- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Böngészőbe beírod, hogy: prov.chello.hu aztán ott megadod a felhasználóneved és jelszavad (chellos szerződésben benne van). Ilyenkor újra regisztrál a rendszer és mehet a net újra.
Régen (amíg vol letöltési limit) a nagy letöltők (én nem vagyok az, persze
) azt csinálták, hogy újra regisztrálták a mac címet, mert ilyenkor nullázódik az adatforgalom számláló. Még is csak jó ha az embernek két lan kártyája van.
-
Rick4
félisten
-
mikk2000
őstag
USB-hez nem kell külön driver XP-hez, ha SP2-őt felteszel akkor az USB2-vel se lesz gond, de érdemes eleve SP2-essel integrált XP-t telepíteni.
Nem nagyon tudom a chellód hogy működik, de mintha a hálókártya azonosító számához rendelnék a net előfizetést, tehát ha ez megváltozik akkor evidens hogy net nuku, ez esetben az ügyfélszolgálattal kell nyilván egyeztetni. Chellósok majd pontosítanak. Szerintem a kérdésednek semmi köze a DS3-hoz, az sem valószínű hogy a lap összes USB portja rossz lenne, tehát a kérdésedet inkább internet-probléma gépcsere esetén témakörben kéne feltenni.
Egyébként csak örülhetsz ha "elveszett" a lap telepítő lemeze, mert így friss eszközillesztő programjaid lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Windows 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ALIENWARE Area-51 R5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest