkor mostmar kicsit jobb kedvre derultem
GA-990FXA-D3 ha ezt a nagyon olcso lapot vennem talan 1 kis tuning erdekelne, cf es sima vinyo kezeles lenne belole hasznalva, nagyobb elonyom gondolom nem lenne ha a dragabb testvereit vennem v tudnak barmi olyan plusz teljesitmenyt amiben alul maradnanak jatekos hasznalatban? most 965 be van benne de tervben van meg az evben majd a buldozer ha megjelenik.
-
válasz
atti_2010 #47 üzenetére
valahoyg ugy olvastam ki hogy ud5 es 7 tud 8x-t a masik 2o 4x de akkor legyen igazad es akkor akar a 25k lap is jo lenne nekem
(#45) kucseranor: nekem is a kinalattal van a bajomjatekra hasznalom a gepet szoval kulonleges kivansagaim annyira nincsenek... de lehet elviszik a lapom ma holnap es nem varnek 1 honapot... viszont amenyit rafizetek lapra ha esetleg 43k ert ud5 veszek lehet inkabb lekene adni procit is es venni sandry-t mert arban mar ott tartanek valhol... viszont kitudja lehet a buldozer annyira jo lersz hoyg megeri varni ra... de kicsit zsakbamacskakent erzem... es nemtudom mennyire jo befektetes az am3+ lap mikor anno az am2+ is voltak gondok ...szoval alap valtasbol vennek max 5 k rafizetessel 1 jo 2500k+ lapot (965be lecserelve) igy viszont megint nemtudom mit csinaljak
-
tiszteletem
van ra esely hogy a 9xx am3+ lap is lehetnek majd olyan problemak mint regen a am2+ hogy nem ad le eleg aramot nemtudja jol kihajtani a procit v ennel mar nem valoszinu hogy lesznek ilyen problemak. mert nem szivesen cserelnek le 1 lapot azert hogy fel ev utan olcsobban tovabb kelljen adnom....illetve tudtok ipon nal olcsobban beszerezni?
illetve mikor jonnek az orszagba mas gyartoinak a lapja lehet erdemes lenne varni... csak lehet holnap mar meg is veszik a lapom es ezert egeto a lap iratni erdeklodesem
-
van 1 965 be huzni annyira nem akarom, 6950 vid karim 4 giga ramom meg 500 gb sata 2 vinyom ezt most atpakolnam 1 9xx chipsetbe ereznek barmi kulonbseget? mert a bd nemtudom mi a sata 3 usb 3 annyira nem alternativa mert elkepzelsem nicns mikor jutok ilyen eszkozokhoz. viszont tervezem eladni a lapom asus m4a785td m evo, hatha majd 1 buldozerre a kov 1 evben beruhazok es akkor mar lapot ne kelljen cserelnem alapon.... de egyenlore elkepzelesem sincs mi olyat tudni a 8 v 9xx chipset a mostanin kivul pluszba hogy elviseli a buldozer jelenletet.
-
van ertelme 7xx chispesetes alaplapot cserelni erre? phenom x4 em van, ereznek barmi valtozas melegedes gyrosasag stb v egyetelen elonye, hogy a buldozert belfogom tudni rakni es jol fogja kezelni?(8xx seriaknal csak a foglalat van cserelve? illetve ha mar lap csere ujabbra akkor erdemes inkabb ezeket venni 8 seria helyett v paraszt vakitas az egesz?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest