Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
HajmasiL
üzenetére
Nem mindig a default értékek a jók! Azok csak a gyártó által JAVASOLT beállítási értékek.
Képes vagy 14 órán keresztül teszteltetni egy procit
Nem semmi megszállottság.
Én összvissz 2 óra tesztelgetés után rájöttem, hogy 3 mag stabil, 1 meg valszeg halott. Bár feszemelést javasoltak, annyira nem érdekel egyenlőre. Mondjuk az enyémnél nem gond a feszemelés, hisz BE
Apropó! Csak egy javaslat: hátha többet tudnak segíteni itt.
-
HajmasiL
csendes tag
válasz
üzenetére
Egy Phenom II X2 555-ös. Ahúzásból adódó instabilitást én sem tartanám garanciális dolognak (bár azért furcsálom hogy eddig minden lapban szuperált a 4 mag, de ebben egy picit sem). De BIOS defauls értékeknél is csinál furi dolgokat mint írtam. Annak ellenére hogy 14 órás teszt meg semmi hibát nem jelez.
-
HajmasiL
csendes tag
válasz
üzenetére
Igen, én kínlódok a magfeloldással, de már a sziklastabil gyári értékes működéssel is megelégednék (bár azért vettem kb 6-7ezerrel drágább procit mert megy mind a 4 magja).
Jelenlegi állás szerint 3,8GHz-en 4 maggal alap feszen a Memtest86+ 3 órai futás után semmi hibát nem dobott. 1,45V-on 4 mag gyári 3,2 GHz-n Prime95 alatt azonnal kifagyasztja a gépet. 3 maggal akár 1-2 percig is megy és utána szintén fagyás. Gyári két maggal 14órát futtattam load BIOS default után, semmi gond, aztán nekiláttam telepíteni egy-két utility-t, kettőnél is hiba a programban és bezár, második futtatásra felmegy. CPUstabteszt hiba nélkül fut, de bezárásnál egér megy, windows fagyi. És csak alaplapot cseréltem semmi mást. Ha valakinek van hasonló gondja kérem írjon, vagy ha valakinek van még tippje mi lehet a gond, azt még inkább megköszönném. Amúgy szerintetek iPon gariba kicserélné a fenti hibák miatt? -
törölt tag
válasz
Johnny001
üzenetére
Igen tudom hogy benne van alapból, elvileg minden be is van állítva, amit mutatsz linket az alapján megnéztem és nekem át sem kell állítani, kapásból jó érték van beállítva a registryben. A biosban meg enabled ahci...
Egyébként sok helyen olvasgattam már, próbálkoztam mindenfélével. Elvileg minden tökéletesen van beállítva, mégsem az igazi. Mindenesetre köszönöm a segítséget, ha bárkinek van még bármi ötlete szívesen fogadom!

"Szomorúan hallom, hogy problémás a magfeloldás!
Kivételesen már most nézek lapot, a Zambézihez, de addig is a Phenomhoz
By.: Johnny"Ezmiez? Nálam a magfeloldás prímán megy!
-
Johnny001
senior tag
válasz
üzenetére
Hi!
A registriben is át kell állítani ezt-azt, én megcsináltam és működik. A win7-ben benne van driver, alapból

Link: link
Átállítod a registrit aztán biosban enabled ahci.
Szomorúan hallom, hogy problémás a magfeloldás!
Kivételesen már most nézek lapot, a Zambézihez, de addig is a PhenomhozBy.: Johnny
-
törölt tag
válasz
HajmasiL
üzenetére
Most hogy a lappal van probléma, vagy mi a fene.... jó kérdés. Unlock, mármint a procira gondolsz?
Igen, a 2 magosból simán csinál 3 magost, a 4. mag vagy rossz, vagy csak kell egy kis feszemelés (tanácsolták), egyenlőre az SSD ami fontosabbnak tűnik hogy foglalkozzam vele. -
HajmasiL
csendes tag
válasz
csabika0001
üzenetére
Neked is gondod van akkor ezzel a lappal? Unlockot próbáltál?
Esetleg még valakinek hasonló probléma? -
törölt tag
Igen fent van a driver, elvileg a biosban is jól van beállítva minden és az SSD nem ennyit tud (sajnos vagy hálisten?)
Igazából a képen látszik, hogy nem az AHCI-t használja, hanem a sata-t... -
-
e00dgy
aktív tag
válasz
HajmasiL
üzenetére
Szerintem ezzel a hibával nem biztos, hogy úgy foglalkoznak majd mintha nagyon komoly problémád lenne. Mert elvileg a gyári paraméterekkel megy akkor meg nem rossz.
Szerintem várj egy BIOS frissítést. Az lehet megoldja a problémád.
AHCI nekem fut már. Driverrel lett telepítve a windows 7. Nekem akkor haldoklik valamiért az AHCI ha az USB 3.0 -ra rá van dugva a 3.0-ás külső vinyóm.
-
HajmasiL
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy GA-990XA-UD3-at. Phenom II X2 555 és Kingston HyperX 1600-as RAMokat használok. A procim eddig 4 lapban volt, mindegyikben 3600-on alapfeszen ment 4 maggal. A RAMokat az előző lapnál vettem meg, ott nem volt gond vele, 1800-ig stabilak voltak.
Most ezzel a lappal amint engedélyezem egyik letiltott magot, hiába a túlfeszelés, alap órajelen fagy a gép kb 1-2 óránként. Ha nincs unlockolva a proci, akkor már használható a cucc, de így is van 1-2 fagyás minden nap. Csak a lapot cseréltem, tettem új windowst. Prime95-öt futtattam, amíg nincs fagyás addig hibát nem ír. Kérdésem hogy mit kéne még tennem mielőtt esetleg visszaküldöm a lapot gariba, ill. ezzel a hibával egyáltalán visszaküldhetem e? -
törölt tag
Apropó! Akinek szintén 3 slotos VGA-ja van! Nem fog beférni a PCI-be semmi, mert a hűtő takarja a slotot, gondoltam szólok

-
törölt tag
Érdekes módon visszaraktam rá a régi hűtőt ami jó rá és szintén elég hűvösön tartja a procit.
-
e00dgy
aktív tag
válasz
csabika0001
üzenetére
9000 forint egy olyan hűtőért amit észre sem veszel, mert olyan csendes, és még jól is hűt.
Szerintem nem sok. Nekem az x6 Crysis 2 alatt 44 fok körül megy.
Ahhoz képest, hogy Scythe termék ? Kiváló ár! -
e00dgy
aktív tag
válasz
üzenetére
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi típust.
Revoltec Pipe Tower Pro8900 ért vettem, a procimat terhelés mellett ebben a melegben is. 40-45 fok között tartja közben 1000 fordulaton megy

Nagy UP neki! Ja és nagyon egyszerű felszerelni.

-
törölt tag
válasz
csabika0001
üzenetére
Az AMD lapokhoz adott felrögzítő lemezek vagy 8 ellenállásra ráfexenek. Lehet hogy gányolással megoldható, de inkább nem flexelem a zsír új hűtő alkatrészeit....
-
törölt tag
Mielött még bárki más ugyanabba a hibába esne mint én, csak szólok hogy a Scythe Ninja 3 nem jó az UD3-ra!!!
-
e00dgy
aktív tag
válasz
whiteman0524
üzenetére
"...de engem nem érdekel az alaplap színe, és tökéletesen megelégszem akár 1 DB PCIE foglalattal is."
Egyszerű kérdésre egyszerű válasz

