- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
nem biztos hogy a csipszet vége volt a 470.
lehet a procid nem vitte stabilan a 470 feletti fsb.-t.
az én DS4-em betonstabil 510-et vitt.
akinek viszi a procija a magas fsb-t annak mind 495 körül hasalt el a csipszet.szóval....
Gaben:az hogy neki 1 teszt erejéig vitte a 8x475-öt az nem sok mindent jelent .az enyém is vitt 6x540-et pár percig és azóta sem.pedig nem volt tulfeszelve.
[Szerkesztve] -
Gaben01
őstag
Az okfejtés nekem ott sántít hogy egy asus commandoban ment 8x475-öt is ez a 6600-os.Tehát inkább a lapom és a feszültségszabályzása lehet a ludas a dologban,cserélni viszont most nem fogok csak ez miatt.Asszem előbb a 2x1GB 667-es pqi ramomat cserélem le,lehet nem rajonganak túlzottan a 900+ órajelért (2,1V - 2,3V)
Hogy megért-e +10K-t vagy nem,ezt nem merném így kijelenteni,csak tegnap este óta van nálam.Neked mennyibe volt a váltás?
Egyébként meg egy ''csak'' 3555-ön (48%-os tuning) járó 6600-os nem tűnik rossznak,pláne hogy tudom van még benne tartalék.Egy quad-ra viszont már tényleg nincs szükségem,majd pakolok alál a későbbiekben valami komolyabb lapot amiben ki tudom hajtani és akkor már boldog ember leszek (hát még a nejem)
-
Gaben01
őstag
Na,az éjszaka föltettem az F12-est bios-t,túl nagy változást nem vettem észre,egyenlőre.Nem is olyan régen még 7x485-ön ment ebben a lapban egy 6300-as,szóval az fb-t bírnia kéne.Gomezz 8x450-en használta,nekem az istennek nem akar menni 3,6-on,se 9x400 se 8x450-es beállítással.A fura az,hogy 9x395@1,5V (bios)/1,440V cpu-z beállítással viszont hiba nélkül megy.
Az már most nyilvánvaló számomra 1-2 teszt lefuttatása után,hogy azonos órajelen erősebb mint a 6400-es,legalábbis a benchmarkok és szintetikus tesztek szintjén.Van kb 60G digitalizált DV videóm,majd nekiállok konvertálgatni és akkor kiderül.
Ment egy pm is. -
Qru
MODERÁTOR
Akkor az előző tulajt nem értem, miért a ''normál'' bios volt F5 és a backup F7
mod: Nem is gondolkozol Giga P35-ös lapban? Persze a DFI az DFI. Eddig egy DFI apom volt, de max respect nekik. Tudnak jó lapot csinálni az fix.Sztem még itthon nem nagyon találsz, elég új cucc. Talán TTS tud szerezni...
[Szerkesztve] -
helkis
veterán
hát sajnos a 1.28v kevésnek bizonyult prime95 25.2 hibázott egy óra után, azóta a gyári 1.3v-ot beállítottam neki valós fesznek így stabil már 1.5órája, a hőfokok felmásztak 87fokig, ekkor a procifelülete 71foknak jelezte a progi!!!
ez akkor fordult elő mikozben ment a prime és közben everest FPU Julia-t számoltattam vele!
ami viszont elég szokatlan, de nagyon örülök neki, hogy egyszerüen nem tud belassulni a rendszer! prime95 alatt egymagos gépen nem sok mindent lehetett csinálni, max lemenni sörözni
2 magnál már lehetett, de egy idő után belassult a rendszer, itt minden úgy megy mintha semmi nem fogná a gépet, dúrva!
[Szerkesztve] -
helkis
veterán
megjött a prockó!
nem polírozott q6600 rev. B3, alapfeszen 1.3v helyett 1.264v.ot kap a p965-os DS4-től, így is elég meleg terhelve (73fok), a felülete és a magok között kb13-15fok különbség van, egy zalman 9500-ös hűtővel (úgylátszik mamár ez kicsinek számít..), jól szellőző zárt házban. alapon is szépen megy, semmi probléma nem volt, xp simán rájött hogy immár 4 maggal is tud dolgozni. everest sebességmérés tesztjeiben (cpu+fpu) meglepően jól szerepel a c2d-ra majdnem dupláját veri számítási teljesítményben. valahol kicsivel a 4magos xeonok fölött helyezkedik el valszeg a magasabb órajel miatt. most keztem tuningolni, 400-as FSB-n volt az E6400-am, a lap egyébként 470-ig bírja, de most el sem indult 400*8-al, 400*6-on elindult, de a hdd-ket már nem látta, aztán shutdown.így gyorsban 350-es fsb-vel keztem el szórakozni, ezt úgy látszik szeretni, alapfeszen (1.264v a lap droppolása miatt) 2800-on még stabil a cucc, 3150-nél már kell neki adni egy kis kakaót, most 1.28v-ot kap a laptól prime95 25.2 megy már fél órája, talán jó lesz.. bár néha 82fokig is felkúszik egy-egy mag hőmérséklete!!!
prime alatt a gépem 390w-ot zabál!
lehet tényleg lesz egy p35-ös lap a mostani helyett, ill vagy víz, vagy valami igennagy, jó hatásfokú procihűtő beszerzése ajánlott. -
Qru
MODERÁTOR
Az lesz, csak még kivárom ténylegesen mennyit nyújtanak a Dx10-es játékoknál ezek a kártyák. Meg addigra az áruk is esik szépen... Szóal még egyenlőre nincs vga vásárlás terítéken, majd februárban. De akkor már kell, mert erre várok: [link] Ehhez meg már kevés lesz a 256MB-os 7900GT-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest