- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Mi szél hozott? Látom Mike-kal volt egy kis összetűzésed, aztán eltűntél.
Továbbolvasva utána azért találtam egy hsz-t scyllafren-től, ami elég rosszul öregedett.
[link]
Parat rerolloltam, a hatodiknal vegre beadta Qiqi-t... Tenyleg aranyos es brutal erosMint a fokarakter, egykezes kardos, de gyorsabb es fagyaszt. Ugyhogy viszlat AR28, kezdem a jatekot elorol
Adrish: grat. Én amúgy bekamuztam másnapra, mikor rájöttem hogy lehet beállítani szülinapot.
Szóval nálam kb a reg-gel egybe esik: júni 5 asszem.
-
Mike
veterán
semmi igenytelenseg nincs ebben
szerintem az ujonnan jovoknek kell alkalmazkodiuk
persze csinalhattok uj trendet
de kerdez meg azokat akik itt vannak mondjuk 2001 ota, tudnak e ekezetek es nagy betu nelkul irni, olvasnieredetileg nem volt utf-8, csak windows 1251, es gondok voltak az ekezetes betukkel, ahogy pl. a GSM kodolasu sms-ben mai napig. a nagy betu, meg hat igazabol az valahogy igy alakult, a internetto de lehet hogy az sg.hu hatasa
tudod mi az az internetto, Deck?
tudod mi az index foruman a nickem? es az sg-n?
es azt sejted, hogy miert sima Mike es nem Mike5458, es hany ember szeretett volna Misi lenni, holott en real Laci vagyok
csak ha mar kostolgatsz igy nyilvanosan -
Mike
veterán
azt mutatja
tudod Deck, eredetileg a neten meg ekezeteket sem irtunk. onnan maradt meg a kisbetu. ez nem irott nyelv, inkabb a beszedhez all kozelebb. szoval ha 99 ota kisbetukkel kezdem a mondataimat a neten, ezen mar a te kedvedert sem fogok valtoztatni, vagy az neked nagyon sokba fog kerulni ; ) -
nonsen5e
veterán
Szintén attól függ.
Ha jól sikerül a játék simán elmegy belőle 10-20-30M darab.
Aztán ha pénzéhesek akarnak lenni tegyenek bele pénzért skineket.
Eladtak GTA-ból 130M-t, Minecraftból 200M-t, BotW-ből meg TloU-ból is 20-20M-et...De a legszomorúbb, hogy hajlandóak az emberek ilyen stílusra ennyit költeni, aztán tényleg az lesz, hogy pár év múlva már nem lesz normális, egyszeri pénzért megvehető játék, csak a fizess havi $999-et, hogy folytasd tovább, és lottózhass egy újabbat.
És ugyanazok csodálkoznak általában azon, hogy én hogy vagyok képes a Gamepass-ért vagy a WoW előfizuért havi 4000 Forintot kiadni, akik ennél másfél nagyságrenddel többet költenek a random mobilos mikrotranzakciókra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged