- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
detroitrw
addikt
jó az megvolt nekem is
de abból honnan derül ki melyik verzió lett telepítve?
amúgy 6.0.1.5404
mert volt egy kis gondom
mikor a bios frissítés után frissítettem a hangkari drivert az kérte hogy resizzek mert van fent egy hangkari driver verzió s azt le kell elötte szednie
s mikor leszdte még a folytatás elött a vista felpakolta a saját driverét
mert ez után megint azzal jött hogy már van fent driver ...
aztán újra csináltam ...
s nem tudom voltam e elég gyors hogy manuálisan elindítsam ... még mielött a vista megelőz
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
Hát nem tudom, nekem jobban tetszik, mint a 32 bites, legalábbis gyorsabbnak tünik, a program kompatibilítás ill. inkompatibilítás miatt még nagyot nem szívtam vele, és a vistával meg nagyon nem tudtam megbarátkozni, bármennyire is akartam (persze előbb utóbb meg kell majd).
Ja, hát olcsó húsnak sajnos híg a leve, de ha azt nézem, hogy anno az 1 gigás modult 30k- környékén vettem, most meg 11k környékén a másikat, akkor még mindig jobban jöttem ki, minthogy beruháztam volna valamilyen középkategóriás kittbe, ezt az egy modult meg gyakorlatilag lehetetlen lett volna eladni úgy hogy ne nagyon bukjak rajta.
Na meg ha stabilan megy a 800 mhz-en dualba a kettő, akkor már boldog vagyok, komolyabb ramokat meg szerzek majd valamikor, ha igényem ill. cashem lesz rá. -
adalbert1
veterán
Hát nem tudom, de nekem úgy tünik, hogy az everest nem szeret túlzottan 64 bit-es xp-vel együttműködni, vagy a ds4 F8 biosával (vagy csak egyszerűen utál engem), mert az alaplapot se ismeri fel normálisan, így a ramokat se...
Viszont a cpu-z 1.40 azt írja, hogy dual, szóval úgy tünik minden ok.
Viszont ez az elsőre nem ismerete fel dualnak kérdés eléggé zavar... Láma kérdés, de ez még okozhat hibákat? -
törölt tag
olyan ramod van, mint nekem, nos nem volt sokminden tesztelivaló rajta... utálja az alacsony időzítést. cas4-ben (-4-4-12, turbo) 420 volt a vége. Most CAS5-ben viszont 1050-et megy. Szal ha FSB500-at tud a lapod és a procid is megy 3.5-öt, akkor a DDR1000 5-5-5-18 turbo móddal hozni fogja neked a 8500-as olvasást
-
Gorneck
legenda
''Én úgy csináltam, hogy minden sata kábelt lehúztam, amin a rendszer van azt meg rádugtam a giga sata vezérlőjére!
Natív mode kikapcs raid vagy achi bekapcs!
FONTOS!A giga ne legyen raidbe, mert akkor ugyan úgy elhasal a dolog és természetesen a drivere már telepítve legyen!
Ezután ha bejött a win fel kell rakni a 6.1es matrix raid drivert.Utána gép kikapcs maradék sata hdd bedug gigáról átpakolni a rendszert tartalmazó sata winyát az intelesre és jó lesz!''
Ez egy DS4hez leírás, de ugyanezt kell csinálni nálad is csak a fordítva, mivel a giga tudja a raidet és persze a giga raid driverét kell felrakni... -
bim
veterán
mérhetnél.
feltételek:7x485 5-5-5-15
7x485 4-4-3-9
legujabb everest.4.00.xx
azért vagyok kiváncsi az eredményeidre mert neked gyári a 7-es szorzó. tehát neked elméletileg gyorsabbnak kell lenned.
ez csak elmélet.
Pietrosz is mérhetne mert neki meg az ES miatt mindegy.báááár a +2 mega L2 miatt többet kellene kapni.vagy nem?
és más is méregethetne. pl: tlac,muréna.
szerk:vidd be a géped a céghez.
[Szerkesztve] -
Ole
csendes tag
tévedtem.nem normalon,hanem auto-n volt az egész overvoltage.
De amin már egyszerüen eldobom az agyam,hogybármilyen mértékü tuning után tesztelek és újrainditom a gépet,akkor először nem kapcsol be a monitor,majd kikapcs,utána bőgnek a ventik,de a monitor még mindig nem kapcsol be,pedig orthos 360-380(memória 1:1)-as fsb-vel tökéletesen lefut,de akkor se tudom megtartani ezeket a beállitásokat,mert akkor történik az előző amit irtam és csak elemkivétellel tudom orvosolni.
ja és ezt azóta csinálja folyamatosdan miután feltettem az f10-et.régivel is csinálta,de néhány beállitásnál jó volt,de most semmi.kicsit elegem van már ebből a lapból!
nincs vmi ötlet még?
[Szerkesztve] -
bim
veterán
bevallom én komolyan vettem a 2,0-2,1V alapfeszt.tehát nem is probálkoztam 2,1V alatt az ezerrel.
sajna vlt egy kékhalálom 1000-fast alatt igy visszaállitottam a normalra.
viszont azota volt 2 érdekes kiakadásom stalker alatt kép megállt,de ctrl-alt-del-el ki tudtam lépni és kikapcsolni a játékot.
picit visszavettem a tempobol.most 400/1000 normalon.
majd ha összekapja magát a lap akkor visszatolom neki a 415/1030-at.
az utobbi 2 hétben igencsak sokat kapott tőlem a cucc.és volt párszor hogy a dualbios 2. ága tudta csak életre kelteni a rendszert.
szerk:muréna- nekem is 8x415 megy 1,4 v-al.a 8x420-hoz már kellene neki az 1,45.nekem annyit nem ért az a + 5mhz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest