Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Nálam a HSR szóba sem jöhet, TBS abszolút nem érdekel, akcióban én csak a hack n slash vonalat komálom.
Igen, genshinnél az van, hogy vannak már jó csapataim, karaktereim, a kombat annyira sosem érdekelt.
Genshinben a harcnak számomra semmi értelme, így energiát fektetni bele sincs. A sztori maradt meg az, hogy open world. A sztorit követni fogom, de az másfél havonta pár óra. Az exploration addig jó amíg nincs mást csinálni és elbóklászik az ember (most van mi mást csinálni).
Story questeket arle után nem volt már kedvem elkezdeni se. World questek se érdekelnek már.
Szóval marad a sztori.A genshin napi grindot már pár hete, hónapja terveztem abbahagyni, ez most jött el. Welkinre azért még be fogok logolni, amíg van (még arlénél vettem 180 napra valót...).
Igen, clorinde abszolút rosszkor jött, addigra minden hype lecsengett a font karikkal, cserébe furina előtt meg volt 2 patch, ahol nem jött számomra senki érdekes, ott jobb heje lett volna.
Most xilonen érdekelt, de csak mert navia upgrade, viszont mióta elkezdtem a zzz-t, már nem érdekel. Chasca sem. Arle c6 se kell. Ezek mind erőforráspazarlásnak tűnnek már. Arle c2 kell azért. Mavuika még nem tudom. Pityvel együtt van 310 wish legalább.
Rohadt jók amúgy a genshin karakterdizájnok, de a zzz-ben meg van pl egy zhu yuan, aki mindent visz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest