- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
-
X Factor
addikt
válasz
#65675776 #81 üzenetére
Még jó h. az Asus hivatalos közleményben közölte h. melyik 4-5 lapja lesz a 890 érából ( Crosshair IV Extreme, Crosshair IV Formula, M4A89TD PRO/USB3, M4A89TD PRO, M4A89GTD PRO/USB3, M4A89GTD PRO)ami kezeli, mert ezek rendelkeznek megfelelő VRM-el. Többi gyártó is ezt tette, pontos lista van róla, mindenütt, és mindenhol megemlítik, h. azért van a lista h. ne legyen panasz, hisz hivalatosan az amd a bulldozer az am3 foglalatba nem való.
-
Oliverda
titán
válasz
#65675776 #32 üzenetére
Azt gondoltam, hogy a 790GX IGP-je nem elég, de az FM1-be már ugye jóval erősebb megoldás van. Konkrétan erre utaltam feljebb, de hozzátettem, hogy ez sem hozza a 6870 szintjén. Mondjuk ha a kimenet miatt kell az IGP, akkor még abban az esetben sem lenne megfelelő, ha a számítási teljesítmény rendben lenne, mert ott is csak 1 analóg kimenet van.
Tidus: Látszólag nem érted, hogy mi a problémája.
-
Oliverda
titán
válasz
#65675776 #29 üzenetére
Igen, ez a rev. mizéria nagy baromság. Inkább biggyesztettek volna utána egy betűt vagy számot.
Mondjuk ha ezen múlna, akkor ennek majd szükség esetén utána tudok járni.
Az FM1 ugye annyival lehet jobb, hogy abba nem feltétlenül szükséges diszkrét kártya, ha elég az IGP teljesítménye. Mondjuk azért a 6870-től az messze van. Amúgy ha igaz hogy elég olcsóak lesznek hozzá a lapok, akkor nem biztos, hogy sokat kellene beleinvesztálni egy esetleges teljes cserébe. Majd kiderül.
-
Oliverda
titán
válasz
#65675776 #20 üzenetére
Relatíve nem drága szerintem. Elsősorban az előző AM3 foglalatos 800as szériához, illetve a hasonló kategóriás Intel lapokhoz képest.
Például a GA-890FXA-UD7 drágább mint az újabb GA-990FXA-UD7. Így nézve szvsz tűrhető.
Ez AM3+os és IGP-s is.
Amúgy esetleg számodra nem lenne jobb választás az FM1-es platform?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest