- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Hali
Van egy problémám és kiváncsi vagyok rá másnak volt-e ilyen!?
DS4-es lapom van D805 procival + 1 audigy 4-es hangkártya.
Na már most eddig a hangkártyám nem volt hajlandó full hangerőn szólni, csak kb 50%-on.
A Razer egeremen drivert frissitetem és ettőll lett full hagerőm....!?
Eddig a gyártó honlapjáról letöltött alap drivert használtam a hangkártyához, de most egy pár napja fel raktam a gyári cd-n lévő creative mediasource progit meg a többit és ettől kezdve a internet kapcsolatom rosszalkodik....!?
A T-com-tól kijött szerelő szerint a hálókártya megszakitja a kapcsolatott (az ő laptopjával volt net).
10-15 csatlakozási kisérlet után egyszer csak nekem is van kapcsolatom, de addig eltelik 15-20 perc. És utána már nem is szakad meg emeddig ki nem kapcsolok.
A ds4 lap nem szereti a creative drivert?
Jaa és persze most megint nem szól full hangerőn a hang!
Na most mielőtt megkérdeznétek miért nem az alaplapi hangkarit használom: mert az valami hasonlót csinált. Sőt annál a driver feltelepitése után se volt egyből hang, hanem csak az x-edik driver után (és már nem tudom melyik volt az)!
Tapasztalat?
Őtlet?
THX a válaszokat!!!!
Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest