- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Urzu_7 #12200 üzenetére
A rewardok 95%át mindig gyakorlatilag ingyen kapod. Mármint kb semmit sem kell érte tenni. A maradék 5% (ami általában kb semmit sem ér, mert néhány ezer mora, vagy pár kavics), amiért küzdeni kell. Ha sokallod a nehézséget, hagyd ott a pics*ba..
Semmivel sem leszel hátrébb azoknál, akik megcsinálják.. -
Sordoran
addikt
válasz
Urzu_7 #12200 üzenetére
Irreális elvárás, hogy minden event olyan magas szintű legyen. Ez csak egy szokásos harcolós event, csak kapott egy Diluc-os hátteret amivel behozták a skin-t. Mindig megy a panaszkodás, hogy nincs kihívás bennük, na most a legnehezebb szinten van. Akinek kedve van hozzá küzdhet, de én annyi jutalomért nem idegelem magam, elég nekem a sima 3*-os.
Úgyis csak a primogem a lényeg.
-
xeon forever
addikt
válasz
Urzu_7 #12193 üzenetére
Ez a Dilucos csak úgy kellett a skin mellé, amúgy semmi értelme.
ja meg pár Primo
A szigetes meg még kevés is lett szerintem, sokkal több tartalmat be lehetett volna tenni ekkora területen.
A kastély pl porzik rendesen. Mona sziget elég hosszú lett, Kazuha olyan MEH, a rockos csaj pedig olyan közepes lett. -
Sordoran
addikt
válasz
Urzu_7 #11423 üzenetére
Én is próbálkoztam már ritmus játékkal mobilon, de tényleg csak próbálkozás volt. Viszont jópofa volt az is, és előző genshin zenés eventeket is csíptem, de ez most nagyon elüt az eddigiektől.
Ma hallottam egyik ügyfelünktől, ami ide is illik: nem rossz, de a jó nem ilyen.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Urzu_7 #10446 üzenetére
Jah... Kihívás... Nekem achik közül csak a commission achik hiányoznak amihez excel táblát kell vezetnem (!
) és a time gated cuccok vannak (horgászat, teapot farmolás, kisállatok elkapása stb)...
Előbbi lehetetlen excel tábla nélkül mert olyan kacifántos a teljesítésük.
@Shiro: 150k mora és 40 primo. Komolyan mondom szerintem ők most azt próbálják kitapasztalni mi az a legkisebb mennyiségű ingyen cucc amit adnak ami nem cseszi fel a f2p játékosokat. Nekem már kicsit elegem van hogy infúzión csepegtetik a jutalmakat, 2.5 patch a játék megjelenése óta a legkevesebb primót adta.
-
jonnyjoker01
veterán
Én azt mondanám 100+ %-kon
Kis nyamvadt i5-6200u + ihd 520 kombóval próbáltam trükközni valamikor mert nemrég volt újrapasztázva a proci, mondom lehűtöm a szobát, két pulcsiban ültem le játszani 10 fokban
. Tabletről leszedtem a TDP limitet, egyedül a PROCHOT-ot hagytam bekapcsolva (90 C-nél jelentősen visszavesz magából és afölé nem engedi a hőmérsékletet semmi áron). Procit, GPU-t, undervoltoltam. Alapból 15W a max Turbóval, 10W nélküle. 22-25W-ot fogyasztott így Genshin közben, nem is futott annyira szarul, de kb 2 perc alatt elérte a 90 C-t a CPU úgyhogy megijedtem, hagytam az egészet a fenébe, maradok mobil géjmer.
-
slimG
tag
Ryzen 5 2600X - 60% körül, allcore 4Ghz, nincs rajta tuning, bios alap beállításokkal.
GeForce RTX 2060 - 100%, gpu folyamatos gyári OC alatt van de vram az kb 3Gb amit használ. Minden graf beállítás maxon, render 1.0 egyedül. Azt egyszer próbáltam 1.5ön de valami retek hangos lett a vga hűtése, inkább hagytam 1.0n. -
jonnyjoker01
veterán
Gyorsan kell elkapni őket, mert ha közel kerülsz hozzájuk, elkezdenek elrepülni. Ha nem sikerült elkapni akkor egy kis repülés után eltűnnek, majd pár perc múlva újra megjelennek az eredeti helyükön.
Ha az eventben láttad, akkor simán meglehet hogy más volt a host (azaz az ő világába kerültél bele), nyersanyagokat meg el lehet vinni mások elől, a te világodban attól még megmarad.
-
jonnyjoker01
veterán
Nagyon eltalálták a felfedezést ezen az új területen. Elsőre azt hittem, hogy kicsi lesz, de aztán kis sétálgatás után láttam mennyire vertikális és tele van tartalommal. A puzzle-k is nagyon jók szerintem. Nekem még "csak" 70%, de nem sokáig
Néha elgondolkozok azon, milyen fasza lesz a játék annak, aki 5-6 év múlva kezdi el. Mi kis darabokban kapjuk meg ezeket a dolgokat, elképesztő belegondolni milyen végigjátszani az egészen megszakítás nélkül. Hatalmas játék lesz belőle az évek múltával és mindezt teljesen ingyen élvezhetik majd /vagyis meghitelezik nekik a játékot most a whale-ek
/.
-
Sordoran
addikt
Nekem is volt már ilyen párszor. Igazából nem is az zavar hogy máshova dob, ha közben Inazuma-n azt adná ami kell.
Ha már témánál vagyunk, ami kellene nekem az a "O Archon, Have I Done Right?" quest teljesítése. Kezdetek óta próbálom lekövetni és megcsinálni amit kér (leírás alapján), de egyszerűen nem adja be. Valakinek van egy normális leírás hozzá? (amit én találtam az alapján nem akar összejönni, néha nincs ott másnap az inspectelni való se)body007: Hiányzik archon quest, előbb azt teljesítsd.
-
csuzda
aktív tag
-
Sordoran
addikt
Ez új, vagyis erről nem olvastam.
Forrás van esetleg? Mert nálam akkor nem jön ki a matek. Tegnap villant az 500 halas acsi, és mivel 3 napból 2 nap horgászok csak, az napi átlag ~83 hal.
Shiro: A végén bukik a dolog, mivel Hu Tao nem adja oda a Zhongli-ját senkinek, egy csapatba pedig biztos nem lesznek.
Noelle tervben van hogy majd felhúzom, de ezt is régóta hajtom.
Most az artifactokkal szenvedek, már 950+ db 5*-os van szóval szelektálni kell. Igazán megoldhatnák a kezelését ennek jobban, ne csak lakatolni lehessen, hanem betörni is azonnal xp-ért. Talán emelni fognak 2.2-ben limiten 1500-ra, de az megint csak elodázás. Jobb kezelést követelek! -
Sirandrish
Topikgazda
Látom nem csak haverom ilyen piszok máker. A legutolsó 10esbe volt neki Yoimiya, majd a mai első 10esbe nyitott egy Mona-t, ezután ráment az alapbannerre, ahol kapott valami 30as pityre egy Jade speart, majd kivette az 5 sima fatet, amiből kapott 2 sucroset, meg egy Sara-t..
-
Shiro
senior tag
Kipróbáltam mikor megkaptam, de erőforrás hiányában csak lvl40-ig húztam.
Pedig fejlesztés szempontjából egy igazi Jolly Joker.
Lehetőségei szerint szerintem az EM az valamivel jobb, de ha ATK-t tudtál csak kifarmolni akkor az sem rossz. Bár talán Heal szempontjából C6 alatt jobb az ATK.
Szóval EM, ATK akár vegyesen is jó lehet neki.
Substastok szempontjából szintén EM és ATK valamint ER legyen a prioritás.
Artifact szettek közül szerintem a Viridescet a legjobb de alternatívaként jó lehet a Maiden ha inkább gyógyítani szeretnél (Bár talán heal bónusz nélkül is elég erős ezen a téren) Illetve az Emblem of Severed Fate is, ha csak a Burst-jét használnád. Bár ez esetben érdemes ATK-ra fókuszálni más különben a szett bónusz elvész.
Fegyverek esetén pedig bármi ami ATK vagy EM bónuszt ad. (Esetleg ER ha csak a Burst-je kell)
A te esetedben lehet ráraknám a Rainslashert és akkor ránézésre egy Hydro-Electro csapatban elég jól tudna teljesíteni. Alternatívaként pedig a Prototype vagy Favonius ha azok esetleg nem kellenek más karakterekre.
(3 csillagosok közül csak Debate Club és Bloodtainted)
Talenteknél pedig elég a Skillre és a Burstre fókuszálni. A Normal Attack Infusion hiányában szerintem felejtős.
Ha pedig sikerül elérned a C6-ot ott érdemes erőteljesebben fókuszálni az EM-re. De C5-ig még nincs akkora előnye az EM-nek.
Szóval összegezve: EM>ATK halmozása valamint Skill és Burst használata. -
Shiro
senior tag
Mona? Gondoltam én itt Lisára meg Fischlre is. De Mona valahogy kimaardt az ötlet ládából.
Szóval akkor a burst lesz a lényeg ami 5 másodpercre növeli a szörnyek által elszenvedett sebzést, ami lvl10 esetén 60%
Kérdés: A teljes sebzésre vonatkozik, vagy csak simán hozzáadódik a többihez?
Az első eset az nagyon fasza, az utóbbi viszont már nem annyira. Így a 60% effektíve már csak 22-25% lenne. -
Shiro
senior tag
-
Sordoran
addikt
Na most szégyellem magam, bár ismerős volt a hangja Eula-nak, de nem tudtam hova rakni. Sőt, elsőre nem is tetszett annyira a japán hangja (karakter idegennek tűnt), végül megkedveltem story quest alatt. Na de az, hogy nem jöttem rá, hogy ő adta a hangját Makoto Niijima-nak (Persona 5) és Mikoto Misaka-nak (A Certain Magical Index) is többek között (és még jó pár ismerős név van wiki-n mellette), ez szégyen.
Hu Tao-nál egyértelmű volt, ott sokat nyomott a latba Rie Takahashi. -
Sordoran
addikt
Urzu_7: És kell is Eula, ezért kell még 15k primo? Ami amúgy csak maximum 14.400, szóval spóroltam neked 600 primot.
csuzda: Diluc itt nem játszik, az bármikor bejöhet.
Venti sajna nem várható ismét így, bár szerintem vissza fogják hozni a standard bannerhez hasonló ömlesztett formában a korábbi karaktereket Inazuma érkezése után. (tehát ezek a kiemelt karakterek kapnak egy közös gyűjtő bannert, kiváltva a mostani standardot, talán, szerintem)
Sirandrish: Tudjuk, neked minden bejön. Irigykedünk is rád.
F34R: Ganyu, Eula és pár hónap múlva jön Ayaka is. Ezek mind dps-ek, szóval bármelyikkel jól járnál, esély mindegyikre van. Eula aktuális, Ganyu talán még idén jön ismét, és Ayaka is ugye. Csak győzd kivárni.
-
csuzda
aktív tag
A world permissiont miért tiltod le? Akkor a barátokat nem tiltja ki? Én hagytam Join after approval-on, vagyis csak akkor jön be valaki, ha engedélyt adok neki.
És ha már ez a téma, van a játékban rendőrség? Egy bűncselekményt szeretnék bejelenteni, miszerint ellopta valaki a boltomból a macskámat [kép]
-
törölt tag
A fa-respawn nem időrendszerű, hanem azt nézi, hogy hány fát ütöttél meg a legelsőt követően. Tehát ha az első kiütött fa után még megütsz 10-et (amik még érintetlenek voltak), a legelső fa újra lootolni fog. Aztán ugyanazon az útvonalon már a következő is és így tovább.
-
F34R
nagyúr
Egyebkent... valami hydro karakter + jeges.. es add ra folyamatosan pl a hydro attackot... akkor be fogja adni. nalam ugy nezett ki, barbara + kaeye megfagyaszt majd barbaraval adtam neki. de mukodott kaeya normal attackjaval is. Videoban lattam, nincs mit veszteni alapon kiprobaltam es mukodik.
-
F34R
nagyúr
Noelle chan C0 sosem tudtam neki constellationt huzni... meg Ambernek is elobb jott. igy sajnos a neten levo osszeallitasok nem jottek be. neki az en esetemben atk - s arti es claymore kellene, az meg njncs.. prototypebol illene csinalni, de sem childe gyerek, se farkas matyi, de meg dvalin papa sem adott. az lenne a jo ha valahogy visszanyerhetoek lennenek.
-
Sordoran
addikt
Pont ma reggel gondoltam erre, hogy korábban repetitív harcokból állt az event, majd ezt váltotta legutóbb a "tower defense" jellegű játék, ahol a karaktereid ereje nem számított már. Most pedig kaptunk olyan mini game-eket, ahol semmi szükség harcra már, vagyis csak egy egyszerű ellenfél van és kész. Előny, hogy a gyenge, casual játékosok is ugyanolyan eséllyel futnak neki, hátránya, hogy nyeh... Ez egy fantasy rpg elvileg.
Az íjászkodás pl. PC-n easy, de ps-en vagy mobilon azért szenvedés. A zenélés pedig egy más műfaj, nincs mindenkinek olyan jó ritmus érzéke. A glider event szimplán csak tanuld ki merre érdemes menned és kész. Végül ez a domain, hát ez a szerencsejáték, milyen feladatokat kapsz.
Nem mondom azt amúgy, hogy rossz, kell ilyen is néha. És van több féle játék, tehát mindenki megtalálja ami neki jó, csak olyan semmilyen. Akinek csak a jutalom kell, az 2-3x nekifut és megy. De egyiket se érzem olyannak amit pusztán a móka kedvéért, jutalom nélkül, önállóan elkezdenék csinálni. -
Sirandrish
Topikgazda
Mire gondolsz pontosan?
Nekem ezzel a Peculiar Conquerorral gyült meg a bajom. Megcsináltam 6szor hogy kiszedjem belőle az összes ticketet, de maradt még egy feladat, amit a Great Bubble pályán kellett volna megcsinálni..
Legalább 35-40szer reseteltem az első mapot, abból MINIMUM 30szor a one way lófaszt forgatta ki, a maradék 5-10 meg a Windblume Blessing volt. Ennyit a randomitásról..
Úgy felbaszott hogy az a 20K mora ott rohad meg ahol van -
Urzu_7
aktív tag
Nos a support elárulta hogy hogyan kell megcsinálni ami szerintem kicsit vicces szóval megosztom.
Head to Cecilia Garden Domain (lowest difficulty solely for achievement purposes) with Kaeya and Lisa in your team, consider using low power equipments. Freeze all 5 Hydro slimes with Kaeya and then use Lisa to attack them while frozen. It'll only hit one slime, then her attack will be electric conducted to the other four slimes, which will then complete your achievement. Röviden. Nem a Superconduct által kell megölni az ellent hanem az abból jövő Cryo AoE sebzéssel. Apró részlet hogy egyszer sikerült megcsinálnom azóta semmi pedig ugyanazt csinálom egymás után
-
Sordoran
addikt
Tehát kell egy pyro karakter, ezért 3 másik pyro-t húzol addig? Forró egy csapatod lesz.
Amúgy a welkin-t megvehetnéd, nincs 2000 ft, és rögtön kapsz 300 crystal-t (ami 1:1 arányban váltható primo-ra), majd 30 napon át napi 90 primo. Ezzel együtt simán megvan a kívánt mennyiség. Pénzköltős opciók közül ez a legjobban megérő, csak ugye 30 napra lebontva kapod meg a jutalmat, és így nem is tudsz többet venni belőle egyszerre. -
Shiro
senior tag
A passzív talented, az Encore az ami 15-ről 20 mp-re növelte
Minden elemental orb 1 mp-el növeli az idejét. (legfeljebb 5 mp-et ad hozzá)
A nagy ellenfelek 75% 50% 25%és 0% életerőnél adnak egyet.
Ehhez jön, hogy Barbara C1-es passzívja 10 másodpercenként ad 1 energy-t. (megnéztem, úgy néz ki, ez is hatással van rá)
Szóval mivel gyorsan elégeted, ezért meg tudtad növelni a skill időtartamát 20mp-re -
jonnyjoker01
veterán
A geo crytsallize + resonance buff nagyon durván megdobta ningguangom sebzését is. Ulti most már 10k+ gemenként (eddig 8k körül volt), ha mindegyik betalál akkor 120k+ total sebzés
. E 17 ezer helyett 24 ezret sebez. Charged attack is ugrott egy pár ezerrel, 12-13 ezer körül van valahol már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Magyar az űrben
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Horgász topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest