Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Én örülnék ha akörül lenne, de olcsó lenne
-
X Factor
addikt
válasz
Interceptor #98 üzenetére
Játékra egy 4 giga köré rántott x4-es bőven elég, nem is drága, és mint említetted ha kijön a Bull akkor tesztek alapján lehet dönteni.
-
X Factor
addikt
válasz
scott_free #94 üzenetére
Attól függ milyen vga, ha passzív akkor meg eleve tökmindegy h. ott van-e egy másik kártya, illetve legvégső esetben max cserélsz egy pci-e xonarra, és akkor azt már belehet rakni a kártyák felé.
-
X Factor
addikt
válasz
#65675776 #81 üzenetére
Még jó h. az Asus hivatalos közleményben közölte h. melyik 4-5 lapja lesz a 890 érából ( Crosshair IV Extreme, Crosshair IV Formula, M4A89TD PRO/USB3, M4A89TD PRO, M4A89GTD PRO/USB3, M4A89GTD PRO)ami kezeli, mert ezek rendelkeznek megfelelő VRM-el. Többi gyártó is ezt tette, pontos lista van róla, mindenütt, és mindenhol megemlítik, h. azért van a lista h. ne legyen panasz, hisz hivalatosan az amd a bulldozer az am3 foglalatba nem való.
-
X Factor
addikt
válasz
Interceptor #73 üzenetére
Itt azok vannak jó helyzetben mint pl. én akinek adott egy 890-s lapja, meg benne az x6, hisz ha jön Bulldozer, szvsz ezeknek se lesz még olyan rossz ára, és akkor ezt eladva, plusz rárakva némi kp-re válthatok is akár.
-
X Factor
addikt
válasz
kucseranor #14 üzenetére
Azzal se, próbáltuk én esetemben az asus m4a89gtd-vel 5870cf-et, ugye itt is 2*8pcie van és semmi különbség nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest