Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
Sokan háttérbe szorítják Noelle-t mert Geo, de szerintem az egyik legdurvább healer.
Nagyon rég C6-on van már, messze nincsenek a legjobb artifactjai nálam, de ha betolom a fénykardot vele, simán csapdos 10K körüli értékeket és sokáig aktív a kard, plusz mellé a pajzs és 4-5 ütésből az egész csapat full HP-n van nulláról.
A pajzs sokáig bírja és ha letörik az még egy nagy sebzést kioszt. Szóval Itto mellé hibátlan, ha kell a heal.Dionát viszont én nem értem miért szeretik annyian, mostanában húztam fel, de a pajzs gyenge és rövid ideig tart, van hogy benyomom és észre sem veszem, hogy 2 ütést kapok és már nincs rajtam. A heal oké, de azon kívül semmi. Elemi reakcióra értem, hogy jó a jég, de én megvárom míg 10-es lesz a friendship level és utána szerintem többet az életbe nem veszem elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Revolut
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A pajzs sokáig bírja és ha letörik az még egy nagy sebzést kioszt. Szóval Itto mellé hibátlan, ha kell a heal.
Sordoran