-
Sziasztok !
Egyszerű kérdésem lenne. Ha soha az éltbe nem érdekelt és ezután se fog a CrossFire vagy a SLI továbbá az alaplap kinézete, akkor ér-e valamilyen különösebb hátrány ha mondjuk egy Giga féle 970A-UD3-ra, vagy egy 990FXA-UD3-ra ruházok be?
Csak mert több mint 10 ezer a különbség közöttük, de engem nem érdekel az alaplap színe, és tökéletesen megelégszem akár 1 DB PCIE foglalattal is. Ami még fontos hogy nem akarok tuning rekordokat döntögetni, de azért jó lenne ha majd egy kicsit meg lehetne rántani a Bull procikat benne. Nem tudom hogy ilyen szempontból van e valamilyen különbség a chipset-ek között...
-
e00dgy
aktív tag
válasz
csabika0001
üzenetére
Azt hogy amikor az említett eset fennáll, akkor fura kis laggos vannak a működés közben.
Nem kell hozzá játszani sem. -
e00dgy
aktív tag
válasz
csabika0001
üzenetére
Értem, köszi!
Közben kikísérletezgettem, hogy ha USB 3 ra dugom az USB 3-as külső vinyóm, akkor van valami gebasz. -
e00dgy
aktív tag
válasz
üzenetére
Nagyon egyszerű!
A processzorhoz legközelebbi üres, majd mellette 1 ram, üres, és az utolsó megint ram.
Kifelé haladva. Így biztos mennie kell. Nekem így vannak, és jól működik.
Az hogy az aida mit mond ne vedd biztosnak, mert nem is biztos, hogy tökéletesen kezeli még az új alaplapot. -
törölt tag
Hát nem tudok rájönni én sem, hogy melyik melyik DIMM

Az alaplapon 1.2.3.4. számzás van a füzetben 4.2.3.1.
Beraktam a füzet szerinti 1.2.-be az Aida szerint a 3.4.-be vannak, tehát a lap számozás szerint meg a 4.2.-be
Még próbálkozom
-
törölt tag
Új lapocska
read: 7865
write: 6660
copy: 9901Amúgy kissé féltem, de elsőre elindult minden. Biost állítgattam, volt 1 dolog amit elnéztem és összegabalyodott kissé de sikerült rájönnöm mi volt az

Szerintem ha figyelmesen állítgat az ember, akkor nincs gond.
Most tesztelgetek....
Jah, nemtom miben van most a ram, mert úgy látszik régi az everestem, és a lap ismeretlen

-
törölt tag
válasz
agressiv
üzenetére
Bár még a régi alaplapomban ddr2-es ramokkal, de gondoltam letesztelem ezt a ganged-unganged dolgot. Érdekes eredmény jött ki by everest.
..........G..... UnG
Read .6904 .6391
Write .5427 .5503
Copy .7098 .7244Érdekes módon az olvasási sebesség kevesebb lett, viszont az írás és másolás gyorsabb...
-
agressiv
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Ha unganged módban megy, akkor nem 128Biten, hanem 2x64biten dolgozik.
Manapság sokkal hasznosabb ez a mód a többszálú programok mellett, mert a sávszélesség még így sincs nagyon kihasználva, viszont a ramok több szálon való használata nagyon előnyös. -
-
e00dgy
aktív tag
válasz
csabika0001
üzenetére
Természetesen nem is akartam, hogy ezzel foglalkozz. Ha lesz kedved!
Köszi! -
e00dgy
aktív tag
válasz
csabika0001
üzenetére
Biztos jó !

Le tudnád írni egy privát üzenetben, az Integrated pheriferials -nal hogy vannak neked beállítva a dolgok?
Nagyon megköszönném. Még valami SATA3 -as HDD/SSD-id vannak? -
e00dgy
aktív tag
válasz
csabika0001
üzenetére
Azt tudom, hogy ha átállítom AHCI -r akkor a rendszert újra kell tenni.
De én valami bugba futottam, mert 5-ből 2x képes eljutni bootolásig. -
e00dgy
aktív tag
Azt nézd már meg légy szíves, hogy ha a Biosban, az Integrated pheriferials-nal, ha az OChip Sata Type AHCI-ra van állítva, rendesen továbblép a BIOS a post screen-ről?
Mert nekem az F2 -es BIOS-sal is fura dolgokat csinál. -
e00dgy
aktív tag
válasz
csabika0001
üzenetére
Nekem nem olyan forró mint azt írtad, a kéz melegénél kicsit érzem melegebbnek. De csak kicsit!
-
e00dgy
aktív tag
válasz
csabika0001
üzenetére
Szerintem az hogy a borda meleg, azt jelenti hogy sok hűt von el a chiptől, illetve amivel érintkezik.
-
HERR Z
veterán
válasz
Sir Riccio
üzenetére
oks, de mivel ott is 1.65V-ot ír, ennyit reflexből tolj rá, giga lap szvsz kevesebbet ad neki
-
Sir Riccio
addikt
Ennek ellenére látható a Corsair oldalán AMD-hez és i5-höz ajánlott verzióban is, ugyanaz a KIT típus. Ami most nálam vendégeskedik annak a dobozán volt egy matrica miszerint Supports i5 & i7 CPU's, és ennyi, a modulokon semmi különbség nem látható.
Ez egyfajta üzletpolitika is lehet, korábban az intel volt aki kb. minden egyes órajel emelés után új foglalatot adott ki. El akarták adni az új lapkakészletet, az új alaplapokkal.
(#134) HERR Z: Oké, köszi az ötletet, most másolok a laptopról LAN-on, de ha végzett ránézek, max. holnap reggel, ha mást nem.
-
HERR Z
veterán
válasz
Sir Riccio
üzenetére
i5= alacsony fesz AMD= nagyfesz
a kettő kizárja kb egymást, főleg ha spd-ből akar működni szerencsétlen ram(megbízhatósággal nincs gond, csak supporttal....jah hogy nemmegy a procc mert jött új revízió, szopó, vedd meg, biost nem adunk ki, lásd pl asrock lapok, majd az összes am2-es lapban mennek phenom 2 x4-ek, béta biosszal x6-ok, ellenben pár am2+ -os giga meg összefossa magát 1 hét után, ha 45nm-es procit rax bele, már ha van bios)
-
csabika0001
senior tag
Sziasztok
Vettem egy Gigabyte 990FXA -UD3 lapot pöcre indult , első tapasztalataim az északi híd kegyetlen meleg pár pillanatnál tovább nem bírom rajta tartani az újam .
2db 5830 VGA van a gépbe 600 az ctg táppal igaz még nem nagyon vannak beállítva a dolgok de ha elindítok egy vantage tesztet akkor ciripelést hallok !!!
Biosa mint egy fekete erdő minden van csak felét azt se tudom micsoda.
Akinek hasonló lap van írjon ő is tapasztalta e ezeket . -
Sir Riccio
addikt
A poén, hogy rajta van az alaplap kompatibilitási listáján, egyébként ezek szerint nem Dual Channelben működik a móka.(Az befolyásol valamit, hogy a RAM nevében fel volt tüntetve a végén, hogy i5? - Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy ajánlják Core i5 CPU-hoz, mivel ugyanez a típus megtalálható a Corsair oldalán az AMD platformra ajánlott RAMok között is.)
Kár ezen vitatkozni, ASUS-al kapcsolatban érdekes, hogy az egyik hazai nagyker börzés listája - értsd: javított, bontott, garban/garból visszavett cuccok - csak ASUS és MSI lapokkal van tele míg csigabájt egy sincs.

-
HERR Z
veterán
válasz
Sir Riccio
üzenetére
leginkább az lehet még hogy a proci memvezérlője+lap biosa még annyira(vagy semennyire) nem like-olja azt a memóriát
ilyenkor néha a ramnak egy kis többletfesz, olyan 1.65V azért sokat lendít a dolgokon, de a későbbi bios is(majd talán eccer) gyógyír lehetés amúgy jah, az ilyenek miatt már nálam is gagyibájtként fut, sajna support részük hulladék egy asus vagy asrockhoz képest
-
agressiv
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Ha az everestben csinálsz egy szimpla memória olvasás, vagy bármilyen tesztet akkor kiírja, de a lapkakészletnél is meg lehet nézni.

Láthatod, hogy minden lapnál írja, hogy dual channel, ahol dual chanel van, ahol nincs ott egyértelműen nem írja.
Érdekes vélemény, és főleg érdekes, hogy egy Gigabyte alaplapokról szóló topicban kezded el szidni a gyártót, na mindegy, lényeg a lényeg, hogy aki nem dolgozik(nem gyárt) az nem is hibázik.
Elhiszem, hogy aki kedveli a márkát annak nem esett jól, de mivel számtech cuccokkal dolgozok nap mint nap, ezért van tapasztalatom a gigabyte lapokkal és sajnos valóban ez a helyzet
De egyébként induláskor a BIOS is kiírja, hogy milyen módon mennek a ramok.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
agressiv
üzenetére
Érdekes vélemény, és főleg érdekes, hogy egy Gigabyte alaplapokról szóló topicban kezded el szidni a gyártót, na mindegy, lényeg a lényeg, hogy aki nem dolgozik(nem gyárt) az nem is hibázik. Előfordul ilyesmi, néhány éve az ASUS bizonyos alaplapjaiban mindenféle VGA hajlandó volt elindulni kivéve azt amelyikre ASUS volt írva márkajelzésként, az MSI pedig a mai napig nem tudta megoldani a (nagyobb teljesítményű) laptopjaiban a hőelvezetést. Egyéb márkák blamáiról nem is beszélve.Flame power...

Igazából az lett volna a kérdésem, hogy akinek ugyanilyen lapja van az tapasztalt-e hasonlót?
Az Everest ill. AIDA64 nem írja ki sehol -illetve én nem találtam meg-, hogy Dual ill. Single Channel módban vagyok-e. -
törölt tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Pár nap múlva megmondom, hogy szerintem össze van-e cserélve

-
agressiv
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Mivel az alaplap Gigabyte (magyar nevén gagyibájt) ezért egyáltalán nem lepődök meg azon, hogy még a ram slotok számát sem tudják helyesen feliratozni, továbbá a ramokkal való együtműködés sem erőssége a gagyibájtnak.
-
Sir Riccio
addikt
Üdv nektek!
Ma megérkezett hozzám a GA-990XA-UD3, egy X6 1055T CPU-val. A lapba Corsair CMX8GX3M2A1600C9 memóriakitet raktam a leírás szerint az 1-es és a 3-as slotokba. A következő negyedórában a félig összerakott PC és közöttem a következő párbeszéd zajlott le:PC: BÍÍÍÍÍÍÍP______BÍÍÍÍÍÍP_____BÍÍÍÍÍÍÍÍP
Én: Mi az anyád van?!Nesípoljál!
PC: BÍÍÍÍÍÍÍP______BÍÍÍÍÍÍP_____BÍÍÍÍÍÍÍÍPMivel az alaplap kézikönyve szerint ez a VGA hibája(folytonos hosszú sípolások kis szünettel), gondoltam nincs a helyén a VGA illetve egyéb gondja-baja-búbánata van szegénykémnek, de mivel nem jutottam eredményre értetlenül álltam a dolog előtt, pedig még egy ősöreg PCI-os S3 Virge-el is bepróbálkoztam hátha a VGA adta meg magát.Kivettem az egyik RAM modult és láss csodát nem sípolt hanem elindult. Visszaraktam más elrendezésben ismét következett a fent már emlegetett párbeszéd. Végül persze meguntam a játékot és felhúztam rá egy rendszert abban a felosztásban amiben hajlandó volt sípolás nélkül bootolni és végigmenni a POST-on. Nem nagyon foglalkoztam a dologgal, de csak idegesített és tesztelgetni, áskálódni kezdtem. Arra lettem figyelmes, hogy a tesztprogramok más slotszámozás szerint látják a RAM modulokat mint ami az alaplapon, a gépkönyvben és a termék oldalán le van írva. Nem vagyok benne száz százalékig biztos de nagyon úgy fest, hogy össze vannak cserélve a feliratok az alaplapon. Mi a véleményetek?
Köszi! -
e00dgy
aktív tag
Üdv!
Végre megérkezett a Kicsike! De van némi gondom amit nem értek.
Ha ahci-ra kapcsolom a controllert, nem akar bootolni. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Csak native Ide-ben működik.
-
X Factor
addikt
Én örülnék ha akörül lenne, de olcsó lenne

-
eszakas
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Milyen húzásról? Én azt várom el Buldózerektől, hogy minimum az I7-esek szintjén legyen.
-
e00dgy
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Melyik ASUS alaplapot is nézted pontosan?
-
Komplikato
veterán
Hát nézegettem a lapokat és még nem tudom ... A 990FXA-UD3-at néztem, mert a többi nekem nem ad többet, de drágább. Viszont a GigaByte forgalomcsökkenéséről szóló hírben 4-ből 3-an fikázták a GigaByte-ot. Előző lapom is GB volt, a mostani is az (880GMA-UD2H), viszont nagyon szimpatikus az Asus új 990FXA-s EVO lapja is, pláne a beépített Bluetooth 3.0-val és az érdekes VRM-el. Arra gondoltam elöbb lapot cserélnék, átrakva a 810-es procim, aztán majd konszolidált Buldozer áraknál cserélnék. Persze ez terv, előbb látni kéne mit tudnak az új procik. Viszont mindenki a húzásról beszél, 3.5-4GHz meg több. Nem tudom, nekem (elolvasva még a részletes Phenom tuning útmitatót is) túl bonyolult volt, és nem is sikerült. Majd meglátjuk.
-
eszakas
őstag
Na csatlakoztam a GA-990FXA-UD5 tulajok táborához, igaz csak a jövőhét után lesz betéve a lap de azt már elmondhatom hogy nagyon jó a fogása is. Nagyon jól néz ki élőben a 955BE fog bele menni ADATA 4GB/1600MHz DDR-3 PC3-12800 Gaming Series 1,35V! (Kit! 2db 2GB) (AXDU1600GC2G9-2G) memóriával. WD 750gb Caviar Black vinyón lesz a rendszer kíváncsian várom mi lesz az eredmény

-
toyone
őstag
Nem is lett vészes ára a 990FXA-UD3 nak [link] Elég jó vételnek bizonyul.
-
e00dgy
aktív tag
Meg szerettem volna kérdezni, hogy egy Phenom II x6 1100T procihoz 4+1 es tápellátás a 990xa-ud3 al elég, vagy több kell neki?
Csak majdnem tárgytalan, mert FXA-UD3 -at tudnak csak hozni.De azért még érdekel mert ez nem vágom.
-
e00dgy
aktív tag
válasz
Interceptor
üzenetére
Szerintem a 25000 forintos ár nem nagyon megy lentebb, a 990XA esetében.
A többi meg eléggé felső kategóriás lap, ahhoz hogy 33 ezer alá mennyen.Én is cserélek egy 990 XA -ra, igaz az alaplapom garis még , és egy az egyben lesz csere.
Szóval nekem nem nagy költség. De ha azt számolom hogy a ramot is meg a procit is cserélni kellett akkor már más a helyzet. -
Oliverda
félisten
válasz
Interceptor
üzenetére
...ha tudnám a dollár-forint árfolyam jövőbeni alakulását akkor erre tudnék válaszolni.
-
Interceptor
addikt
Szerintetek érdemes most megvenni az alaplapot vagy várjak még vele? De akkor venném bele az átmeneti X4-es procit is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- EAFC 26
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest