- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #21036 üzenetére
Nekem pont ezért jött be anno a genshin, mivel tökéletesen ültette át az anime stílust egy open world 3D játék környezetbe. Voltak próbálkozások előtte is, de ennyire kiforrotat aligha láttunk addig, azóta meg persze elszaporodtak a genshin által kikövezett úton haladva.
A HSR-ben a változatosabb karakterek fogtak meg, ott nem annyira kötöttek dizájn ügyileg, mint a különböző Teyvat nemzetek, ahol ránézésre is megmondod ki honnan származik.
A ZZZ viszont nekem nem jött be, fakóbbnak tűnik a világa ami HSR-hez képest elég erős kontraszt, és a legtöbb nőnél túlzásba vitték a méreteket is, minden bouncy. -
CJ4567
nagyúr
válasz
emiki6 #21036 üzenetére
Wuwa-ról annyi eszembe jutott, hogy most volt az évfordulós event, én a MHY megszokás miatt úgy álltam hozzá, hogy tök jó, de biztos különböző pity-t fognak használni az évfordulós bannerek, mint Genshin-ben a chronicled wish. Nagyon meglepő volt, amikor azt láttam, hogy nem, a limitált banner pity-jét használja
-
-
Sordoran
Topikgazda
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #20546 üzenetére
Igen, az élsimításon valóban segíthet ez, csak amin még megakadtam korábban ugye az volt, hogy a 8K-nál már low beállításokra volt szüksége xeon forever-nek, és ezt pedig nehezebben tudom elfogadni hogy szebb mint egy natív 4K high. Ha csak nem 4K low-hoz hasonlítjuk.
Mondjuk tök jó így okoskodnom, mikor én heti 1-2x tolom PS5-ön, amúgy meg jellemzően M1-es iPad Pro-n nyúzom, PC-n csak a másik acc-al szoktam belépni időnként.
Szép iPad-en a 120 fps-el arra a fél percig amíg nem veszi vissza a melegedés miatt, igazán feldobhatnák már PS5-re és PC-re is a 120 fps módot. (remélem nem korlátlan időre kötöttek erről szerződést az apple-el)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #20535 üzenetére
Amiket én gyors keresés alapján találtam (igaz több mint 1 éves topikban), hogy ez a hibaüzenet lehet e-mail változtatásnál, oka lehet hogy már egyszer változtattak e-mail címet a fiókon, és másodjára nem engedi. Általad leírtnál is hasonló lehet, bár én furcsállom, hogy geolokáció alapján ezért nem jár ban (persze jogos hogy el is költözhetsz, és új ország, új élet, új e-mail cím, vagy pont költözéskor szűnt meg előző e-mail címed
). Legalábbis nem hinném hogy a szabályzatuk engedi az accountok adás-vételét.
Másik megoldást amit írtak, hogy VPN-el kell megpróbálni belépni, de sokaknak ezzel se működik. Elég sokan írtak ehhez hasonló problémáról van, de megoldást nem nagyon írtak ezeken kívül, és a support nekik is nem vagy nehezen válaszolt. -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #20532 üzenetére
Semmi, abból indult ki a probléma, hogy nem tudtam loginelni, utána se a password reset, és utána az email címem is le van náluk tiltva...
Remélem nem szerezte meg vmi adathalász program a mail címem ami miatt bannoltak...
Ami az én esetemben szerencsés, hogy ezt az email címet csak a másodlagos hoyo account miat csináltam, és ott csak wisheltem éve(volt pár banneres 5*) Ezeket arra terveztem, hogyha eljutunk a végére a storynak, akkor legyen pár jóféle kezdő accom, ha végig akarom tolni újra.
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
emiki6 #20493 üzenetére
Az igen. Én sajnos nem regisztráltam az oldalra ezért mindig sütikből dolgozott ami meg egyszer elveszett... Azóta nem is frissítem és nézem pedig jó lenne tudni mennyit lőttem már el.
Én őszintén nem tudom már hova tenni ezt a játékot. Az eventek nevetségesek, Natlan területe számomra csalódás. Mondjuk azért elég durva kilométereket zuhanni.
Meg az a sárkányos lövöldözés tetszett, főleg az eső effekttel.
Ami még tetszett,hogy már súroljuk Teyvat 'tetejét' és az Abyss alját ami helyenként át is üt már. Így nem olyan nehéz már elképzelni hogy ez a világ hol helyezkedik el. Ja és BÚÉK
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
emiki6 #20480 üzenetére
Nekem Mavuika az animációi miatt nagyon ellenszenves, tőlem lehetne Xiangling^2, akkor se szedném ki, mert egyszerűen nem tetszik, úgyhogy Citali lesz belőle
És utána valószínűleg hosszabb pihenőre teszem a játékot, Natlan óta sokkal kevesebb kedvem van játszani, mint Fontaine alatt.
Arle C2-n gondolkodtam, mert most C1R1, de elvileg Citali jobban megéri. (És Citali sokkal jobban tetszik)
És lehet, hogy itt lesz egy hosszabb szünet gacha játékokból, a Genshin nem fog most meg, a HSR-t elkezdeni nehéz, és a powercreep nagyon brutális, a ZZZ pedig az én ízlésemnek már nagyon sok.
#20478 xeon forever Baizhu-nak ez a negyedik rerunja megjelenés óta, nem mondanám, hogy elhanyagolták
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #20469 üzenetére
Szerencsére sikerült visszakeresnem
https://www.youtube.com/shorts/vbqvm797QoU -
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #20432 üzenetére
Valami olyasmi kellene, hogy Tier List szeru kinezetileg, es mindenki megtudna csinalni es egy google formba gyujtve kiderulne. Akik az SS es S tierben vannak azok automatikusan tovabbjutnak, akik A-ban maradnak azok vigaszdijasok. A kovetkezo szavazasnal mar csak SS-tierbe kerulhetnek, tehat potyogtatni kellene az S-bol ki csajszikat.
Az SS-ben megmaradtak kozul pedig mar sima poll-ban lehetne szavazni akarkinek a forumbol, es aki a legtobbet kapja csajszi, azt kell Abyss-ban Mauvika melle tenni az egyik oldalra. Bar mar ezzel szerintem el is arultam a gyoztest -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #20405 üzenetére
Szerintem a teleport a leggyorsabb közlekedési mód a Genshinben.
Egyébként aki nem érti miért kellettek ilyen karakterek, azoknak a figyelmébe ajánlom hogy már több mint 15km a legnagyobb távolság két pont között.
Amúgy meg Furina az ultimate mindenhová eljutó karakter. Múlt hétvégén kipróbáltam, Inazuma déli részétől fontain északi részéig sétáltam végig, (a tengeren át)csak skill.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
emiki6 #20387 üzenetére
Nekem annyira ellenszenvesek Mavuika animációi, hogy el is ment tőle a kedvem
Natlan-ból idáig Raiden C1(C2-t szeretném a jövőben kihúzni), Hu Tao C0 (Homa már több, mint egy éve megvan
), és Mualani C0R1 ami tetszett
Chasca aki nagyon bejön addig, amíg nem kell játszani vele
C1R1 Arle-t remélem nem powercreepeli
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #20367 üzenetére
Megnéztem miből skálázódik, azt végképp nem gondoltam, hogy EM-ből. Az ATK-ja meg paripa. Ez a Lajos valami iszonyat drága shield support.
DPS-ként viszont már lehet hogy hasznosabb:
(Melt: ON)
Kazuhával (1000) EM
vs
Sucrossal (1000 EM)
Illetve az EM miatt a supercunductal lehetne esetleg kezdeni valamit, ha már buffolták a reakciókat.
De, hogy őszinte legyek ezzel az EM skálázódással nekem nagyon out of context karakternek tűnik. -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #20344 üzenetére
Meg ugye most változni fog a helyzet, mert emelik a reakciók általi sebzést, ezért jobban oda kell figyelni a team buildre is.
Ez alapján, most egy Nahida C2 mellett döntöttem, HuTao várat magára, hogy C6-ra felhuzzam, egyáltalán kiváncsi vagyok mennyi idő alatt tudok összespórolni egy C6-ra. -
Mike
veterán
válasz
emiki6 #20269 üzenetére
2019 óta tart a játék. Eddig egyszer kihagytam fél évet, utána egy évet vártam Kazuha rerunra. Inazumában még mindig ott az egyik szigeten köd, a központban az a mérgező gömb. Sumeruban is be kéne fejezni a kis jószágokat, és stb. És nincs megállás, mert jön új terület, új event, stb. Nincs végtelen időm, plusz nem ok nélkül maradt meg 1000 mellékküldetés, pedig jól bírom a japán játékokat, de ez valahogy más. Itt komplikáltan, körmondatokban fogalmaznak, fél órán át beszélnek olyan dolgokról amit 2 percben is lehetne, vagy érdektelen mellékszereplők gondjairól, munkájáról, ami cseppet sem érdekel. Vagy amit követtem pl Kinich sztoriját, most nem ugrik be miről is szólt. Szóval ja, el lehetne engedni, de érdekel, hogy a főhős végül megtalálja e a tesóját. De a többiek mindennapos problémái nem.
-
Mike
veterán
válasz
emiki6 #20125 üzenetére
Miért lenne indokolatlan? Minden új karakterhez rengeteg pénz kell, meg vackok, meg boss. Tök mindegy hogy végül nem is fog passzolni sehova, ez akkor derül ki amikor már minimum 80-as. Pont hogy kell grindelni, ezért nincs csomó karakterem sehol, nem beszélve a 3 fázisú bossokról ami megint csak időhúzás.
Mindegy, ha most nem lesz meg az aktuális kari, lehet végleg abbahagyom. Abszolút nem köt le a játék
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #20116 üzenetére
Annyi jó genshin most, hogy mivel lassan jönnek új karakterek, van idő gyűjteni. Gyors elverem a resint, begyűjtöm welkint, letudom napikat, tényleg pikk-pakk megvagyok ezekkel. Ezen felül az eventekre heti 1-2 órát ha kell szánni (attól függ milyen), és így a patchenkénti egy érdekes karakterre futja. Van lemaradás world és karakter questekben, de ezek kvázi tartalékoknak is jók ha szükség lenne több primogemre.
Nekem bejön HSR-ben a kombat, nem annyira kaotikus, és minden karakter sorra kerül (nincs az hogy valaki nyom egy skill-t és aztán off-field lesz). Valamint az auto-combat miatt ha gyenge az ellenfél, akkor benyomod és addig csinálsz mást, nem kell neked végigszenvedni (csak kivárni).
Múltkor gondoltam egyet, és beléptem ZZZ-be húzni két 10-est, és kiesett Jane Doe. Neki is nagyon pofás a dizájn, lehet miatta azért majd tolom tovább, de tényleg nem tudom mikor lenne rá időm.
És biztos jönnek még oda más izgi karakterek jövőben.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #20113 üzenetére
Tény hogy a Genshin már korosnak számít kicsit, kiismertük. Mindenkinek van pár több jól működő csapata, így nem feltétlen van már jelen az a hév ami hajtja az embert. Kötelezőket letolom, de az új terület felfedezése, world questek teljesítése nem csábít annyira. Kialakult már, hogy új terület első pár patch-ében bemutatnak minden fontos szereplőt, akik közül kinézi magának mindenki ki kell, aztán ha elérhető megszerzi. Viszont ezek lassan, hosszú idő alatt jelennek már meg, van idő felkészülni rájuk. Clorinde például nem is zavart már sok vizet olyan későn jött, pedig biztos hogy Fontain elején rengetegen rá voltak izgulva, köztük én is kiszemeltem. De aztán megjelent, megszereztem, és ennyi, azóta még felhúzni se volt kedvem.
Én is tettem egy próbát ZZZ-vel, de hamar félbehagytam. Nem volt vele bajom, szimplán ez a stílus nem vonz annyira mint a fantasy vonal. Bár eleinte a Honkai: Starrail is hasonlóan idegen volt picit, de azért közelebb állt stílusában a Genshinhez, így az meg tudott fogni, és a mai napig szívesen játszom. Nekem ez lett grindelős a Genshin helyett, itt még tudok csapatokat alakítgatni, több újdonság van benne. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #20063 üzenetére
Köszi, így már nem kell nyelvtani értelmező szótárral átnyálaznom minden egyes betűt.
Tehát akkor nem fogja erősíteni a Ninggang csapatomat, ami a következő evolúción ment keresztül az új geo szett óta.
V1: Furina-Geo-Xianyun-Ninggaung
V2: Furina-Xianyun-Chiori-Ninggaung
V3: Furina-Sigewinne-Chiori-NinggaungV4: Furina-Xiloen-Chiori-Ninggaung
A V4 nem működne hiába lennének Xiloen buffjai erősebbek, mint Sigewinne-é.
Esetleg akkor, ha Chiorit lecserélnénk Benettre.
V4b: Furina-Xiloen-Benett-Ninggaung
Viszont így Chori nélkül Ningguang fontossága is erősen csökken így az ő helyére már jobb Navia
V4c: Furina-Xiloen-Benett-Navia -
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #19998 üzenetére
Jelenleg 3 törzs területe érhető el, szóval nem ördögtől való gondolat, hogy következő patchekben ezek fognak mindig 1-1-el kibővülni (szokásos x.2 helyett x.3-ban szerezhetjük meg az aktuális archon-t, így gyanítom ezúttal 3 helyett 4 patchben lesz végigvezetve a sztori is).
Mivel már második AQ-ban felfedett információkat igényelne, így inkább nem mélyedek bele a dolgokba. Ami viszont csak sejthető, az az hogy szerintem minden terület kap még 1-1 ilyen közlekedési formát amik most bejöttek, és ezeknek adott patchben megjelenő karakterek is művelői lesznek szerintem (gondolom a megjelenő új törzs tagjai lesznek az aktuális 5* karakterek). -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #19996 üzenetére
Egyértelmű, hogy a küldetések közül ezek viszik a prímet, itt adnak a szinkronra, animációra, és cinematic-ra is. Mennyi world quest vérzik el azon, hogy rengeteg, unalmas, és szinkron mentes duma van bennük. Aztán hiába drámaiabbak is akár, ha el se jutunk oda, mert idő elott megunjuk, vagy végig skippeljük a szöveget és nem is értjük mi történt.
Nagyon gondolkodom még, hogy rámenjek-e Mualanira, tényleg nagyun fun a közlekedés vele, és nem próbáltam még vizisárkányokat pont, de ha azok lomhák is szárazföldön, ez Mualanira nem igaz.
Mindenképpen kell Xilonen majd 5.1-ből, szóval rá kell tartalékolni. És a leakek szerint 5.2-ben jön Chasca aki szintén must have, 5.3-ban pedig Mavuika (ekkor jön Ororon is, de ő nálam skip). Na meg elvileg 5.4-ben Madame Ping-et lehet majd megszerezni, szóval patchenként egy karakterre elegendő primogemet kell tartani, és Mavuika-nak lehet fegyvert is kiszedném majd. Mindezt figyelembe véve, lehet nem kellene pazarolnom most. Esetleg ha harcban is hasznos és erős Mualani, akkor elgondolkodom rajta. -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #19917 üzenetére
Egybként mint fogalom két értelmű itt.
PL nálam két fajta Raiden játszik: az egyik az EM alapú DPS Cyno fegyverrel, a másik a BiS kiépítésű saját elemental.
Itt az a kérdés hogy őt magát nevezzük Drive karakternek:
Az EM alapú RAiden esetén Nahidát, mert nélküle nincs EM boost, ami ugymond irányitja a DPS-t, vagy a BiS kiépítésnél saját magát irányitja skill/burst-tel...
-
Mike
veterán
válasz
emiki6 #19917 üzenetére
Biztos igazad van.
Én nem tudományosan jàtszom. Annyi tudatosság van bennem, hogy a különböző elemenek hatnak egymásra, és Cyno tombolásakor jó ha van már rajtuk dendro pl. Azt hiszem meg is maradok ennél a műkedvelő szintnél mert kb semmit nem értettem abból amit írtál. De azért köszi hogy megpróbáltad
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
emiki6 #19865 üzenetére
Szerintem inkább az a bajom, hogy a legtöbben mintha HSR-ből jöttek volna. Nekem csak szimplán túl cifrák mondjuk egy Amber-hez képest.
A témákkal nincsenek bajok. Ez egy fantasy, nem DnD, azt csinálsz benne amit akarsz, nincsenek határok. Ennek köszönhetően van pl Pokémon, Final Fantasy, Legend of Heroes stb... is.
De amikor ránézek erre nem az az első gondolatom, hogy hé egy új genshin karakter (hiába van odaírva) hanem hogy már megint egy vtuber próbálkozik szárnyra kapni. Mert hát lassan már mindenki az. -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #19831 üzenetére
Szerintem pedig van benne bőségesen coop élmény, rohadtul nem mindegy melyik ellen milyen teamcomp megy, ahhoz még van benne már elég tartalom, karakter, hogy egy két napig elszorakoztassa a játszani kívánokat egy kis időre egy ilyen fesztiválon.
A TCG versenyen mindenki saját akkal ment, saját paklival, a Samsung s24 fold készüléket pedig a rendezvény adta ideiglenesen, a menet pedig annyi volt, hogy cseréltünk uid-t és mehetett a kártya.
Ezért inkább a mobil/pc vonal a mérvadó, a PS az tényleg túl személyes, mivel linkelni kell a PS-t a Hoyo akkal. -
nonsen5e
veterán
válasz
emiki6 #19831 üzenetére
Valahogy így. Ugyanazt érzem, mint a kétezres évek elején a "wow killer" csoda mmo játékokkal. 0 új ötlet, 0 kreativitás, csak egy reskin ráhúzva pontosan annyi változtatással, hogy az ügyvédek garmadája már ne tudjon ráugrani és közben meg brutálisan érezni, hogy pár nagyságrenddel (értelem szerűen, de still) kisebb budget-vel dolgoztak.
-
Sordoran
Topikgazda
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #19809 üzenetére
Mind a hárman 4* karakternek tűnnek, és egyikért se vagyok hajlandó wish-elni.
Ideális esetben mivel ők 3-an képviselnek 1-1 új közlekedési módot, illene megkapnunk őket ingyen archon quest során (mint a játék elején volt ugye Amber, Kaeya és Lisa).
Kíváncsi vagyok, hogy lesz végül megoldva, azért 3db 5* karakter sok lenne, és egyik se különb a másiknál dizájn tekintetében. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #19770 üzenetére
Egyszerű a képlet:
- 'tall-female' -> kell
- 'not-tall-female' -> talán kell
- 'male' -> skip
Igaz tavaly nem volt tervben Neuvilette beszerzése, de volt annyira eredeti a karakter dizájn és képesség szempontjából is, hogy rámentem, és nem bántam meg. Ez még előfordulhat a többinél is, de a női karaktereknek erősen kell tenni érte, hogy kihagyjam őket.(bár pont most lesz kihagyva Emilie, ha csak nem lesz OP)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #19768 üzenetére
Nálam így oszlanak meg:
Kell: Mavuika, Casca, Xilonen, Citlali
Talán: Mualani és Kachnina
Skip: Iansan, Kinich és Orororn
Ajaw meg nem lesz játszható gondolomKicsit meglepne, ha 5.2-ben nem jönne
HimekoMavuika, mindig a 3. patchben kapjuk meg az archon szerepét betöltő karaktert. Persze nem 100%, hogy ő lesz a pyro archon, de azért nagyobb összeget raknék rá. -
emiki6
veterán
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #19640 üzenetére
A Skill benyomása utáni alatti NA animációra gondoltam, hogy hülyén néz ki.
De akkor elnevezem Electro-Ayatonak, az kissé nyugtatja majd a lelkem.
Persze közbe próbálgatom (miért nem lehet megvenni a boltban a gyűjtögetnivalóit?)
A Thunderbird szett jobban tetszik, mint a Life Bondos.
Gyakorlatilag dupla duration, + nagyobb hyperbloom sebzés. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #19644 üzenetére
Szerintem rosszul fordítod, mert az alany a második mondatban nem maga a tér, hanem minden ami a térben van / kötődik hozzá, és az "including" szót is kihagytad, az köti össze a mondat második felét az elsővel (nem "és a találkozásunk emléke is" hanem "a találkozásunk emlékével együtt"), de mindegy lényegtelen. Most egy kicsit elgondolkoztam a képről a quest végén, fontos részlet. Arra utal hogy egyrészt Caribert megőrizte személyiségét a Loom of Fate-té válással (vagy maga a loom of fate rendelkezik önálló tudattal ami Cariberttől származik), márészt, hogy már most képes a világ megváltoztatására (materializált egy képet Caribert emlékei felhasználásával). Ami azt is vonja magával szvsz hogy itt nem megsemmisülésről van szó, hanem kivált Irminsulból/Teyvat leyline rendszeréből. Ebben a kontextusban a wiped from existence is helytálló, mert sumeru sztorival már lefektették, hogyha valami nem része Irminsulnak, az olyan mintha meg sem történt volna és soha nem is létezett. Kicsit alátámasztja Caribert monológja is, hogy a Loom of Fate miután befejezésre kerül, nem lehet része a leyline-nak és ki sem bővítheti azt. Mondjuk lehet hogy hülyeséget beszélek, az is lehet hogy egy szimpla logikátlan fanservice maga a kép. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #19638 üzenetére
A pontos idézet:
"With Caribert gone, we won't be able to remember anything that happened here. Everything in this space will be wiped from existence... including all memory of our reunion." Kulcsszó everything és including, nem csak és kizárólag a találkozásukat felejtik el.
Eszerintaz egyedüli dolog amire emlékezhetne, az az NPC csajszi emlékeiben levő találkozás, makes sense (kinda), Paimon is emlékszik rá. De mégis benyögte traveller hogy beszéltek a Loom of Fate-ről, csak a többire (sibling találkozásra) nem emlékszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest