- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #14292 üzenetére
Nekem a Dendro csirke alatti területet a napi farmom, 20 fungi van odalent akiket egybe össze szoktam húzni, majd ganyu + kazuha kombóval vagy zhongli meteorral egy csapásra eltakarítani. Eléggé satisfying egyszerre annyit megölni
Mivel úgysincs elég boss material ezért nem feszülök rá nagyon, ezt az egy spotot kitakarítom néha. Annyi meg volt hogy felhúzzam Nahidát 90-re.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #14238 üzenetére
Én darabokban csinálom (kb 2 óra ment eddig bele összesen), egyenlőre az elején sok mindent skippeltem mert vagy 10x felépítik azt az expozíciót amit már amúgy is tudunk. A legelején a terv megbeszélésének skippelése és aztán flashbackben felhozásának értelmét sem látom egyáltalán, azt gondolják hogy annyira debil mindenki hogyha ott elmondják akkor 15 perccel később a playerek már nem fognak rá emlékezni, így inkább releváns flashbeckeket tolnak adott pillanatokban az arcunk alá??
Amilyen erős volt az előző két quest, annyira gyenge a mostani egyenlőre számomra
Szerk. egyébként nem nagyon merek (itt sem) olvasgatni, nem akarok spoilerbe ütközni.
Nahidával sajnos elmentem pityig úgyhogy vagy scara, vagy dehya nem lesz meg valószínűleg
De nagyon tetszik a karakter és eléggé ráfüggtem a random material gyűjtögetésre az E-vel
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #14238 üzenetére
Diluc nekem már a wish ellenségem... Nagyon para, hogy őt dobja. (C6). Nagyon nehezen venné be a lelkem, ha őt kapom most, pitym 75. Inkább egy Qiqi.
És lassan eljön az az időszak amikor nagyon fogok haragudni erre a rendszerre.
Akkor ott vmi más volt nálad ps5// nekem 90-nel töltött ma délben 1 giga 12mp volt... -
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #14227 üzenetére
Szerintem a szinkronnal nem függ össze, mert cserébe Paimon többet beszél.
Valszeg az utóbbi a fő ok, de két szék közé ültek ezzel a megközelítéssel. Azért olyan, hogy "self-insert" legyen, de közben meg van személyisége, ami kiüti a self-insertion-t.Mike: Nekem a Genshin is pont olyan szokatlan módon kezdődött, mint az animenézés. Pár éve elkezdtem követni egy sportolót, mert szembement a dogmákkal és érdekes dolgokat csinált, aztán olvastam a könyvét, amiben ajánlotta a One Punch Man-t, amiatt kezdtem el animéket nézni.
Van egy csatornája, ahova edzéshez mixeket tölt fel, amiknek főként anime háttereket szokott adni és az egyiknek a Raiden booba sword signature pose-a volt a háttere és rákerestem milyen animéből van ez, mert elég epic.Aztán retrospektíven megértettem, hogy a többi háttér, amit nem tudtam honnan van mi is volt, mert addig került oda diluc, eula, hutao, zhongli, noelle, beidou...
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #14177 üzenetére
https://youtu.be/9NTM5Bqzu68
kb 1:00-nál van a lényeg. -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #14097 üzenetére
Örülök, hogy csak azután néztem meg, hogy hazaértem, mert nem tudom hogy magyaráztam volna ki...
Nem, tudom megmondani, hogy önmagában mennyire tud érzelmi hatást kiváltani, de ismerve a dolog háttárit, bizony erős volt a hatása. Feláldozta ha úgy tetszik a lelkét, hogy megmentse Sumerut, erre megáramoljék szegényt mondván túl gyenge, hogy az istenük legyen. Pedig ha tudnák hiába Ei harci képességei Zhongli 6000 éves bölcsessége, hiába, hogy Venti a Primordial One unokája... Abból amit megismertem a mágia működésével kapcsolatban merem állítani, hogy Nahida a potenciálisan legerősebb Archon.
Csupán egy kis önbizalom kell neki...
...
S még mindig szomorú vagyok miatta, de így már érthető a NERF. -
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #14056 üzenetére
Eleve a játékra költeni nem éri meg, szóval nem értem miről beszélünk.
Egyéni preferencia, hogy adott skin vagy 12 wish egy választott karakteren ér többet.Konstellaciókra, fegyverre sem éri meg rámenni, mert a karakter már úgyis megvan.
Sőt talán még a skin a leghasznosabb upgrade, mert azt legalább látja az ember, a fegyvert már elig, a C-t meg (a nagyobb számokon túl) egyáltalán nem.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Mike
veterán
válasz
Sordoran #14039 üzenetére
csakhogy kristályt max veszel, 1890 kristály pedig 11900 HUF
persze mindenki maga dönti el mire költi a pénzét, de én jobban preferálom az irl pénzért az irl ruhákatvégülis, ha fél évre megveszed előre, akkor igen, akkor is 12k, oké, kapsz érte fél évig primót is
nálunk a welkin 2K -
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #14007 üzenetére
És Raiden; Eula; Hu Tao; Ayaka; Ayato; Shenhe; Yelan; Xiao és egyéb inazumai karakterek (mint lehetséges 3.3, 3.4 rerunok) is mind megvannak vagy nem kellenek jobban, mint Yoi?
De jó neked.Nekem Raiden, Shenhe, Eula kellene legfőképp, utánuk Ayaka, Yelan, Nahida, Alhaitham jól jönne. Ez egy 1-2 éves project. Ha Dehya kitje olyan lesz, akkor ő is kell majd.
Design-ra Jeht nagy kedvenc amúgy (Candace és Nilou mellett), kár hogy csak NPC.
Eddig Zhongli és Kazuha volt a 2 legjobb pull-om. Kazuhával közlekedni és Zhonglival bányászni OP, más nem is igazán számít. Úgy lettem Kazuha main, hogy észre sem vettem.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #13837 üzenetére
Számomra az válik könnyebben unalmassá, ami a részemről nem igényel extra figyelmet, ami a Genshinben a csapatok/karakterek 90%-ka. Mindig ugyanazt kell csinálni, ez ilyen játék, rotációkon alapul
Ezért húzok folyamatosan új karaktereket és próbálok ki új csapatösszeállításokat.
Két szituáció van amit nem sikerült még megunnom hónapok / évek óta, Hu Tao kombózás, mert oda kell figyelni az időzítésre és a pozícionálásra (plusz imádom az animációját és a hangeffekteket
), és a kedvenc Ganyu melt csapatom (Zhongli - Kazu - Benny - Ganyu), mert ott meg a rotációkra kell nagyon odafigyelni, egy kis hiba és teljesen el van cseszve a dolog (pont ezért nem is játszok vele már, mert az abyssban egy jóideje már csomó minden szét tudja cseszni a rotációt, ami inkább frusztráló mintsem engaging).
-
-
nonsen5e
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #13831 üzenetére
Tanuld meg a kombókat és akkor nem lesz unalmas
Nekem a mai napig az 12N2CD (Bowtae) combo a legélvezetesebb dolog a játékban
-
vakablak93
őstag
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #13828 üzenetére
Tipikus MHY. Szemetgyönyörködtető animációkat csinál, amiket nem fogsz használni, mert nem éri meg. Amiket fogsz, azok meg középszerűek, nem érdekesek.
Cyno, Eula, Itto, Raiden, Tartaglia (?) mellett hány kivétel van, akik kitjének hasznos része szépen /érdekesen animált?
-
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #13750 üzenetére
Szerintem azt csak max a beta testerek tudjak.... en 2PC Tenacity-t es 2PC Glided dreamst lattam, vagy 2PC hearts of depth. HP sands Hydro dmg bonus Crit Circlet, de ezt nem ajanljak mert inkabb a bloom dmg-re hasznalhato es akkor full HP mindenbol. Nilounak minnel tobb annal jobb alapon. ezek kozul a HP flower , ATK feather, HP Sand ami 100%-os... azt akar farmolhatod is mar. A tobbi csak spekulacio.
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #13670 üzenetére
Kazuha valóban jó, bár én előtte rá szoktam kenni az egyikre bennyvel egy tüzet és akkor a kazuha hold E a hili és samachurlökkel végez is.
Burst független dmg dealernek nekem csak ganyum van, aki szintén lassú.Yelan most nem prioritás, hutao-m meg sosem lesz. Kik E-jevagy NA-ja hatékony még?
Eula azért vonz, mert noelle-nél és dilucnál is azt éreztem, hogy "de jó lenne, ha nagyot ütne a normal attack".
Legjobban egy Beidou-Eula hibridnek örülnék, akinek a NA-ja ér valamit és tud parryzni, a burst meg valami olyan lenne, ami a bossfightok időtartamát lerövidítené. Nem zavarna, ha abyssra kevés lenne, csak OV-ben üssön elég nagyot ahhoz, hogy ne legyen unalmasan lassú.
-
F34R
nagyúr
-
Sirandrish
Topikgazda
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #13543 üzenetére
Jó, de ha 11-ig megcsinálod az már elég, mert a primó nagyját kiszedted. A baj, hogy nekem még a 10 se megy 9*-ra.
(Mondjuk újrapróbát nem is csináltam, mert annyit nekem sem ér.)
Egyfelől hagynám a francba, de közben meg szuttyogok a web eventekkel meg check-innel primóért. Bár ami azt illeti azokat is jobb lenne elengedni, viszont akkor primóert ládát nyitni sem éri meg stb. Végül ezekből számottevő primó tudna összegyülni és a FOMO nem engedi elhagynom őket...
"Suspicious" homokgolyó.
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #13539 üzenetére
Ja, hát az abyss nem tesz jót ilyen szempontból, de nem akarom, hogy kárbavesszen az a primó... 🥺
Shironak amúgy, ha jól emlékszem lvl90 minden karaktere.Mike: De ugye használod az interaktív mapot vagy valami farm guide-ot a bogarakhoz?
Amúgy tök cukik, mikor gurítják a szart. -
Cassi
őstag
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #13442 üzenetére
Azthiszem ez pont ugyanigy van....
En is ugy tudom hogy reinkarnalodott es ebbol lett Nahida, vagyis Lesser Lord Kusanali. Scaramouche meg kicsit haragszik mindenkire, a vilagra, az "anyjara" de leginkabb sajat magara. Szerintem ha megbekel akkor konnyen nem a Fatuikat fogja ezutan kovetni, sot szerintem Dottore is csak azert akarja "megjavitani" hogy tovabbra is a befolyasuk alatt legyen. Mashogy sajnos nem lehet felvenni a harcot ellenuk... 1-1 magasabb szintu Fatui Harbringer megegyezik az Archonok erejevel. -
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #13446 üzenetére
Jó, igazából az mindegy, de a Traveller/Paimon se realizálta és osztotta meg a többiekkel. (Ha jól emlékszem) Ennek ellenére én egyértelmű utalásnak láttam.
Lehet amúgy, hogy az emlékeket csak hallották akik ott voltak, de nem látták, így Travelleréknek sem volt egyértelmű? -
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #13442 üzenetére
Én azt hittem, hogy egyértelmű, hogy Kusanali Rukkhadevatának a maradványa, bár valóban, ezt a karakterek, akik látták az emlékeket nem jelentették ki vagy nem realizálták, míg a Sageknek fogalmuk se volt semmiről. Szerintem vonhatunk is párhuzamot az Aranarákkal, akik erőkifejtéskor felemésztik az emlékeiket, logikusnak tűnik, hogy a Greater lord az emlékeit, testi fejlettséget, tudását,és talán intellektusát is javarészt felemésztette az áldozatával és ez hagyta hátra Kusanalit. Ez magyarázza, hogy honnan lett olyan hamar új dendro archon. Ez a sor csak egy teszt, hogy Shift+enternél különszedi e a két sort a spoiler tag. Szerk: nem szedi külön. -
nonsen5e
veterán
válasz
Sordoran #13408 üzenetére
Ezt számolgatom én is, hogy milyen eséllyel tudnám megszerezni Nilou + Nahidát is.
Lesz 35 fatem addigra, most van 15000 primogemem, 75-ös pityn vagyok 50:50 előtt, Nahida banner végéig még van hozzávetőlegesen 1.5 hónap, Sumeru exploreral meg questekkel pedig még sehol sem tartok.
Tippre egy tucat rollt megérhet, hogy bepróbáljam Nilou-nál a fifty-fiftyt, a maradékből meg kijönne egy Nahida hard pity is ahogy számolom.
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #13408 üzenetére
Másodiknak Childe és Yae valószínű az akkor esedékes event miatt, de ez a Nilou banner ideje alatt úgyis kiderül.
Mindenesetre, nem kell azonnal mindenkit behúzni, úgyis lesz rerun, legalább lesz idő kiépíteni az adott karaktert.
Ha választani kell Nilou és Cyno között, akkor lehet érdemes megvárni, hogy kik lesznek Nilou 4*-jai és a szimpatikusabb 4* trió bannerén pörgetni.
Vagy ha rámész Cynora és kiesik, akkor még ráhúzhatsz Niloura mondjuk 30-40-et, amin belül ha kiesik, akkor jackpot, ha nem akkor elengeded.Cyno előnye, hogy short male, igy lehet vele bunny hoppolni (ez igaz a tall male es tall female karakterekre is), Nilouval nem. (Ez kicsit zavar Ganyunál is, mindig át kell váltsak kazuhára. Ezért is kell overworldre egy Shenhe vagy Eula.
)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #12900 üzenetére
Én kicsit sajnálom hogy ezzel a struktúrával mentek, mert így annyit tudunk hogy érdemleges dolog majd csak a journey végén azaz 3-4 év múlva fog történni, addig csak a tesvér útját követjük és információ morzsákat kapunk. Valószínűleg valami loop dolog lesz itt amit mi (akár közösen) fogunk megszakítani?
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
Sordoran #12803 üzenetére
Elvileg csak streamelni kell x időt. 6 óra 200 primo, 9 óra +250, 12 óra +350. De limites szóval nem tudom. Meg azért ha már streameled akkor nézheted is a sajátodat és kapod a dropot
Sivatagnál jó lenne olyan, esetleg beszakadhatna alattunk és lefolyhatnánk valahova amit felfedezhetünk, esetleg véletlenszerű harcokba keverednénk. Gyorsabb mozgásra meg úgyis kapunk egy repülőszőnyeget amit pimpelhetünk.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #12796 üzenetére
Én sem teljesen érzem át most ezt a foshullámot. A bugokkal, unalmas átvezetőkkel, az indokolatlan időhúzással egyetértek, de ezt leszámítva, szép változatos az új hely, elég nagy és rengeteg tennivaló van. Sok új élőlény és matéria amit lehet gyűjtögetni, ráadásul kellően átláthatatlan helyenként, ami megnyugtat, mert most egy jó darabig végre nem csak arról fog szólni a játék, hogy 10 perc alatt eldurran a napi resin és viszont látásra, hanem a felfedezésről. És a végére sem fogok érni, mire nyílik is a következő része a területnek.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sordoran #12777 üzenetére
Én megcsináltam mindent amit találtam, és az eventre csak most néztem rá egyáltalán
Viszont most meló jön, szóval érdemben majd szerdán, vagy szombaton tudok vele foglalkozni.
Ez a fentebbi téma jobban birizgál, mert a vidi alapján megvan, a játék mégsem pipálja ki... -
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #12697 üzenetére
Én is még csak ott tartok, eddig semmi gond.
Andrish: Olyan nyelvre kell tenni, amit értesz és akkor nem kell olvasni.
Mondjuk most pont Japánon vagyok, amit még nem értek.
Én amúgy animenézés helyett szoktam Archon és Story questeket csinálni, szóval eleve sok szövegre számítok. Inkább ez, minthogy mangát keljen olvasni. De lehet, hogy csak nagy a szám, aztán pofáraesek később. -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #12570 üzenetére
S örüljek neki, hogy ugyan azon a szigeten, mi?
174 van meg a 182-ből.
De azért elég fárasztó végigmenni az alapból több órányi videóanyagon.
Van hogy két óra macera után sincs új láda, máskor meg hirtelen ott van előtted 4-5 láda, csak meg kellett volna kerülnöd egy dombot.
Fischl domaint meg "imádtam". Mér az is élvezet volt, mire megtaláltam, hogy a videó készítője honnan indítja a tutoriált, s mindezt egyetlen ládáért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel topik
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest