- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #3040 üzenetére
Nem igazán értem, egyedül a charged lövéseket célzom, de harc közben arra nem állok meg. Ganyu-nál más kicsit, de Fischl-nél szerintem annyit nem ér. Simán auto aim-el mennek a lövések, és pl. ruined guardot lövöm szemen ha arra kér külön célozva csak.
A Diluc problémád picit átérzem, én is unom picikét Fischl-t, mármint továbbra is szeretem, de nem ártana kis változatosság. Ezért is fejlesztem jobban Mona-t, és majd Ningguangot is. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #3033 üzenetére
Nem tudom miért nem szeretitek az íjászokat, én nagyon jól elvagyok Fischl-el. Mondjuk ha mobilról játszotok az érthető. Tegnap totlam mobilos accon egy 10-es wish-t, nem esett ki sajna. Nagyon húzok afelé, hogy ps-en is rápörgetek egy tizest, ha kiesik akkor pedig necces lesz Hu Tao, de azért jó eséllyel futok neki így is (90+ wish meglesz rá, szóval az 50% esély fix.
) Sokat elmond a játékról, hogy még így is nézegetem mekkora csomagot kéne vennem ha ne adj isten...
Röviden, ha kiesik Ganyu jól elleszek vele, és Hu Tao-nál izgulhatok, ha nem esik ki, akkor pedig Hu Tao fix meglesz, és majd kibírom valahogy Ayaka-ig. -
Sirandrish
legenda
válasz
#44330240 #3036 üzenetére
Nekem most van kis játék a csapatban.
Diluc, Qiqi, Fischl, Tartaglia, vagy Diluc, Barbara, Fischl, Ganyu...
Mindkét csapattal élvezem a játékot, és mégiscsak kis változatosság...és a 4 elem mindkettőben megvan
Ezen kívül még Geonak majd idővel befejezem Ningguangot, meg majd lehet megpróbálom kiszedni Anemonak Xiaot, bár nagyon sook Primo kéne hozzá, de mindenesetre utána full leállnék a karakterekkel..
Felesleges lenne után bárkit is kiszedni..max 4 csillagosokra fogok menni a Constellation miatt..
De még meglátom milyen fegyveres banner jön be Xiaoval, mert ha bejönne a wolfi vagy valami egyéb brutál Greatsword, akkor lehet maradni Sucrose szelesnek -
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #2874 üzenetére
Én is hasonlóan állok. Bár Ganyu tetszik, de még egy nyilas karaktert nem akarok húzni. A cyro miatt még jó lenne, de arra lehet kivárom én is Ayaka-t. Hu Tao kb. fix meglesz, mert Zhongli volt legutóbbi 5 csillagos, azóta volt 54 wish, tehát még ha következő nem is fix, de utána ő kell legyen, spórolással pedig meglesz rá a keretem. (beleszámítva a 7 fate-em és a 11.258 primogemem, a fix dobáshoz kell még 6.662 primogem, vagy egyenértékű fate, ez pedig meglesz másfél hónap alatt, mivel mostani BP is szépen halad, valamint napi 60 jön napikból, és 90 a megvett login ajándék)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #2864 üzenetére
Ki fog erre ráugrani? Illetve ti hogy álltok hozzá event bannerekhez? Amikor olyan jön ami tetszik arra eltoljátok wish-eket, ha nem jön be más bannerre megy el, vagy tartalékoltok következőre?
Jelenleg ez kering a neten, szóval lehet előre tervezni kicsit, érdekelne van-e valaki aki ennek megfelelően visszafogja a primogemjeit.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #2441 üzenetére
Nekem lett 7 acquaint fate, és utolsó előtti wish egy 5 csillagos fegyver volt. Ennek ellenére dobott egy Barbara-t (C3) és egy Mona-t (C2), szóval eléggé örültem, utóbbinak, Barbara nincs csapatomban.
Kiemelt banner pedig nem izgat, bár néhány Fischl jó lenne, de előbb kivárom 3 hét múlva mi várható következőből, aztán eldöntöm melyikre áldozok.
Az új pálya rész tetszik egyébként, le is toltam sztori questeket, szóval ma se toltam CP2077-et. -
Sirandrish
legenda
válasz
#44330240 #2419 üzenetére
Köszönöm!
Nekem egy Benettre és egy Fishcl-re fájt a fogam.
Nyitottam egy 10eset az új bannerből, abból jött is egy Benett, de mivel Fischl már C5ös volt, így nem nyitottam rá még egyet.
Viszont az ascendekből kijött majdnem 30 bogyó, ami az alap bannerre vonatkozik, így elnyitottam azokat, és mit kaptam? Fishcl-tSzóval megvan a C6 neki
-
saelin
veterán
válasz
#44330240 #2215 üzenetére
Számomra még mindig hihetetlen hogy egy free to play anime játék ilyen jól pörög. Redditen több ezer felhasználóval többen követik mint a most megjelenő Cyberpunk-ot. Gondoltam hogy szép és jó játék lesz, de szinte egyértelmű volt számomra hogy sikeres nem lehet, mert túl "weeb" ahhoz.
Nálam a Mihoyo előlépett egy olyan fejlesztőcsapattá akiknek a jövőbeli munkáikat is szívesen fogom látni. Ez a free to play vonal nekik nagyon bejött, de ettől függetlenül szívesen játszanék tőlük egy teljes áras anime AAA játékot is. Megvan hozzá a tehetségük bőven. -
Sirandrish
legenda
válasz
#44330240 #1775 üzenetére
Eszembe jutott
Tessék parancsolni.. -
Jumbozorz
senior tag
válasz
#44330240 #1325 üzenetére
Atyaég. Nem tudom mit csinálsz
Nekem 10015 van foglalt. Mit halmozol?
1 csillagos artifactokat?
Más: Miért jó, hogy egy artifact 5 részből áll, amikor azért nem ad plusz dolgot, ha mind az 5 artifactom azonos szettből van csak 4 darab. Vagy valamit benézek? Vagy érdemes 4 szettet kimaxolni, majd az 5.-be berakni egy koronát, ami egy szettes effektje van?( elemental res..ilyesmi). Mit gondoltok?
-
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
#44330240 #608 üzenetére
Hát ez szép. Gratulálok. Kicsit félek már lassan, hogy olyan hőst húzok ki, ami tetszik és akkor upgradelnem kellene
, mert a MORA-ból állandóan kifutok. Nem tudom ti, hogy vagytok vele. Jelenleg 70-es lvl-re húzom a 4 fő MAIN-emet, de mindig elfogy a pénz. Nem is fejlesztem a world levelemet 4-sre, mert így a Bossokat egyedül is tudom ölni és a training materialok esnek szépen+amik esnek elegek a 70-es szintig.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #541 üzenetére
Aki még a mostani wish-ekből (este 7kor járnak le) akar magának szerezni pl. Venti-t, annak érdemes nekifutnia. Amit ajánlok, nézze meg a historyban mikor esedékes újabb 4 csillagos item/karakter. Minden 10. wish minimum 4 csillagos, tehát ha előző 5 alkalommal nem azt kaptál, de most 5 wish-re telik, akkor fixen jár egy 4 csillagos. Nekem előző 7 nem volt 4 csillagos, és most harmadikra adott egy 4-est. (igaz duplicate
)
-
Ventur@
senior tag
válasz
#44330240 #483 üzenetére
Na, ezt köszönöm. Mentettem is kedvencek közé, mert van jó pár anemo/geoculus, amit még meg kellene szereznem, hogy az oszlopokat tudjam fejleszteni (lvl 6 és 7-en állnak most).
(#487) Mike: Tegnap kettő olyan helyet is találtam, ahol semmi nem volt. Se kis izék, amikből ha a hármat összeszedem, akkor generálnak egy széltölcsért. Se levegős kicsi/nagy lime-ok (vagy mik), semmi, hogy valahogy elérjem a geoculus-t. Nagy sziklaszírt volt, de az is olyan messze, hogy most 200-as energy-vel sem tudok a szírtről a geoculus-ig elrepülni, hogy meg tudjam szerezni. Pedig csak most pont kettő kellene egy újabb fejlesztéshez
.
-
Steve1207
veterán
válasz
#44330240 #336 üzenetére
Bővülni fog ez még bőven. Be van tervezve új térkép rész is ahogy látom, folyamatosan bővítik napról napra észrevehető apróságokkal. Plusz minden karakternek van fő sztorivonala, még az alap karakter 2-es sztoriban vagyok (karakter adatlapról leolvasható). Így is van még neki 3 szint és a többieknél is van 5 rész. Így nézve bőven van benne tartalom. Az ne is mondjuk, hogy az Achievementeknél még csak 41-et csináltam meg és ott is mindegyiknél jelölve, hogy még csak az 1-es széria teljesítése, úgyhogy biztos lesz 2.
Te már végigtoltad és összeszedtél minden kis fityfenét ládanyitogatásokkal, vision látással barlangrész feltárások? Nekem még a bejáratlan terület is sok azért, tornyokon is van mit fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest