Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Driver hiba volt. Viszont lehet én értem félre, de a genkernelnek nem az lenne az egyik feladata, hogy úgy állítsa be a kernelt, hogy az mindent felismerjen? Azaz ha működik valami a live cd alatt akkor működnie kellene boot után is? Ebből nekem legalábbis ez jött le:
"genkernel works by configuring a kernel nearly identically to the way the installation CD kernel is configured. This means that when genkernel is used to build the kernel, the system will generally detect all hardware at boot-time, just like the installation CD does."
De lényeg, hogy meglett a hiba, és bootol is a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest