- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
e00dgy
aktív tag
válasz
HajmasiL #255 üzenetére
PEACE
Előfordul mindenkivel az ilyen eset. Öcsém alaplapját is amit februárban hozattam, elsőre rossz volt. De az abból a nagykerből származik ahonnan már tapasztaltam, hogy több rossz kerül ki mint az összes többiből ahonnan rendelünk. Fura.Az is egy Gigabyte 880GM-UD2H alap volt. De nem vagyok benne biztos, hogy az alaplapgyártó hibája volna ez.
-
e00dgy
aktív tag
válasz
HajmasiL #201 üzenetére
Abba bele gondoltál esetleg, hogy a proci azért csak kétmagos mert a maradék kettő eleve azért tiltott mert hibás, és ahogy te ezeket feloldottad még károsodtak azóta ahogy használod? Kiváltó oka a hibának?
Csak egy kósza gondolat, hogy amit 2 magosnak szántak az úgy működik jól.
-
törölt tag
válasz
HajmasiL #199 üzenetére
Nem mindig a default értékek a jók! Azok csak a gyártó által JAVASOLT beállítási értékek.
Képes vagy 14 órán keresztül teszteltetni egy procit
Nem semmi megszállottság.
Én összvissz 2 óra tesztelgetés után rájöttem, hogy 3 mag stabil, 1 meg valszeg halott. Bár feszemelést javasoltak, annyira nem érdekel egyenlőre. Mondjuk az enyémnél nem gond a feszemelés, hisz BEApropó! Csak egy javaslat: hátha többet tudnak segíteni itt.
-
törölt tag
válasz
HajmasiL #182 üzenetére
Most hogy a lappal van probléma, vagy mi a fene.... jó kérdés. Unlock, mármint a procira gondolsz?
Igen, a 2 magosból simán csinál 3 magost, a 4. mag vagy rossz, vagy csak kell egy kis feszemelés (tanácsolták), egyenlőre az SSD ami fontosabbnak tűnik hogy foglalkozzam vele. -
e00dgy
aktív tag
válasz
HajmasiL #176 üzenetére
Szerintem ezzel a hibával nem biztos, hogy úgy foglalkoznak majd mintha nagyon komoly problémád lenne. Mert elvileg a gyári paraméterekkel megy akkor meg nem rossz.
Szerintem várj egy BIOS frissítést. Az lehet megoldja a problémád.
AHCI nekem fut már. Driverrel lett telepítve a windows 7. Nekem akkor haldoklik valamiért az AHCI ha az USB 3.0 -ra rá van dugva a 3.0-ás külső vinyóm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest